lenjost?

Ima tih dana kada sam uzasno lenja,ma ne samo dana nego perioda.I to me plasi.Po ceo dan mogu da sedim,prosto ne radim nista ali bas nista korisno.Prodje jedan ceo dan,a ja jedva cekam da vidim krevet iako bi trebalo da sma puna energije jer nista nisam radila.

modelsice, za tvoj posao je potrebna velika paznja i koncentracija. Nikada nisam upoznala ni jednog top modela, ali slucajno znam vlasnika jedne od najprestiznijih agencija na svetu i od tolikog posla te devojke ne stizu ni novine da citaju, vec samo slike gledaju, a tek fakultet ili dva_ i toliko aktivnosti....

Svaka cast!!
JA skidam kapu!

Mene najviše nervira, kad pomislim da mi je dan POPAO a ja nisam uradila sve što sam naumila.
Mislim da imam problem sa organizacijom.
Kako da organizujem svoj dan, svoje vreme,....
I kada čak napravim spisak, i vidim da ni do pola nisam stigla, budem uzasno nervozna

Učenje, kuvanje, spremanje, verenik, druženje(zapostavljeno MNOGO), rodbina...........
Kako sve organozovati a da ti se duša oseća ispunjeno.

Da ne zaboravim, i vreme za sebe?????

sve se da postici, ja sam sigurna..
vidis modelsicu_!_!
:)

samo da se ne bleji, da vreme ne prolazi bez nas, KAKO??
I ja se pitam...znam da moze, znam...
a evo bas ovaj dan...ako izuzmemo da sam procitala celu knjigu ....smorila sam se do besvesti...
sad idem da perem kosu i lakiram nokte pa da se pakujem, ujutru na avion ako vreme da :)...

Uf,lenjost...
Lenja sam priznajem,kad me uhvati mrrrrrzaaaaa.Ma kod mene je ili,ili.Uglavnom kad sam negativnije naelektrisana,kuca mi sija,a pozitivno,tad samo setam,skitam.
Imam periode tako uhvati me po 2-3 dana da nista ne radim,a zato duplo nadoknadim.:)

Da li ste lenje, samopopostljive i koliko ste platile u zivotu zbog toga?
Imam svacega iza sebe, verovatno nikome ne pada na pamet da sam prava lenjivica, ali meni je tako tesko ponekad da radim neke osnovne stvari....da idem u radnju za hleb, da pricam, da izlazim.. ponekad...gubim vreme... i spava mi se.. prosto lebdim...
kako vi izlazite na kraj sa tim? Ili ste pravi vulkani energije?

Uopshte ne izlazim na kraj sa tim ......prepustim se :)

E!!
Mene cak i to mrzi!!!
:P

Imnam pun nocanik,krenem u shopping, pa shvatim da je lepse u muzeju!! Nema zagusljivih kabina u kojima se gimnasticira bez razloga! zbog sexa bih se rado izlozila svim egzibicajama i preznojavanju...
ali zbog odece..ma bezi...
:P
Bas sam neka...

Back