Lepak

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
kaze narodna - kako zracis, tako privlacis
ima li istine u tome?
za sta ste vi lepak?
sta je ono sto vam se u zivotu stalno s vremena na vreme vraca, koliko god se vi trudili da se ne ponovi?

ima li istine u tome?
za sta ste vi lepak?
sta je ono sto vam se u zivotu stalno s vremena na vreme vraca, koliko god se vi trudili da se ne ponovi?

Vala ja privlacim sve same opozite i mene i sveta oko mene. Ne znam sta to ljudima i situacijama ima privlacno u tome.

ima li istine u tome?
za sta ste vi lepak?

ne znam koga privlačim i ko se lepi za mene...
Mada, primetio sam, kad god dođem u prestonicu i sednem na klupu u Knez Mihajlovu pored mene se stvori neki lik koji razgovara sam sa sobom :confused:

kukaju ljudi na autobuse, svađaju se oko utakmica, prepričavaju dogodovštine sa farme... Jednom sam šmugnuo dalje od nekog lika sa rancem koji je krenuo sebi da priča o nekim penalima, tučama na foru "Mene će oni da biju!?" i "Ne... ne mogu! Ne može on da šutira penal! Ne mogu više!" i čemuveć ne i udara se pesnicama u grudi jer sam umislio da će nešto da detonira :eek:

ima li istine u tome?
za sta ste vi lepak?

Ne znam.
Prosek sam.
Citav zivot se to trudim.
Nisam imala kardinalnih gresaka pa da od necega bezim ili zelim da se ne ponovi

Ponavlja mi se da i dalje verujem ljudima, uvek mi žao, čak i kada me zajebu, ja sam lepak za one što vole da zajebu, nemaju ništa od toga, ali eto meni baš ne bude lepo...

Za mene se zakače jehovini svjedoci . Hebote kako me nađu ? Juče mi prijateljica donese neke brošure .
Pogledam - STRAŽARSKA KULA ( glasnik jehovinog kraljevstva ) Pitam je odakle joj - dala joj prijateljica .
Pa hebo te bog munjenu , jel znaš da sam ja ateista ? Možeš da pročitaš a i ne moraš kaže ona nonšalantno .
A ja se ovdje na pdf religija koljem i sa JS i Adventistima i Pravoslavcima
To ti je kao da neko Kamaelu donese kilu kobasica i dve kile čvaraka .

ima li istine u tome?
za sta ste vi lepak?
lepak za:maijake,salo,za sve sto moze da padnei da se razbije:lol:...seticu se ja jos toga...

- - - - - - - - - -

Za mene se zakače jehovini svjedoci . Hebote kako me nađu ? Juče mi prijateljica donese neke brošure .
Pogledam - STRAŽARSKA KULA ( glasnik jehovinog kraljevstva ) Pitam je odakle joj - dala joj prijateljica .
Pa hebo te bog munjenu , jel znaš da sam ja ateista ? Možeš da pročitaš a i ne moraš kaže ona nonšalantno .
A ja se ovdje na pdf religija koljem i sa JS i Adventistima i Pravoslavcima
To ti je kao da neko Kamaelu donese kilu kobasica i dve kile čvaraka .

:rotf:

- - - - - - - - - -

Ja sam lepak za gejeve :think:

ili kamiju:lol:

Back