Lepa ko upisana

Betty:
eps...šminkam se iz respekta prema poslu koji radim i ljudima koja ga čine - na ceni je biti i lep i brz i pristojan, i još ako vodiš računa o izgledu..iiiiii......pun gas! :lol:
Nije neophodno, naravno, niko to ne traži - ta nismo modeli, ali nekako se navikneš da budeš tip top i ..eto. Ako već biraš odeću, cipele, tašnu i frizuru, zašto ne bi i mejkap prilagodila svemu tome, tj. lice?

Sve isto!
Sem kad imam neki važan sastanak ili mi je posebno stalo(zbog nekog, možda) ja odem kod šminkerke! Eeee, da vi'š onda čuda!!! :lol: :lol:

e, ja ne idem kod šminkerki, sama majstorišem....:) Malo roze senke, rimmel maskara (jedina što je STVARNO kao na reklami sve gusto i dugačko od nje! :P ) i sjaj - dosta za letnji dan :D

ionako svi gledaju u noge.

Gazdarica:
Ja stalno imam osjecaj da bi me sminkerka pretvorila u nesto groteskno... :roll:
Doduse, to i nije tako tesko... :lol:

E, pa, mora da znaš šta hoćeš a ona mora da zna sve ostalo! Samo me je prvi put kad me je šminkala- našminkala "prejako". To sam posle tek videla na slikama. Sve ostalo je bilo savršeno. Koristi vrhunsku šminku i na kraju, poprska te nekakvim fiksatorom od koga šminka ne mrdne celu noć, ako treba.
Tek onda mi postalo jasno zašto neke dronfulje sa TV-a ponekad i ne izgledaju tako strašno... ;)

Pa šminkanje opušta ako imaš vremena... Kao da crtam na papiru, ali je ispod moje lice :mrgreen:
Ponekad baš uživam u samom tom postupku, pa i u delu ako mi se dopadne. Prosto.

A razlog za okolinu - po potrebi. Ako idem na neko "događanje" našminkam se u zavisnosti od doba dana, noću naravno jače... Ko ne voli da bude lep? :lol:
Jednom je drugarica došla komplet našminkana i doterana na moj rođendan (koji nisam slavila, došla je na kafu :) ) i to drugarica koja se preterano ne šminka, inače...

A ja se osetih nekako polaskano, vidi kako se doterala zbog mene :D
Biće da je zbog mene, znala je da neće biti nekih super frajera mislim, nema žurke :?
I to beše neko poštovanje, bar sam ja to tako shvatila...

marina.c:
E, pa, mora da znaš šta hoćeš a ona mora da zna sve ostalo! Samo me je prvi put kad me je šminkala- našminkala "prejako". To sam posle tek videla na slikama. Sve ostalo je bilo savršeno. Koristi vrhunsku šminku i na kraju, poprska te nekakvim fiksatorom od koga šminka ne mrdne celu noć, ako treba.
Tek onda mi postalo jasno zašto neke dronfulje sa TV-a ponekad i ne izgledaju tako strašno... ;)

:lol: dronfulje... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hanibaI77:
touche eclat od yves saint laurent
uf cek da se setim kako se zove diorov...
stavicu ti fotku proizvoda tako ces ga prepoznati
ili skinflashhttp://www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P3118&shouldPaginate=true&categoryId=DIOR
ako su podocnjaci jaci onda bolje oni stikovi
http://www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P3118&shouldPaginate=true&categoryId=DIOR

Touche eclat je super, mada mi ne sakrije kolutove, samo da neku svezinu ocima i uopste izrazu lica. 8-)
Jel ima nesto sto bas sakrije podocnjake? :razz:

Nekad se nasminkam za dva minuta, malo korektora na kriticne tacke, rumenila da dam boje licu i maskara, a nekada sam bas raspolozena pa otegnem na pola sata, cetrdesetpet minuta, pa se svakom delu lica posebno posvetim. I to da li cu se nasminkati ili ne zavisi od raspolozenja, ne smatram da je to presudno za moj izgled. Imam drugaricu koja prvo sto uradi kada ustane, ode u kupatilo umije se i na lice stavi puder, senku, ajlajner, maskaru i sjaj za usta bez obzira na to da li ce krenuti negde ili jos pet sati ostati u kuci. E, to nikako ne bih mogla. Onog momenta kada udjem u stan, skidam sa lica sminku i ne stavljam je mnogo ranije pre nego sto krenem negde

Obozavam da se sminkam.Volim da se sminkam prirodno.Puder koji se neprimecuje a izgleda sjajno,rumenilo,sjajilo za usne,po danu maskara koja se ne primecuje mnogo...A za izlazke navece onda tu stavim dosta upadljive maskare,pudera malo vise dodam ali da izgleda opet lepo i prirodno onda malo rumenila i karmina tako da sve uskladim kako gde treba ici.Inace meni je mnogo zanimljivo da se sminkam i obozavam to da radim... :D

Back