"Lepa zena - svacija zena!"

Cesto smo svi culi ovu staru, odomacenu frazu...

Nekada sam mislio da je to samo proizvod muske pokvarene maste, ali danas verujem da u njoj IMA ISTINE.

A sta vi mislite? :think:
U svemu ima istine pa opet nista nije istina.Ovo je pljuvacina koju su smislili pacenici koji ne mogu da dodju do lepe zene.Kod mene u okolini ima nekoliko zaista lepih zena koje su godinama same,nisu qrve niti prostitutke.Zato mislim da ti temu treba pod kljuc.

Upravo suprotno. Lepa zena, ako ume i hoce, svaki muskarac je njen u smislu u kojoj joj treba. :mrgreen:

Lepe zene imaju jednog saveznika koji ih stiti od cestog padanja u iskusenje, a to je MUSKI KUKAVICLUK!

Muskarci se u vecini slucajeva PLASE da pridju lepim zenama, jer misle da ce sigurno biti odbijeni.

U zivotu sam imao prilike da vidim vrlo lepe zene u drustvu vrlo ruznih muskaraca.

ne zato sto su ti ruzni bili Bog zna kako simpaticni, vec jednostavno zato sto NISU IMALI KOMPLEKSA da pridju lepim zenama.

U svemu ima istine pa opet nista nije istina.Ovo je pljuvacina koju su smislili pacenici koji ne mogu da dodju do lepe zene.Kod mene u okolini ima nekoliko zaista lepih zena koje su godinama same,nisu qrve niti prostitutke.Zato mislim da ti temu treba pod kljuc.
to nije pljuvačina, to je životna istina...
povezano je sa činjenicom da je tuđe slađe...
ako imaš lepu ženu kad tad će neko da dođe u iskušenje da je startuje...e sad...druga je priča kakav si ti prema toj svojoj ženi koju startuju, pa i od toga zavisi da li će da poklekne nasrtajima ili neće...
i tako...ima toga još, al me nešto mrzi da kucam nadugačko...

Lepe zene imaju jednog saveznika koji ih stiti od cestog padanja u iskusenje, a to je MUSKI KUKAVICLUK!

Muskarci se u vecini slucajeva PLASE da pridju lepim zenama, jer misle da ce sigurno biti odbijeni.

U zivotu sam imao prilike da vidim vrlo lepe zene u drustvu vrlo ruznih muskaraca.

ne zato sto su ti ruzni bili Bog zna kako simpaticni, vec jednostavno zato sto NISU IMALI KOMPLEKSA da pridju lepim zenama.

kompleksa imaju i te kako, nego - nisu imali šta da izgube...
takvi pucaju na sve ili ništa...

kompleksa imaju i te kako, nego - nisu imali šta da izgube...
takvi pucaju na sve ili ništa...

Tako je....

Slusao sam o nekom chichi koji je setao stalno oko Univerziteta i dobacivao studentkinjama u prolazu bezobrazne predloge...

Kada su ga studenti upozorili da je on MATOR da bi se neka studentkinja upecala - on im je odgovorio: "Mislite? Ja svaki dan dobacim jedno stotini studentkinja....I UNEK SE NADJE PO KOJA koja mi odgovori...!"

Verujem da je ta prica istinita....

Tako i ja razmisljam, necu da zrtvujem svoje zadovoljstvo zbog neke moguce sigurnosti.

Idem ja tako jednom sa mojom devojkom, a ona dobra - pucaju farmerke na njoj.....

Za nama ide grupa vojnika....

Odjednom jedan pridje i ugvati je za guzu.... Nije siromah mogao da odoli....

Ona mi rece da je branim...Gde da je branim kada njih ima deset, a ja sam....? Razbili bi me ko beba zvecku...

Tako ispadoh sonja...

Na slicne situacije moras biti spreman ako imas lepu devojku...:sad2:

Back