Lovite li novac ili ste na moć novca imuni? Maštate li da imate puno novca ili težite nekoj normalnosti i sredini? Novac i vi, kako to funcioniše u vašem slučaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sredina je zlatna.Lovite li novac ili ste na moć novca imuni? Maštate li da imate puno novca ili težite nekoj normalnosti i sredini? Novac i vi, kako to funcioniše u vašem slučaju?
Bitno je da smo živi i zdravi.Samo neka ga ima da nisam u minusu. Koliko to me ne opterećuje, samo da se vrti neka para.![]()
Maštam o nekom pristojnom životu, u kom će mi kapati evrići, a ja neću morati ništa da radimLovite li novac ili ste na moć novca imuni? Maštate li da imate puno novca ili težite nekoj normalnosti i sredini? Novac i vi, kako to funcioniše u vašem slučaju?
,,I tata bi sine". Ali nema toga, uvek mora se imaš da ne prestane da kaplje.Maštam o nekom pristojnom životu, u kom će mi kapati evrići, a ja neću morati ništa da radim![]()
одакле ти то?prevazišli smo period razmene dobara
ma ja sam metuzalem poznajem i ta vremenaодакле ти то?
незамењиво је
dobro tebi dobro meniprevazišli smo period razmene dobara
a vlast se kupuje sa novac.Reako bi neki prolaznik polaznik da nikad ne spavaš.
Šta će Leki Wolfowitz pare kad on može da kimne glavom i pola naroda da prihvati npr sprdačinu sa tablicama na KiM od prošle godine kao podvig?
Novac ne daje apsolutnu moć, vlast je daje.
isključivo i samo isključivo novcema vlast se kupuje sa novac.
kineze treba obesiti...........oni su izmislili novac pre nekoliko milenijuma.isključivo i samo isključivo novcem
tako je Karlu V ćaća reko kad je ovaj teo da postane carisključivo i samo isključivo novcem
i tako Rotšildovi zavladaše svetomtako je Karlo, Karl, Karlos, Šarl uzajmio 1.500.000 čega beše od onog njinog bankara