gost 235821
Primećen član
- Poruka
- 977
preferirati porculanski ten = rasista? wow![]()
pa ne znam sta da zakljucim iz necijeg misljenja da je svetlije i belje - lepse...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
preferirati porculanski ten = rasista? wow![]()
pa ne znam sta da zakljucim iz necijeg misljenja da je svetlije i belje - lepse...
pa, nema to veze sa rasizmom, nego sa ličnim afinitetima... i meni su lepše tamnoputije devojke, pa nisam rasista![]()
ako pogledas temu i anketu jos jednom, rasprava je bijeli ten vs bijeli ten koji je potamnjen solarijumom/kremama/etc.pa ne znam sta da zakljucim iz necijeg misljenja da je svetlije i belje - lepse...
porculanski ten je tip bijelog tena,
a da je najsvijetliji ten moguc u bilo kojoj rasi povezan sa aristokratijom, vazi za svaku kulturu na planeti, od japana, kine, indije, egipta, evropljana do indijanaca
Управо тако!
Све и да хоћу - не могу да имам порцулански тен... Што бих тежила томе?![]()
znam ali to je daleka proslost i nesto sto nema mnogo veze sa nama sad...
ustvari, ne bi trebalo da ima veze, zar ne?
zato me jako odbijaju ovakve price...
jer ne mogu da shvatim da neko danas moze zbog nijanse tena da se smatra za vise ili nize bice...
mislila sam da je ta vrsta gluposti iskorenjena...
i uopste, ko se prima na aristokratiju, taj je stvarno smesan...
da se ponovo vratim, tema je o ljepoti porculanskog tena
"o visim i nizim bicima" izvoli pisati negdje drugo
Бео тен ''аристоктратски'' је био популаран зато што је тиме доказивано да та особа не мора да ради на отвореном (на њиви, поред стада, у воћњаку...), то јест да има довољно новца да то раде други место њега.
Данас је у неким круговима популаран тај препечен тен вероватно из истог разлога - тиме особа доказује да има довољно новца да летује на мору или да се пржи у соларијуму.
Некако, све се своди на исто: ко има више пара имаће бољу прођу!
porculanski ten i jeste uzet za aristokratski, opet kakve to ima veze sa tvojim "rasizmom" i "visim i nizim bicima"?pa ne znam ko je pomenuo aristokratiju, ali nema veze...
jel ovo ovde jednoumlje pa moramo pisati isto?
porculanski ten i jeste uzet za aristokratski, opet kakve to ima veze sa tvojim "rasizmom" i "visim i nizim bicima"?![]()
Es sasvim sigurna u ovu recenicu?![]()
То није мој лични став, али јесте општедруштвено прихваћен...увек био, у већини култура....
Meni se cini da prepechenost nikad nece imati bolju prodju od lepog tena cak i kada se pod tom potamnjenom kozhom krije lep ten, upravo zato sto ga tamna boja krije. Mislim na tamnu boju kozhe posle solarijuma, onu sivkastu koja ne lichi na kozhu posle mora.
Бео тен ''аристоктратски'' је био популаран зато што је тиме доказивано да та особа не мора да ради на отвореном (на њиви, поред стада, у воћњаку...), то јест да има довољно новца да то раде други место њега.
Данас је у неким круговима популаран тај препечен тен вероватно из истог разлога - тиме особа доказује да има довољно новца да летује на мору или да се пржи у соларијуму.