Leon je podneo ostavku zato sto se ne mirise sa Vukom Jeremicem i to ga potpuno razumem.
Medjutim drugi deo svega toga je da je Leon UVEK bio vrlo uticajna i znacajna licnost prvo u DS-u kasnije u DSS-u (posle raspada) i da je uvek bio blizak prijatelj Voje, Koste, Tadica i ostalih..... U isto vreme njemu se uvek mnogo obecavalo da bi ga na kraju uvek bio izigran.....
Isto tako ima i malo prgav karakter pa se ne slaze uvek sa svima tako da kada ga "prevaris" (cak i ako ga prevaris nekom prevarom koja je svakodnevica u politici i koja se moze razumeti) njegov ego preko toga ne moze da predje..... tako ad je to prouzrokovalo ostavku.
Inace za one koji ne znaju njegov otac je bio jedan od najbogatijih ljudi Beograda pre rata. Bio je jedini Stradivarijus u Srbiji, a zgrada uroloske bolnice u Bircaninovoj kao i veliki broj objekata u Knez Mihajlovoj (na uglu sa Kralja Petra) su bili njegovi i kasnije nacionalizovani.
To mu je skoro vraceno (nisam siguran jedino da li mu je bolnica vracena ili ne) tako da je Leon trenutno jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji...
Isto tako privatno je uvek bio VELIKI nacionalista cak je i prezime promenio iz Koen u KoJen, da bi se poakzao Srbinom. Posto je prijatelj i kolega mojih roditelja ja o njemu imam vrlo pozitivno misjlenje kao coveku, i tvrdim da je privatno bio veliki nacionalista mnogo veci nego sto je ikada javno to rekao.
I nije Koen (kako pise u naslovu) vec koJen

) SA J!