Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaze narodna - kako zracis, tako privlacis
ima li istine u tome?
za sta ste vi lepak?
sta je ono sto vam se u zivotu stalno s vremena na vreme vraca, koliko god se vi trudili da se ne ponovi?
valjda da nisi gej![]()
ima li istine u tome?
za sta ste vi lepak?
sta je ono sto vam se u zivotu stalno s vremena na vreme vraca, koliko god se vi trudili da se ne ponovi?
ima li istine u tome?
za sta ste vi lepak?
ne znam koga privlačim i ko se lepi za mene...
Mada, primetio sam, kad god dođem u prestonicu i sednem na klupu u Knez Mihajlovu pored mene se stvori neki lik koji razgovara sam sa sobom![]()
helou ic mi![]()
ima li istine u tome?
za sta ste vi lepak?
ima li istine u tome?
za sta ste vi lepak?
lepak za:maijake,salo,za sve sto moze da padnei da se razbijekaze narodna - kako zracis, tako privlacis
ima li istine u tome?
za sta ste vi lepak?
Za mene se zakače jehovini svjedoci . Hebote kako me nađu ? Juče mi prijateljica donese neke brošure .
Pogledam - STRAŽARSKA KULA ( glasnik jehovinog kraljevstva ) Pitam je odakle joj - dala joj prijateljica .
Pa hebo te bog munjenu , jel znaš da sam ja ateista ? Možeš da pročitaš a i ne moraš kaže ona nonšalantno .
A ja se ovdje na pdf religija koljem i sa JS i Adventistima i Pravoslavcima
To ti je kao da neko Kamaelu donese kilu kobasica i dve kile čvaraka .
Ja sam lepak za gejeve![]()