- Poruka
- 49.963
Cuo sam i kad covek jede grozdje i ne popije nista, aparat pokaze da ima alkoholaMa nema veze. Bio sam svedok kao suvozač kad je čovek popio dve rakije i duvao u aparat i prošao duvanje sa 0.0.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuo sam i kad covek jede grozdje i ne popije nista, aparat pokaze da ima alkoholaMa nema veze. Bio sam svedok kao suvozač kad je čovek popio dve rakije i duvao u aparat i prošao duvanje sa 0.0.
Moguce je, mada ko zna koliko mora da pojede da bi prebacio 0,2.Cuo sam i kad covek jede grozdje i ne popije nista, aparat pokaze da ima alkohola
Oni umru kad se razvodni....Oko 3,5-4 promila. Ali ko stalno pije lako naduva toliko.
Које су казне за пијаног пешака, а које за пијаног бициклисту?Jeste. Ali nisu iste kazne za njih, pješake i vozače motornih vozila.
Biciklisti ne možeš da oduzmeš dozvolu. I ne idu u zatvor. Samo prekršajno.Које су казне за пијаног пешака, а које за пијаног бициклисту?
Па и ово је прекршајно када му одузму дозволу и када га пошаљу у затвор.Biciklisti ne možeš da oduzmeš dozvolu. I ne idu u zatvor. Samo prekršjno.
Vožnja motornog vozila u pijanom stanju može povući ikrivičnu prijavu. Na biciklu samo novčanu kaznu.Па и ово је прекршајно када му одузму дозволу и када га пошаљу у затвор.
А мислиш да неко на бициклу не може да буде гоњен и кривично?Vožnja motornog vozila u pijanom stanju može povući ikrivičnu prijavu. Na biciklu samo novčanu kaznu.
Ne može. Jedino ako izazove udes sa smrtnom posljedicom. A to je ipak teško.А мислиш да неко на бициклу не може да буде гоњен и кривично?
Не мора смртна последица...Ne može. Jedino ako izazove udes sa smrtnom posljedicom. A to je ipak teško.
Biciklista jedino sebe može da ubije. I njih mnogo rijeđe kontrolišu. Mada ovde kod mene su da li prošle da li pretprošle godine uhapsili pijanog pješaka.Не мора смртна последица...
Moже и друге...Biciklista jedino sebe može da ubije. I njih mnogo rijeđe kontrolišu. Mada ovde kod mene su da li prošle da li pretprošle godine uhapsili pijanog pješaka.
Za alkoholicare je to ko dobar dan.Znaci moze da trazi bazdarenje aparata na sudu
Sta god da je, cifra je nenormalna
Nije isto.I bicikl je ravnopravni učesnik u saobraćaju sa motornim vozilima.
Šta nije isto?Nije isto.
Nije isto bicikl i automobil i nisu iste kazne i nisu ravnopravni ucesnici u saobracaju.Šta nije isto?
Ali bicikl se ravnopravno kreće ulicom kao i automobil. Mislio sam da biciklisti nisu dužni da se kreću trotoarom nego mogu se slobodno kretati drumom kao i automobili.Nije isto bicikl i automobil i nisu iste kazne i nisu ravnopravni ucesnici u saobracaju.
Za automobil je potrebna dozvola, za auto je potreban tehnicki , placa se i registracija , osiguranje.....sve ono sto nije potrebno za bicikl.
Postoje posebne staze za bicikliste, naravno gde je to napravljeno.Ali bicikl se ravnopravno kreće ulicom kao i automobil. Mislio sam da biciklisti nisu dužni da se kreću trotoarom nego mogu se slobodno kretati drumom kao i automobili.
Ali gde nema ppsebne staze za bicikle bicikl se može ravnopravno kretati sa motornim vozilima.Postoje posebne staze za bicikliste, naravno gde je to napravljeno.
Na primer kod mene ima ta staza ali skoro se niko ne pridrzava toga.