Let

Bila sam ptica ,mala, veselo letela i toga dana kada je bilo sve sve opijeno lepotom prirode .Nebo plavo,oblaci beli kao pahulje .Potok ,cvece ,plave potocnice....
Taj dan letetela sam visoko ,,,,a da se malo odmorim sletih na dlan coveka koji mi je bio prijatelj.To je bilo prvi put da sam bila tako blizu njega .Pogledao me i zatvorio oci spusti na zelenu granu .Nije nista govorio ,okrenio se i otisao.
Poletela sam za njim i u letu sam se sudarila sa velikom pticom koja je bila puna mrznje i bola .LJuta na mena srusila me ,slomimila sam krilo .
Lezala sam na livadi i gledala u nebo ,moje malo srce slomilo se .....neznam zasto ,zasto su me ostavili ,gurnuli .....kazu da vukovi umiri sami
a ptice ?
PTICE UMIRU PJEVAJUCI
7302c5d6405a6a7d1392cb7f0fe4a0d6.gif

...susreti koji prodju trnobodasto
odmah se okrece let prema nebu
i krikom plaseci druge
i hrabreci sebe
nastavlja se hod
jer svako ima svoj najbolji prolaz
i ne juriti ga...:bye:

Ptica slomljenih krila nece umreti sama.
Vratice se prijatelj kad primeti da pticica mala ne cvrkuce veselo na zelenoj grani.
Podignuce je nezno, staviti na dlan, odnece je kuci i negovati sve dok ptica ne zaleci krila.
Doci i taj dan ptici krilo zarasce.
Prijatelj otvorice prozor.
Ptica ce odleteti.
Svako vece pred spavanje vraca ce se ptica da prijatelju otpeva uspavanku...

ZNAS nekada sebe opises kaOmalu pticu .nesazaljevam se nad sobom ali tuga u meni vec godinama .KAO KAZNA SA NEBA ....neda da odmorim dusu
Draga koleginice,
pisah o ovom blogu i"pticama koje umiru pevajuci",SVOJ dozivljaj.

...O samosazaljenju autora ne znam , nemam tvrdnji,( cak i bez obzira na izreceno)

Recenica je motivacionog karaktera i sluzi da ohrabri u ekstremno teskim uslovima, (a ne uvredi.)
Svi mozemo dobiti radni zadatak na istu, bilo koju temu, neko bi se pronasao u njoj, neko ne.

Aaa....Nekad cak,zaista je samar jedino budjenje.(?)

Na kraju,
tema "Let" je meni medju mnogim, privukla paznju.

S postovanjem...

Poslednja izmena:
Aaa....Nekad cak,zaista je samar jedino budjenje.(?)
Potpuno se slazem ...i to kad sam sebi opalim samar .Taj me najbolje probudi
Hvala sto si odvojio vreme i procitao ,
Izvini ako se nismo razumeli ,ali uvek volim i zel poslusati savet dobronamernih ljudi :)

Back