LET IZNAD KUKAVIČJEG GNEZDA SE VRAĆA NA SCENU Mima Karadžić igra ulogu pokojnog Feđe Stojanovića, a premijeru će imati na Brionima

Pogotovo važi za alfa mužjaka onako klempav. Dobro kad je u Srbiji Aleksandar Vuksanović Aca Lukas ebač, što nebi bio i Mima Karadžić. Proseci uvek ovde dobro prolaze.
Zalaziš u olajavanje... Pa i Žan Gaben je bio ružan, ali je bio glumčina..... ovde valjda govorimo o tome kakav je glumac...

Zalaziš u olajavanje... Pa i Žan Gaben je bio ružan, ali je bio glumčina..... ovde valjda govorimo o tome kakav je glumac...
Da, draga sve postavke su ti apsolutno tacne,poslednja dodatno edukativna,Ako neko zna nase glumiste a i strano svakako si ti! Razdvajas privatnost od profesionalizma,kao i fizicki izgled od lepote glume...Ljub...tebe:heart:

Dobar je, naslednik Dragana Nikolića, i jeste veličina!
Ceniće ga po ostvarenjima. Dobar je.
Propaganda ga je napravila na nešto što nije. Ako ste skloni padu pred propagandom, pa, šta vam mogu!
To je vaš propust, ne moj!
Lepojka, nije propaganda učinila da nam se Mima ne dopada kao glumac... To je učinio zdrav razum i poneka vijuga u našim glavama...
Verovatno će biti sahranjen u Aleji kao i mnogi koji su tamo zalutali, ali to ne znači da je bio dobar glumac... Meni se dopala njegova monodrama "Prva bračna noć" koju je glumio kada je bio početnik... Posle toga su mu sve uloge bile na taj kalup... Uostalom, nisu ga birali reditelji za nešto kvalitetnije... jer, on ipak nije u rangu Ljube Tadića...

Manojlović je kanalizacija, a Mima Karadžić je neko ko se još nikad nije uprljao, osim što je tako, među ženama blaženi neženja...
Izvinite, njih dvojicu da poredite je kao...
Manojlovića i Gagija.

Pazi, Manojlović, žabokrečina! Gagi-čist ko suza! Reklamirao kafu pred smrt-sigurno ne jer je voleo, nego, došlo pod nokte, bato!
Ovo je u rangu pijačnog olajavanja! Miki Manojlović je glumac sišao sa Olimpa! Ne postoji veći glumac od njega danas!
A, ti, draga, za njega kažeš da je kanalizacija?
Gde ti živiš?
Šta uopšte znači to tvoje: "reklamirao kafu pred smrt... došlo pod nokte, bato!"
Lepojka, Milena Dravić i on su reklamirali kafu i bili plaćeni toliko koliko ćeš ti da zaradiš za ceo život...
Ali, zato jer su bili poznati i voljeni... Oni su sav novac preselili na račun dece u Tiršovoj, dečju bolnicu koju su donirali godinama...
Tako da... nije došlo pod nokte, bato...

Jes', ti bi sigurno bolje nego on!
Ajde ti glumi, kad si takav stručnjak! :besna:
Ja što sam videla, zamerki nisam imala.
Izvini, ali moram da ti kažem da zamerke nisi imala, jer bolje nisi ni videla...
Da jesi, znala bi da napraviš razliku...
Ovde učestvuju u razmeni mišljenja i oni stariji, koji su videli svakojake glumce...

Lepojka, nije propaganda učinila da nam se Mima ne dopada kao glumac... To je učinio zdrav razum i poneka vijuga u našim glavama...
Verovatno će biti sahranjen u Aleji kao i mnogi koji su tamo zalutali, ali to ne znači da je bio dobar glumac... Meni se dopala njegova monodrama "Prva bračna noć" koju je glumio kada je bio početnik... Posle toga su mu sve uloge bile na taj kalup... Uostalom, nisu ga birali reditelji za nešto kvalitetnije... jer, on ipak nije u rangu Ljube Tadića...
Mislim da je jedno ''ne dopada nam se'', a drugo omalovažavati nečiji rad.
U redu je ako neko subjektivno iz svog ugla izlaže zašto mu neko nije dobar glumac, ali nije kad ljudi svoje mišljenje doživljavaju kao stav svih.
Tako da... nije došlo pod nokte, bato...
Moj utisak je da su pod starost bili omalovaženi kao mnogo glumaca tog doba, te da su kafu reklamirali jer su morali. To je utisak, a sad... u redu, ti bolje znaš. Ti si ovde glavni pozorišni insajder, kapiram. I to bez zezanja.

