Lepota Braka

Mene vecina brakova podseca na nekakvo sestrinstvo. Prvo su kao muskarac i zena i upletu se u taj odnos cija konstrukcija podrazumeva razgovor i ispoljavanje emocija kroz razgovor. I tu on u stvaru cuti cuti cuti ona prica prica prica bla bla bla i kada stres prebaci preko case, onda oboje izbesne a onda se zgrle i tu bude praznjenja tih emocija. Kao dve sestre kad gledaju film i placu. Uuuu huhuhj uuuuhuhuu.
Al ok ako to funkcionise, cool.
A sad malo ozbiljnije. Ne ne dodje ni do tih izliva u vecini slucajeva

Zasto nestaje sva ta lepota braka!
Po mome vazi isto pravilo i za Muskarca i za Zenu.
Brinuti uvek o sebi da bi bili lepi i privlacni,a ne samo za vreme zabavljanja i upoznavanja,super smo doterujemo se, i posle toga aj cao,zdravo...,
On vise ne obraca paznju na sebe:D
Ona se ugojila i sva rascupana:D
On pustio stomak:Dsmrdi mu noge,podriguje..,:D
I sve tako do mnogo gorih stvari da ne kazem vise_:D
Znaci moramo da vodimo racuna da smo uvek privlacni...
Nazalost sve cesce vidjam takve raspustene osobe, pa posle kuku lele vara me muz...,pa doteraj se malo sestro slatka...,
Ovo pravilo vazi suprotno i za muskarce....
Treba biti svestan da nema ideealnog supruznika i braka.
Nema idealnog,znaci mi ga stvaramo.
A dal cemo ga stvoriti to je od naseg truda,to je kao umetnost:
Mozes da budes neki umetnik,mozes da budes neki zanatlija,mozes da budes dundjer,pa tako je i u braku.
Znaci mi stvaramo i gradimo sebe non-stop.
Na taj nacin mi postizemo lepotu braka,postizemo umetnost.....Da li se slazete sa svim ovim mojim izlaganjem,i sta je tu jos vazno....
Nije nestala nego su ljudi postali lenji i samozivi, pa ocekuju previse od partnera /partnerke, a sami ne bi da urade nista da se ta pocetna 'magija' sacuva. Nikad to nije ni bilo drugacije, nego se sada informacije lakse sire i prenose.
Uvek je bilo i brakova iz interesa i iz ljubavi, ali danas je matejarlizam ucnio da mnogi bez malo muke i zrtvovanja jure za novcem pa i sklapaju brakove.
Nidje veze. Do pre par decenija su se roditelji dogovarali sa kim ce se vencati deca zbog miraza ili poslovnih odnosa. Ljubavne price iz romana i filmova su fikcija.

Mene vecina brakova podseca na nekakvo sestrinstvo. Prvo su kao muskarac i zena i upletu se u taj odnos cija konstrukcija podrazumeva razgovor i ispoljavanje emocija kroz razgovor. I tu on u stvaru cuti cuti cuti ona prica prica prica bla bla bla i kada stres prebaci preko case, onda oboje izbesne a onda se zgrle i tu bude praznjenja tih emocija. Kao dve sestre kad gledaju film i placu. Uuuu huhuhj uuuuhuhuu.
Al ok ako to funkcionise, cool.
A sad malo ozbiljnije. Ne ne dodje ni do tih izliva u vecini slucajeva
postanete to posle 20 godina :lol:
ali i bratu se skurci sestra i obratno :rotf:

Zasto nestaje sva ta lepota braka!
Po mome vazi isto pravilo i za Muskarca i za Zenu.
Brinuti uvek o sebi da bi bili lepi i privlacni,a ne samo za vreme zabavljanja i upoznavanja,super smo doterujemo se, i posle toga aj cao,zdravo...,
On vise ne obraca paznju na sebe:D
Ona se ugojila i sva rascupana:D
On pustio stomak:Dsmrdi mu noge,podriguje..,:D
I sve tako do mnogo gorih stvari da ne kazem vise_:D
Znaci moramo da vodimo racuna da smo uvek privlacni...
Nazalost sve cesce vidjam takve raspustene osobe, pa posle kuku lele vara me muz...,pa doteraj se malo sestro slatka...,
Ovo pravilo vazi suprotno i za muskarce....
Treba biti svestan da nema ideealnog supruznika i braka.
Nema idealnog,znaci mi ga stvaramo.
A dal cemo ga stvoriti to je od naseg truda,to je kao umetnost:
Mozes da budes neki umetnik,mozes da budes neki zanatlija,mozes da budes dundjer,pa tako je i u braku.
Znaci mi stvaramo i gradimo sebe non-stop.
Na taj nacin mi postizemo lepotu braka,postizemo umetnost.....Da li se slazete sa svim ovim mojim izlaganjem,i sta je tu jos vazno....
Brak je zbog dece, da se deca podignu, vaspitaju i obezbede. Dakle Ljubav prema deci i Ljubav međusobno daju rezlutate.
Ja da nisam u braku bio bih zapušten ko pustinjak ČP

nes mislim kako bre nekad da ne kastriras zenu kad popizdi i kad nema nijedan argument za svoje socijalne pizdarije vezan za los odgoj kad joj je preci naprimer qurac ljubavnika no sopstveno dete, il drqanje na forumu od rucka, il sulejman od pranja vesa za dete.... pa uzme prvu stvar da te gadja i oce noktima da ti iskopa oci...il da ti otkine otrovan jezik...il da te sutne u jaja...il da te zakolje na spavanju....

izvor svih pizdarija u braku potice prevashodno od zena iz dva razloga: jedan je sto posle porodjaja apsolutno zapostave muza i tretiraju ga kao aufinger a tako vaspitavaju i decu pa kad njemu pukne film bez obziar na inteligenciju i strpljenje jer svakoj onaniji dodje kraj i prestane da glumi idiota na dugme, one smrc smrc posezu za razvodom.... a drugi je vezan za mentalno slabe muskarce koji zeni ne smeju nikako da protivurece pa trpeci godinama njihov sadizam ogreznu u alkoholu i pocnu da se izivljavaju na sopstvenoj deci ko da im ih je neko poklonio....

naci danas normalnu zenu je ko sedmica na lutriji... hitler bio pametan, kako su se deca radjala oma uzimali bebe i davali ih drugima na vaspitavanje. taj princip spletom zakona na zapadu pocinje danas da zazivljava sve vise jer od dece prave idiote kojima se sugerise da prijavljuju roditelje za svaki cveger il zausku koju im opale kad se popnu i bogu na onu stvar.

deca buducnosti ce biti zesci bolesni sadisti a njina deca ce biti jos gori umobolnici koji ce svet oterati u kataklizmu.

Back