Lepota, ogledalce, ogledalce..

BuenaVista

Obećava
Poruka
61
Zene, koliko vam je bitna lepota, koliko utice na vase samopuzdanje?..Da li vam je mrsko da se pogledate u izlogu kad nabacite par kilograma viska, da li vam to pokvari dan kad probate farmerke u butiku i shvatite da ne mozete da udjete u svoj broj..Da li se nerivirate kad vam izadje bubuljica na sred cela..da ste nervozi ako niste stigle da operete kosu..itd.

Meni licno takve stvari mogu da pokvare ili poprave dan..Narocito kada slucajno sretnem nekog momka koji mi se svidja, iliti ne daj boze bivseg..Tada sigurno ne bih zelela da me vidi u izdanju manjem od FUL :lol:

čuj "kad nabaci koje kilce viška":..takvi ljudi nisu ni svesni koliko su srećni...kao ono kad čovek bude teško bolestan, pa ozdravi i shvati koliko je život u stvari lep i jedinstven......jer...ja sam ga još kao dijete gledao sa strepnjom (izlog misim), a što sam više sazrevao, mržnja je sve više rasla i danas sam došao u fazu da od izloga bježim k'o đavo od krsta...

et tema...nego da te pitam nešto...:

jel si razmišljala misim zamislila situaciju skockaš se ti ono budeš ful fulova...padne seksić, razmaže se šminka, raščupa kosa, prespavate, znaš ono...skroz filmski...il evo aj da ne kažu ovaj DeeLite patjenik samo na seks razmišlja recimo varijanta počne neki pljusak i razmaže ti šminku...i on te vidi u izvornom stanju...

oću reći...nisi valjda tolko ružna da ti treba brdo šminke da bi se pojavila pred likom koji ti se sviđa...nije li normalnije da te prvo vidi izvornu, a kasnije kad se nabudžiš da se oduševi još više...?

Zene, koliko vam je bitna lepota, koliko utice na vase samopuzdanje?..Da li vam je mrsko da se pogledate u izlogu kad nabacite par kilograma viska, da li vam to pokvari dan kad probate farmerke u butiku i shvatite da ne mozete da udjete u svoj broj..Da li se nerivirate kad vam izadje bubuljica na sred cela..da ste nervozi ako niste stigle da operete kosu..itd.

Meni licno takve stvari mogu da pokvare ili poprave dan..Narocito kada slucajno sretnem nekog momka koji mi se svidja, iliti ne daj boze bivseg..Tada sigurno ne bih zelela da me vidi u izdanju manjem od FUL :lol:

Te stvari su po meni nebitni detalji, tako da nikako ne mogu da mi pokvare raspoloženje. :)

ti si prijo prirodno lepa...ne treba tebi nikakva šminka da te prolepša...:)
:kiss: prijatelju. Hvala.
Evo malo ozbiljno na ovu temu...ima jako puno lepih devojaka/zena, prirodno, kao sto ti kazes. Ali kao da nisu sposobne da to vide i nose, pa muce sebe nebitnim stvarima...i stalno ceznu za necim sto nemaju na sebi.
Da dodam...ja uopste nisam neko ko ne voli da se doteruje. Sve volim, sminku, obucu, odecu, uvek tip top kada treba...
I kada imam kilo/ dva viska i ne stoji mi nesto kao pre mesec dana, ne utice na mene razocaravajuce.

naravno da se zgrozim kad u prolece krenem da kupujem garderobu i sretnem debelog morza u kabini
onda cela dva dana drzim dijetu i obecavam sebi zube o klin,peske na peti sprat,pola sata zumbe ovo ono..
nista od toga
ali smesno je sto mi se po pravilu uvek desava da srecem neke bivse sa kojima nisam raskrstila u glavi bas onda kada sam cupava,nenasminkana...
a opet,kada sam dobre volje,mogu da budem svakakva,al sam sebi lepa

znaci mi i to mnogo
ne toliko da bi narusilo samopouzdanje i samoprirodnost, ali ako nisam zadovoljna svojim izgledom, nisam bas sva svoja
na zalost
negde u dubini duse mislim da zeni istinski pokusava da se svidi da ne moze protiv te crte ma koliko da se trudi

naravno da se zgrozim kad u prolece krenem da kupujem garderobu i sretnem debelog morza u kabini
onda cela dva dana drzim dijetu i obecavam sebi zube o klin,peske na peti sprat,pola sata zumbe ovo ono..
nista od toga
ali smesno je sto mi se po pravilu uvek desava da srecem neke bivse sa kojima nisam raskrstila u glavi bas onda kada sam cupava,nenasminkana...
a opet,kada sam dobre volje,mogu da budem svakakva,al sam sebi lepa

e stvarno, nisu mi jasne te žene koje se unište...kako žive sa sobom...žena treba da bude simbol lepote...

Eh....nekada sam se nervirala za skoro sve navedeno :aha:

Sada kad sam se dovela na nivo koji zadovoljava skoro sve moje standarde :manikir:
mogu samo da s epogledam u ogledalo i kazem: :zper: macko :lol:

:aha:

Ja sam još kao dete shvatila da je lepota teret u svakom smislu. I zahvalila bogu što mi je dao mozak da to skapiram.:lol:
A i nekako sam lenja da se doterujem. Volim udobno, opušteno i prirodno. Par kila viška imam ceo život i ja sam sebe ubedila da sam toliko šarmantna da kile niko ni ne primećuje.:flert:
Jedino me malo hebe zima kad se nagojim pa mi bude sve tesno. E to me čini nervoznom jer me steže, a ja volim opušteno. Da se ja pitam, uvek bi sijalo sunce i svi bi išli goli i bosi.:super:

Back