Ali, zato jer su bili poznati i voljeni... Oni su sav novac preselili na račun dece u Tiršovoj, dečju bolnicu koju su donirali godinama...
Svaka čast, hvala na informacijama iz prve ruke.

To ti misliš.
Doćiće dan kad, Bože zdravlja, i nećemo biti deo Foruma verovatno, ali ćeš se setiti mojih reči!
Tamo neka lujka je tvrdila da je Mima Karadžić pandan Draganu Nikoliću, i dobro je rekla! :zcepanje:
Doći će dan kada se nećemo sećati ovakvih lupetačina...

Samo neka smo zdravo!
Au!
Ja posle ovih ukora bolje da ne dolazim narednih mesec dana. :sad2:
Obraz mi je crn. Ili crven.
Naprotiv, mislim da treba da dolaziš... Ovde niko nikog ne gazi i ne vređa... ovo je čista razmena informacija u kojoj
možemo svašta da naučimo...
Grlim te... :vzagrljaj:

Samo neka smo zdravo!
Au!
Ja posle ovih ukora bolje da ne dolazim narednih mesec dana. :sad2:
Obraz mi je crn. Ili crven.
Ma hajde, molim te, Indigo, o čemu ti to?!

Svako ima pravo na svoje mišljenje, na lične percepcije ljudi, događaja, situacija.
Kada bi odustajali i menjali mišljenja kao čarape, gde bi nam bio kraj?

U ovoj temi animozitet bez pokrića nadvladava činjece.
Pokušaji da se ospori, omalovaži, pa čak i ismeje Mima Karađžić, smešni su.

Starije generacije znaju za mnoge glumce, ali uloge koje je odigrao Mima nikako ne bi 'legle' Ljubi Tadiću, Stevi Žigonu, Milošu Žutiću, koji su, isto kao i Mima, po rediteljskom šablonu ukalupljeni.

E, jedni su ukalupljeni na komičan iliti 'seljački' način blizak širim masama, drugi su dramski prefinjen.
Ove prve gledamo iz prikajka kada se razgaćimo i smejemo od srca, ove druge sa naćuljenim nervima, skoncencentisani, u večernjoj toaleti.

Ukusi su različiti.Pozorište je svuda oko nas!

Ko voli - nek' izvoli!

tvoji komentari su na mestu, nema čega da se kaješ ili stidiš. Ukusi su različiti.
Ma, šalim se.
Ovo je prvenstveno mesto za zabavu.
Niti mi je stalo da sam uvek upravu, niti da mi je ozbiljnost uvek na najvišem mogućem nivou.
Ko nije spreman da čita različita mišljenja, najbolje je da vodi dnevnik... mada, i sa sobom se čovek ponekad sporečka. :zcepanje:

Ma, šalim se.
Ovo je prvenstveno mesto za zabavu.
Niti mi je stalo da sam uvek upravu, niti da mi je ozbiljnost uvek na najvišem mogućem nivou.
Ko nije spreman da čita različita mišljenja, najbolje je da vodi dnevnik... mada, i sa sobom se čovek ponekad sporečka. :zcepanje:
Laknulo nam,jer uvek imas plemenite i iz srca komentare... :zag:

Ma hajde, molim te, Indigo, o čemu ti to?!

Svako ima pravo na svoje mišljenje, na lične percepcije ljudi, događaja, situacija.
Kada bi odustajali i menjali mišljenja kao čarape, gde bi nam bio kraj?

U ovoj temi animozitet bez pokrića nadvladava činjece.
Pokušaji da se ospori, omalovaži, pa čak i ismeje Mima Karađžić, smešni su.

Starije generacije znaju za mnoge glumce, ali uloge koje je odigrao Mima nikako ne bi 'legle' Ljubi Tadiću, Stevi Žigonu, Milošu Žutiću, koji su, isto kao i Mima, po rediteljskom šablonu ukalupljeni.

E, jedni su ukalupljeni na komičan iliti 'seljački' način blizak širim masama, drugi su dramski prefinjen.
Ove prve gledamo iz prikajka kada se razgaćimo i smejemo od srca, ove druge sa naćuljenim nervima, skoncencentisani, u večernjoj toaleti.

Ukusi su različiti.Pozorište je svuda oko nas!

Ko voli - nek' izvoli!
Bas tako Duki:heart:

Back