fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Иначе 21. фебруар је и годишњица устава из 1974. и почетка цепања Србије.
To je godišnjica početka cepanja Juge, i početak STVARANJA Srbije, posao koji još nije završen!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иначе 21. фебруар је и годишњица устава из 1974. и почетка цепања Србије.
Ajd ljudi postujete sta ste snimili na protestu:
Ja snimio ove dve prelepe devojke. Bas su bile vatrene i svaka im cast.
![]()
A evo ga i jedan pripadnik siptarske nacionalne "manjine". Mislim da se zove Ajdemi![]()
![]()
Има ли неко слику оне масе испред Скупштине у високој резолуцији...? Све што сам нашао, све неке мале сличице...
Мислим на нешто овако, само велика слика...
![]()
jao ljudi
sada ste mi ulili malo veru u ovo sto smo veceras radili
Narode, za one koji nisu gledali prenos... Cijelo vrijeme trajanja mitinga ni sekund se metar slobodnog asfalta nije vidio!!! Ovo je bilo jako moćno!!! Na kadrovima jednostavno ni na momenat nije se vidio kraj okupljene svijetine!!! A kamere su stvarno super pokrivale širu okolinu skupštine!!! Sve niz Bulevar, kroz Park, Takovsku i prema Domu!!! Rulja Srbalja je stvarno bila za svako strahopoštovanje!!!
Čisto sumnjam da je iko od bjelosvjetskih mafijaša očekivao da se u Srbiji još uvijek ovolika masa nas "prima" na Kosmet!!!
Predsjednički kandidati u SAD mogli su samo da pozavide broju prisutnih na skupu!!!:wink:
Ajd ljudi postujete sta ste snimili na protestu:
Ja snimio ove dve prelepe devojke. Bas su bile vatrene i svaka im cast.
Mislim jel znas sta znaci dobrovoljno slikanje i saglasnost za objavljivanje ...Tj.razlika ??
Sta se lozis pajseru? Ajde, vozi u pristinu.![]()
To jednostavno nije tacno. Bez ikakvog problema sam ispartao od jednog kraja mitinga na drugi a da se uopste nisam preterano gurao. bilo je zaista dosta ljudi i dosta se setalo u okolnim ulicama, ali ne verujem da je bilo vise od 300.000. Ko bi to mogao tacno da zna, ajde mozda i pola miliona.
Inace je bilo na smrt dosadno i bejase svakakviJEH fizionomiJAH. Oj narode moj
Ne volim sto si se toliko napalio, hladna glava, uvek hladna glava
zaimb
videla sam jednog kako nosi stampac
...![]()
DemoNkratija je i kad nosiš štampač. Ima čovek pravo da nosi šta hoće :-D