Lepote nudizma

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Pre mnogo godina sam cesto leto provodio po par meseci u Trpnju na Peljescu (Hrvatska)....

Tamo ima mnogo lepih plaza, ali mi je najmilija bila ona nudisticka....

Covek na nudistickoj plazi moze da sunca sve delove tela, tako da mu ne ostane kasnije belo gde su bile gace...

A moze da vidi i puno lepih teta ko od majke rodjenih...Zene jako vole nudisticke plaze, vise nego muskarci...Muskarci se kao malo stide...

Ne znam kako drugi, ali ja sam bas uzivao na nudistickoj plazi...

Da li ste nekada bili na nekoj i da li ste takodje uzivali? :)

w6s-classi.jpg

Poslednja izmena:
normalno da se stide kad imaju male tukije...nemožemo svi da iamo veliki :/
baj d vej, misim možda grešim, al čini mi se da su nudističke plaže doživele procvat u vreme seksualne revolucije i tad je bilo moderno da se skidaju goli, kao udaranje valjda kontre dotadašnjem skrivanju atributa...i aj dobro to je tad i imalo neke logike, moglo je da prođe, al sad ne vidim nikakvu draž u tome, pogotovo što sam nekako primetio da to više upražnjavaju matoriji ljudi nego mladi...
e sad možda sam nabasao na pogrešnu plažu :sad2:

Pre mnogo godina sam cesto leto provodio po par meseci u Trpnju na Peljescu (Hrvatska)....

Tamo ima mnogo lepih plaza, ali mi je najmilija bila ona nudisticka....

Covek na nudistickoj plazi moze da sunca sve delove tela, tako da mu ne ostane kasnije belo gde su bile gace...

A moze da vidi i puno lepih teta ko od majke rodjenih...Zene jako vole nudisticke plaze, vise nego muskarci...Muskarci se kao malo stide...

Ne znam kako drugi, ali ja sam bas uzivao na nudistickoj plazi...

Da li ste nekada bili na nekoj i da li ste takodje uzivali? :)

w6s-classi.jpg

E, moj Blajbi sve se promenilo, ova leva sva zarasla i im dva podvljka, a desna nema ni jedan zub u glavi.

Kad se vec mora na more nista ne fali ni kada si go, mada mi je frka da mi ne maznu gace dok se kupam.

normalno da se stide kad imaju male tukije...nemožemo svi da iamo veliki :/
baj d vej, misim možda grešim, al čini mi se da su nudističke plaže doživele procvat u vreme seksualne revolucije i tad je bilo moderno da se skidaju goli, kao udaranje valjda kontre dotadašnjem skrivanju atributa...i aj dobro to je tad i imalo neke logike, moglo je da prođe, al sad ne vidim nikakvu draž u tome, pogotovo što sam nekako primetio da to više upražnjavaju matoriji ljudi nego mladi...
e sad možda sam nabasao na pogrešnu plažu :sad2:

ti na nudistickoj :eek:

da vise je do toga i ja mislim da je bas to bio fazon tad u to vreme
sad se jos uvek natrkavaju ko ima skuplje i bolje kupace, sto je isto paradox

Ја кад год сам ишао до неке нудистичке плаже на њој је била смао гомила отромбољених матораца оба пола.

Nisi ti nikada isao na nudisticke plaze, ti nemas para ni za crnogorsko primojrje, a kamoli za nudisticke plaze...! :hahaha:

- - - - - - - - - -

Jos gore, pozatvarali nudisticke plaze i kao zene se svercuju bez grudnjaka, kao moze, a muskarci moraju gace..

Ostavili nam kamene plaze u budzaku.

Na PRAVIM nud. plazama nema ni grudnjaka ni gaca, ni muskih ni zenskih.....

Toga ima samo na dunavskim nudistickim plazama....:rtfm:

Nisi ti nikada isao na nudisticke plaze, ti nemas para ni za crnogorsko primojrje, a kamoli za nudisticke plaze...! :hahaha:

- - - - - - - - - -

Na PRAVIM nud. plazama nema ni grudnjaka ni gaca, ni muskih ni zenskih.....

Toga ima samo na dunavskim nudistickim plazama....:rtfm:

Cuj prave? Prava je svaka gde je moglo da se skines. Na Savi i dunavu nista nije zabranjeno samo se zna gde su.

Cuj prave? Prava je svaka gde je moglo da se skines. Na Savi i dunavu nista nije zabranjeno samo se zna gde su.

uporedjujete nudizam na divlje i one prave?

- - - - - - - - - -

Ej, sala na stranu, al stvarno je gadno videti neku otromboljenu zenturacu kada se RASPECHI na nudistickoj plazi....

Zasto ljudi ne znaju kada su odvratni?

za tebe imam jednu anegdotu :
"Ostala je poznata i anegdota kada se Pavle jednom uputio na Banovo brdo, na službu u crkvu, a pratilac mu ponudio da ga odveze automobilom. Pavle je odbio, a na podsećanje pratioca da je možda malo nezgodno da ide gradskim autobusom, jer je leto i žene idu prilično razgolićene na Adu Ciganliju, patrijarh je kratko odgovorio:
„Svako vidi ono što hoće“…"

uporedjujete nudizam na divlje i one prave?

- - - - - - - - - -

za tebe imam jednu anegdotu :
"Ostala je poznata i anegdota kada se Pavle jednom uputio na Banovo brdo, na službu u crkvu, a pratilac mu ponudio da ga odveze automobilom. Pavle je odbio, a na podsećanje pratioca da je možda malo nezgodno da ide gradskim autobusom, jer je leto i žene idu prilično razgolićene na Adu Ciganliju, patrijarh je kratko odgovorio:
„Svako vidi ono što hoće“…"

To je tacno.

Ja i kada je zena u bundi vidim ono sta hocu! :ok:

Back