Lepota i karakter

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ti pushis pechurke, shta koga briga shta su obojica rekla.
Lepo je prochitati njihove misli da bi mogao u drushtvu citirati kanta 'onoga koga je keva gurnula niz stepenice' ili onog drugog tipa, ali njihovo misljenje je upravo to - samo njihovo misljenje.
Nije usecheno u kamenu.
Ha! Ne mozes biti lep ako nemash karatker ha...
hmm..mozda ne mislimo na istu lepotu..
ja poshtujem karakter, i smatram da doprinosi...hmm..ajde da zamislimo da je lepota kanta koju su nashe deke koristile da crpu vodu iz bunara, e karakter dopunjuje kantu, i chini vodu pitkijom, barem meni, dok manjak nje ne menja prihvatljivost vode. Voda je ipak voda.
Fizichki izgled je izgled, karakter je ogroman plus, meni barem. Dupe je dupe a dusha je dusha, spojiti dva nije Karleusha ;)

Znam o čemu pričaš - za njega je telesan lepota niži nivo lepote, maltene joj se podsmeva, a uzvišena je ona koja bira, a ne ona koja je birana :) Uzvišeno je za njega, i to si verovatno primetila, u razgovoru o umetnosti - pre nego u krevetu...a to nije dobro ,s moje tačke gledišta - važan je krevet. Very very :D Mislim....telesna smo bića. Inače, može i eMail...
da je Kant živ jurio bi moderatroke na Umetnosti, Muzici i Književnosti ;)

JERIHONSKA RUZA:
Duhovito!
Zasto si tako nasilan u komunikaciji?
Crqla mi je kablovska :(
Betty:
Znam o čemu pričaš - za njega je telesan lepota niži nivo lepote, maltene joj se podsmeva, a uzvišena je ona koja bira, a ne ona koja je birana :) Uzvišeno je za njega, i to si verovatno primetila, u razgovoru o umetnosti - pre nego u krevetu...a to nije dobro ,s moje tačke gledišta - važan je krevet. Very very :D Mislim....telesna smo bića. Inače, može i eMail...
da je Kant živ jurio bi moderatroke na Umetnosti, Muzici i Književnosti ;)
Istina :D
za sve istina... chek, zar se kant beshe nije bojao zena?
Zbog keve.
Napravili smo i foru dok smo bili josh u srednjoj 'Raz-Uman si kao Cunt', oznachavalo je gloopost i manjak stava.
Enfroz2891.:
Leota je prljava voda a karakter rashcichtjvach!:D
Ovo odgovara jedan deo mozga
1.Tebra... pa to i ja rekoh, samo sam pomenuo i bunar! I deku!
Nije fer, pokrao si me :p i gde ti je deka!? Deka is important
ovo drugi..
2.Evo! i ako me neko pita zashto volim frozija, reci cu mu da je to zato shto me frozi razume :D

Back