lepa vs pametna

gost 39034

Elita
Poruka
20.782
Devojke, da MORATE da izaberete, da li bi vise volele da vas vas muskarac smatra
a)lepom
ili
b)pametnom?

A, muskarci-da li osobu koju imate/voleli bi da imate pored sebe smatrate vise lepom, ili pametnom?
I, molim forumske pametnice da izostave odgovore tipa "i jedno, i drugo". Ajde, zamislite da morate da se odlucite za jedno....

Devojke, da MORATE da izaberete, da li bi vise volele da vas vas muskarac smatra
a)lepom
ili
b)pametnom?

A, muskarci-da li osobu koju imate/voleli bi da imate pored sebe smatrate vise lepom, ili pametnom?
I, molim forumske pametnice da izostave odgovore tipa "i jedno, i drugo". Ajde, zamislite da morate da se odlucite za jedno....

Ne mogu da zamislim, celog života se trudim i negujem jedno i drugo :lol:

Ne mogu da zamislim, celog života se trudim i negujem jedno i drugo :lol:

Eh, sad...pa, svi (dobro, ajde, vecina) se valjda trudimo da negujemo i jedno, i drugo...moja poenta je da razmislis i da se odlucis sta si vise-lep/a ili pametan/a....imam utisak da nas nekada/neki ljudi vide kao jedno, a drugi kao ono drugo, pa me bas zanima kako sebe vidimo, ili kako bi voleli da nas drugi dozivljavaju...

Ne mogu da zamislim..ja sam lepa i pametna i ..ne volim da me muskarci .."smatraju"..vec prihvate ovakvu kakva sam...:cao: ( vidiii..imam i lepe kikice i crvene masniceee..)

a kako ja sad to da odaberem????....pametna sam i ovako dovoljno a lepa??? pa kako kome....ali nije da ne bih volela makar na dan da budem u drugom telu, onakvog kakvo odaberem...da skrpim neku Frankenstajnicu....

ćao k =)
(i dalje imam problem da te oslovim)
daklem, veverice i pametnice...
ali za veverice znamo da ih ne smatraju lepim =I

Onda da menjam nick ponovo uuu....cica maca ili ..dobra devojcica ili ..:whistling:

A veverice ..pa smatraju da nisu lepe ali su zato pametne..;)..znaci u igri su da ih smatraju..:)

Back