Lepe žene škode zdravlju

prolaznik011

Ističe se
Banovan
Poruka
2.536
Svaki boravak duži od pet minuta u društvu lepe žene, može biti štetan po zdravlje muškaraca, otkriva najnovije istraživanje Univerziteta Valensija, prenosi "Telegraf".

U ispitivanju je učestvovalo 84 studenta od kojih je traženo da u sobi, u društvu dve nepoznate osobe, muškarca i privlačne devojke, reše Sudoku slagalicu.

Kada bi ženska osoba napustila sobu, nivo stresa kod dobrovoljaca ne bi se povećavao. Međutim, drugačiji efekat bi proizvelo muškarčevo napuštanje prostorije, što bi dovelo do povećanja stresa.

"Dok neki muškarci izbegavaju privlačne žene verujući da su izvan njihove kategorije, većina pokazuje zainteresovanost i smatraju da postoji mogućnost udvaranja, na šta reaguju i njihovi hormoni. Ovo istraživanje pokazalo je da se nivo kortizona kod muškaraca uvećava nakon petominutnog boravka u društvu mlade, lepe žene", zaključak je ovog istraživanja.

Kortizol ima pozitivno dejstvo u malim dozama i poboljšava raspoloženje. Ipak, hronično uvećanje nivoa ovog hormona može da dovede do povećanja pritiska, dijabetesa ili impotencije.

I taqo,qo se sa ''Qrstashicama'' druzzi zzivot mu je duzzi.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Jos jedna gej zavera protiv zena..;)

otkud ti koleginice ovde?
sad si me malo zbunila, je pisem vrlo shovinisticke tekstove na ovom mestu. no nemoj to da te zayebuni, ja sam veliki obozavalac zena.

u vezi teme, tesko da mi se bas dize pritisak zbog lepih zena, definitivno pogledam tu i tamo, al najvise mi dize pritisak zenska histerija i ta neka iracionalna potreba za svadjom

gledajte da budtete u društvu ružnih žena, ako vam je zdravlje na prvom mestu...:p
Zdravlje je uveq na prvom mestu,zzene se samo trude da ga poboljshaju i odrzze u top stanju raznim shocq terapijama.
sad si me malo zbunila, je pisem vrlo shovinisticke tekstove na ovom mestu. no nemoj to da te zayebuni, ja sam veliki obozavalac zena.
Shto se pravdash,imaju one instinqt da osete da li ih volish ili ne,qao mali machici ili shtenci,nepogreshive su.

u vezi teme, tesko da mi se bas dize pritisak zbog lepih zena, definitivno pogledam tu i tamo, al najvise mi dize pritisak zenska histerija i ta neka iracionalna potreba za svadjom

Ma ja izbegavam ovo sivo i tmurno mesto na forumu..:lol:

A tebi je sve oprosteno unapred..:)

Kakvo debilno istraživanje :)

Ako je nešto dobro za zdravlje, onda su to lijepe žene ;) Ja lično imam nekoliko hiljada godina, i jedino objašnjenje moje vitalnosti jeste uživanje u ženskoj ljepoti ;) Jer, šta ima važnije na svijetu od toga? Novac, ambicija, kule i gradovi, karijera, kola..sve je to samo bižuterija, a prava stvar je u nekim finim okama, dugoj mirisnoj kosi i mekim usnama..prolaziti joj rukom kroz tu kosu i usnama milovati po nježnom vratiću, dok se njene grudi nadimaju od davno zatomljene čežnje u njima-to vam momentalno vraća pritisak u normalu. A šta može biti djelotvornije protiv holesterola od posmatranja ljupkih nona, koje paradiraju pred vašim pogledom i nagovještavaju stazu ka vječnom životu i još vječnijim zadovoljstvima? ili kad vam sjedne neka lepojka u krilo, kad emituje svoju toplinu preko svoje guze u vaš krvotok?..do djavola, nema te krvi koja neće procirkulisati..

Prema tome, idioti koji su kobajagi istraživali zaslužuju doživotno društvo sa Madlen Olbrajt i Angelom Merkel, naizmjenično :mrgreen:

Back