Lepo vaspitanje i maniri ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

raindog

Domaćin
Poruka
3.811
jeste da mi je i ranije to zapalo za oko, ali moram priznati da sam u poslednje vreme bash fascinirana fenomenom da neki "mushkarci", posebno ovde na forumu na svaku opasku , komentar ili bilo shta znaju da odgovore samo pozivanjem na tvoj sex life :?: :!: :shock:

ja njemu : smarachu, a on ce meni :arrow:
" ti se yebesh"

ja njemu : shlihtaro, on ce meni :arrow:

"Znas vise volim da ja uvucem u guzicu,kao sto cu tebi da ga uvucem,nego da to meni urade." :shock:
E bas se setih da su pre nedelju dana otkrili bordel,odnosno javnu kucu u mojoj zgradiTamo neke devojke su koristile razlicite,vidove javnih informisanja da bi nudile svoje usluge.Nisam bio siguran da li su koristile internet,sve dok nisam procitao tvoje postove.Sada sam uveren da jesu.Izgleda da vas je policija brzo pustila.
b]ti si,ili totalna muskaraca[/b],koje posecuje vecinom muske teme,ili si prevejana devojka sa veoma bogatim "zivotnim" iskustvom"

onda ja spomenem ljudsku glupost u kontekstu svih ratova ovih godina i onda se neko opet nadje prozvanim i izazvanim da napishe :arrow:

"Nadoneebana Raindog ponovo jase,
Jos jednom kao po vec ustaljenom obicaju je dosla na NS forum da nas naziva dosadnim, glupavim, metiljavim, pederima, majmunima, a zatim za 5 sek ode na BG forum i kaze "ja se natrcila zadigla suknjicu - pa izvolte", a njima tesko da pristanu, pogotovo onima koji bi i kamilu ebali da joj se rep zadigne, pa sto onda ne bi i nju.
Naravno da svako ima pravo na svoje misljenje, a moje je da si ti (indijanski nick - Popisano Pseto) najgluplja od svih koji posecuju NS forum. Putuj Evropo..."

znachi pitanje : zashto neko ko se iz nekog nepoznatog razloga oseca prozvanim bilo kakvom opaskom na rachun (opet bilo chije) inteligencije, smatra da ce ti "vratiti milo za drago" ako svima ukazhe da ti imash sex life :?: :!: ili da li je : " ... A ti si QURVA..." zaista sve shto te 2,5 mozdane celije mogu da smisle :?: :?

nije lepo prozivati bilo koga, ni u rl ni ovde.
jedini je problem kad se neko "oseti prozvanim", u necijem postu nadje deo u kom se prepozna, pa shvati to kao licnu uredu i onda pocinje opsti rusvaj. najbolji dokazi su bile teme o provincijalcima.

mozda pojedini ucesnici sebe izdizu iz gomile smrtnika zato sto su tako vaspitani, da budu nekulturni i prosti, ne znam. ipak se to nosi iz porodice i kuce.

ma gomila ludaka, freak-ova i sexualno isfrustriranih ima ovde, pa zato i daju takve odgovore!!

ps. to sam bas primetila- na ostalim nasim forumima koje posecujem, ljudi su sasvim ok, muski svet je divan & vaspitan & kulturan, a ovde cak ni devojke nisu kulturne, samo se nesto vredjaju i prozivaju, a kamoli muskarci :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back