Lepota, ogledalce, ogledalce..

Pa ima ta kosmička nepravda, uvek kad sam lepa sama sebi i kad se napicanim nikog ne sretnem :roll: Il se sredim samo tako, izađem s dragim i počne kiša pa se nakraju vratimo kući i onda tako lepa gledam filmove sa Arnoldom Švarcenegerom u mraku i kesicom čipsa.
A kad izađem štrokava evo cele osnovne i srednje hopa i 5 zgodnih u busu. Stvarno.
Kako da se čovek ne izdeprimira

- - - - - - - - - -

A zaboravih i šta je tačno bilo pitanje

A da.
Pa umeju takve sitnice da mi pokvare dan. Ali uglavnom su to prolazne histerije, dobijem mini nervni slom, stojim nasred sobe 10 minuta i buljim u prazno ili nanesem puder tri puta i nakraju sve to izribam sa sebe ..što bi rekli dok mi dođe iz dupeta u glavu da stvarno histerišem zbog gluposti i onda me odjednom počne boleti baš za višak kila i bubuljice. Osmeh na lice i ćao. Nisam lepota ni kad sam u ' savršenom' izdanju tako da realno to malo trenutnog dodatnog nedostatka nije kraj sveta :lol:

Poslednja izmena:
Zene, koliko vam je bitna lepota, koliko utice na vase samopuzdanje?..Da li vam je mrsko da se pogledate u izlogu kad nabacite par kilograma viska, da li vam to pokvari dan kad probate farmerke u butiku i shvatite da ne mozete da udjete u svoj broj..Da li se nerivirate kad vam izadje bubuljica na sred cela..da ste nervozi ako niste stigle da operete kosu..itd.

Meni licno takve stvari mogu da pokvare ili poprave dan..Narocito kada slucajno sretnem nekog momka koji mi se svidja, iliti ne daj boze bivseg..Tada sigurno ne bih zelela da me vidi u izdanju manjem od FUL :lol:
Meni lično više samopouzdanje utiče na lepotu nego lepota na samopouzdanje...

Huuuuuuuu, breeeeee...
Ovih dana mogu da se obučem kako 'ću, da stavim na sebe bilo šta, da se očešljam na bilo koji način... sve mi je jedno jer groznica neće nestati tek tako... :(
Ovih dana sam ružna, kao krastava žaba, a moram na posao kakva god bila. Da bude gore, ne radim u kancelariji, pa da se zavučem u nju i ne vidim nikog živog, već u radnji, gde stalno moram da se smeškam - dobar dan, izvolite... dovidjenja, dodjite nam opet... :roll:
Znam da će proći za 5-6 dana, znam da nije moja volja ni krivica, ali opet je neprijatno i ružno i osećam se prljavo... :(

Inače, dolazi mi u radnju jedna fina i nasmejana žena, uvek se našalimo i popričamo.
Super izgleda u telu, za svoje godine i više nego odlično, ali na licu se vide godine. Po nekoj mojoj slobodnoj proceni, četrdesetak.
Tona i po šminke, upadljiv, crn ajlajner, puder u par slojeva, senka u par slojeva, usne istaknute ( mada, ne ide da se ističu oči i usne istovremeno, ali hajde ), ma komplet šminka za jedno 4-5 devojaka :lol:
Mislim se mnogo je to šminke za jedno lice, ali je svakako pohvalno što žena posle četrdesete toliko pedantno vodi računa o izgledu.

Tek, neki dan pričam sa mužem i spominjem mu tu ženu i hvalim njen izgled u tim godinama, a on ovako :eek:
Ispostavi se da ona nema toliko godina, da je neko 85 godište otprilike, i da je uništila lice tonama i tonama šminke svaki božji dan... :confused:
I tako...
A telo ima da joj pozavidiš, što jeste, jeste. Kakvo li će joj lice biti kada zaista bude prešla četrdesetu? :think:

Back