[::. Lepo upakovan! .::]

Znamo svi da vecina zhena veoma polazhe na ambalazhu i pakovanje. Mozhete im prodati i gurnuti u ruke sve samo ako je u $arenom celofanu, lepo upakovano, miri$ljavo, ako imate dobru prichu vezanu za poklon.
Poklon je odvajkada jedan te isti i one to znaju, ali insistiraju na pakovanju jer drugachije nece da ga prime pa da im svet posle kazhe, "Pogledaj kakvog si ga neupakovanog primila, kakva si ti to zhena"

Zanimljivo, svaki put odlichno odglume iznenadjenje - "Jao nisam znala $ta je unutra, ba$ si me iznenadio i obradovao"

Mene zanima drage kolege u $ta pakujete svoj poklon, a za koleginice.. koje rechi i slike volite ispisane na celofanu:.
Prijateljstvo, pazhnja, zelene novchanice, srca, ruzhe, umetnost, smeh, za$tita.

Da li je zaista neophodno tro$iti energiju i vreme na pakovanje i da li je bolje preskochiti sve to i uzivati u poklonu, jer poklon je su$tina.
Da li drage zhene ubrzo zaboravite u $ta je bio upakovan onda kada odu$evljeno krenete da se igrate sa poklonom?
nemam problem sa pakovanjem...forma mi nije bitna , vec sustina...iako pakovanje moze dosta da govori o onom koji poklanja.U tom smislu me pakovanje interesuje. Te ukoliko je pakovanje tu da bi zamaskiralo sustinu...taj poklon me zaista ni najmanje ne interesuje. E ,sad naravno na onom koji prima poklon je da odluci hoce li ga uzeti ili ne ;)

E, da, setila sam se necega. Jednom nisam htela da uzmem pare kao "poklon" zbog toga sto je to bila u stvari nadoknada za pomoc u radu. Kada ja pomazem u radu ja to radim od srca. Osim ako se ne dogovorimo na pocetku koliko ce mi to biti placeno i sve drugo, kao u svakom poslu.

meni su sestrici danas poklonili jednu knjigu... i napisali su mi posvetu... svojerucno... citiram: "Kad otvoris ovu knjigu, seti se koliko te volimo!"... i potpisali su se... mislim... ne znam kakav da je poklon bio... najskuplji na svetu... i ne znam kako da je bio upakovan... i... sta sve ne... sam taj cin... da su se setili... oni... i potrudili se... nema mi lepseg osecanja... dobri ce ljudi postati, nadam se... znam to...

Znamo svi da vecina zhena veoma polazhe na ambalazhu i pakovanje. Mozhete im prodati i gurnuti u ruke sve samo ako je u $arenom celofanu, lepo upakovano, miri$ljavo, ako imate dobru prichu vezanu za poklon.
Poklon je odvajkada jedan te isti i one to znaju, ali insistiraju na pakovanju jer drugachije nece da ga prime pa da im svet posle kazhe, "Pogledaj kakvog si ga neupakovanog primila, kakva si ti to zhena"

Zanimljivo, svaki put odlichno odglume iznenadjenje - "Jao nisam znala $ta je unutra, ba$ si me iznenadio i obradovao"

Mene zanima drage kolege u $ta pakujete svoj poklon, a za koleginice.. koje rechi i slike volite ispisane na celofanu:.
Prijateljstvo, pazhnja, zelene novchanice, srca, ruzhe, umetnost, smeh, za$tita.

Da li je zaista neophodno tro$iti energiju i vreme na pakovanje i da li je bolje preskochiti sve to i uzivati u poklonu, jer poklon je su$tina.
Da li drage zhene ubrzo zaboravite u $ta je bio upakovan onda kada odu$evljeno krenete da se igrate sa poklonom?

opet si dvosmislen...;)
ja se odusevljeno igram sa poklonom, a usta je upakovan nije bitno. :lol:

inace, neko je pametno jednom rekao
da su pravi pokloni mali i skromni...sve ostalo je podmicivanje. ;)

Nije to samo kod žena, već kod esteta uopšte.. volim lepo upakovan poklon,
to je dodatni začin koji stvori lepši utisak i raspoloženje.:D

Sve se super uklopilo. Ja sam pozitivna. Tebi izgleda odgovara da nabijes sebi nesto u dupe kao i svakom ko je gej. Zar to nije super? :)
Uspešno sročeno...
Mission acomplished...
borat_lebanon0109-1.jpg

400x405-1.jpg

Poslednja izmena:

Meni je bitna ambalaža. To ti je kao kad imaš strava frajera a obučen da te bog sačuva.
E, poklon treba da bude lepo upakovan. Mašnice, ruže, srca, neki fazoni, meni je sve to vrlo bitno (sad pričam kao muzička vila :rotf::rotf:)
Ebem ti poklon donesen u providnoj najlon kesi. Ko da ga nisam ni dobila. To znači da se nije dovoljno potrudio da me iznenadi.

Meni je bitna ambalaža. To ti je kao kad imaš strava frajera a obučen da te bog sačuva.
E, poklon treba da bude lepo upakovan. Mašnice, ruže, srca, neki fazoni, meni je sve to vrlo bitno (sad pričam kao muzička vila :rotf::rotf:)
Ebem ti poklon donesen u providnoj najlon kesi. Ko da ga nisam ni dobila. To znači da se nije dovoljno potrudio da me iznenadi.

Ti si ona koja prima svaki dobro upakovan... poklon :)

Back