InspektorVI Zainteresovan član Poruka 104 06.10.2015. u 15:53 - Lepota u Oku Posmatraca #1 Ne znam da li sam pogodio temu. Ali gledam po netu nikako da nadjem ko je to rekao. Ako neko zna neko kaže. Hvala unapred!
Ne znam da li sam pogodio temu. Ali gledam po netu nikako da nadjem ko je to rekao. Ako neko zna neko kaže. Hvala unapred!
RocketQueen Zainteresovan član Poruka 253 06.10.2015. u 16:09 - Lepota u Oku Posmatraca #2 http://www.phrases.org.uk/meanings/beauty-is-in-the-eye-of-the-beholder.html Na engleskom je. Prvi put se javila u 3. veku p.n.e. u staroj Grckoj.
http://www.phrases.org.uk/meanings/beauty-is-in-the-eye-of-the-beholder.html Na engleskom je. Prvi put se javila u 3. veku p.n.e. u staroj Grckoj.
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 06.10.2015. u 17:30 - Lepota u Oku Posmatraca #3 InspektorVI: Ne znam da li sam pogodio temu. Ali gledam po netu nikako da nadjem ko je to rekao. Ako neko zna neko kaže. Hvala unapred! Kliknite za proširenje... Rekao je Halil Džubran, libansko - maronitski - arapsko - američki pesnik, rođen 1883.
InspektorVI: Ne znam da li sam pogodio temu. Ali gledam po netu nikako da nadjem ko je to rekao. Ako neko zna neko kaže. Hvala unapred! Kliknite za proširenje... Rekao je Halil Džubran, libansko - maronitski - arapsko - američki pesnik, rođen 1883.
Rasejani Prorok Buduća legenda Poruka 30.233 06.10.2015. u 19:08 - Lepota u Oku Posmatraca #4 Grof Vronski: Rekao je Halil Džubran, libansko - maronitski - arapsko - američki pesnik, rođen 1883. Kliknite za proširenje... Rodžen 1883, otišo u veliki grad na gimnaziju i fakultet živeo, radio i umro i bio taj multi-pesnik kako si ga naveo - - - - - - - - - - e da na gimnaziju došao vozom kao jeftinije a u ameriku išao avionom u oba slučaja se kešao u WC i nije otvarao do silazne stanice
Grof Vronski: Rekao je Halil Džubran, libansko - maronitski - arapsko - američki pesnik, rođen 1883. Kliknite za proširenje... Rodžen 1883, otišo u veliki grad na gimnaziju i fakultet živeo, radio i umro i bio taj multi-pesnik kako si ga naveo - - - - - - - - - - e da na gimnaziju došao vozom kao jeftinije a u ameriku išao avionom u oba slučaja se kešao u WC i nije otvarao do silazne stanice
~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.259 06.10.2015. u 20:55 - Lepota u Oku Posmatraca #5 InspektorVI: Ne znam da li sam pogodio temu. Ali gledam po netu nikako da nadjem ko je to rekao. Ako neko zna neko kaže. Hvala unapred! Kliknite za proširenje... Platon
InspektorVI: Ne znam da li sam pogodio temu. Ali gledam po netu nikako da nadjem ko je to rekao. Ako neko zna neko kaže. Hvala unapred! Kliknite za proširenje... Platon
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 06.10.2015. u 21:20 - Lepota u Oku Posmatraca #6 Kiki_GNR: Platon Kliknite za proširenje... Ne, nije Platon ! Platon je mnogo genijalnosti izrekao, ali ovo nije. Džubran....
Kiki_GNR: Platon Kliknite za proširenje... Ne, nije Platon ! Platon je mnogo genijalnosti izrekao, ali ovo nije. Džubran....