Razmisljam da kupim Lensbaby Composer Pro sa double glass i neki macro kit... da li neko ima iskustva sa Lens bebama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmisljam da kupim Lensbaby Composer Pro sa double glass i neki macro kit... da li neko ima iskustva sa Lens bebama?
Izgleda su radili na tom problemu posto sada imaju drugaciji dizajn. Videla sam neke slike lensbaby 2.0 i meni to lici na lensbaby spark koji se danas isto prodaje i meni se on cinio neprivlacan mada je znatno povoljniji bas zbog toga sto treba nesto da guram na lice...imam ja Lansbaby 2.0 . Nije losa fora skroz mogu da se naprave lude fotke... samo moj problem je sto imam Nikon D4 i malo je nezgodno kada drzis toliki aparat i onda stelujes lansbaby posle te oko boli tako da ga nisam bas puno koristio iz tog razloga.
P.S. da bi nesto izostrio moras da pritisnes burzir na objektivu i samim tim ako gledas kroz trazilo guras ceo aparat sebi na oko sa D4 je skorz neugodno jedan dan sam ga samo koristio od kada sam ga kupio. sa LV je jos teze... jedino ako koristis stativ onda je ok...
Ima i dosta drugih modela i novijih ne znam kakvi su oni mozda su i bolji... ali moj ortak radi sa D90 i skoru je zadovoljan... a i taj aparat je duplo laksi od mog.![]()
probao sam ga ba sada, tacnije juce na mom novom aparaticu sony A7R uz adapter za nikon naravno... i ceo dan sam se lepo igrao... kod 2.0 jedini problem je to crevo burzir kako da ga na zovem mnogo je kruto i bukvalno ti nekad treba snaga da izostris nesto... inace ovako je skroz dobra fora... mozda ti noviji modeli su bolji odnosno bolje je to napravljeno....Izgleda su radili na tom problemu posto sada imaju drugaciji dizajn. Videla sam neke slike lensbaby 2.0 i meni to lici na lensbaby spark koji se danas isto prodaje i meni se on cinio neprivlacan mada je znatno povoljniji bas zbog toga sto treba nesto da guram na lice...
Ne razumem se u foto terminologiju previse, samo malo i to na Engleskom jeziku da nisam razumela bas sve detalje, ali generalno mi je jasno o cemu pricas jer sam videla na slikama...
Meni se bas dopada Lensbaby, ali rodjendan mi je daleko, ne bavim se profesionalno fotografijom, ali u svojoj profesiji mnogo koristim fotografiju tako da mozda ga provucem kao poslovni trosak![]()