DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
ovi tvoji ciji si repetitor su sposobni u pm...a ovaj cvetkovic je cak hiperaktivan![]()
Repetiror

Videćemo posle izbora, ako dobije 11% kao i velečasni koštunica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovi tvoji ciji si repetitor su sposobni u pm...a ovaj cvetkovic je cak hiperaktivan![]()
Repetiror
Videćemo posle izbora, ako dobije 11% kao i velečasni koštunica![]()
znaci ona prica koju je DSS mleo na poslednjih 10 izbora i koju je Kostunica ponavljao u oba ekspozea kako su nam EU integracije u samom vrhu prioriteta je ustvari bilo laganje naroda ?pa toliko ce i da dobije jer nema vise zamajavanja i laganja naroda eu, vizama, povratkom u 90te, radnim mestima, akcijama, fiatom, mercedesom itd![]()
pa toliko ce i da dobije jer nema vise zamajavanja i laganja naroda eu, vizama, povratkom u 90te, radnim mestima, akcijama, fiatom, mercedesom itd![]()
obozavam da gledam teme kada simpatizeri jedne stranke vode kadrovsku politiku druge![]()
Joj još malo pa si na okruglom broju postova![]()
pa sacekaj prvo da mi se digne nemoj oma da naskacesh jadan ne bio...![]()
Tebi će da se digne kad voJislav opet bude premijer, tako da piši propalo
Stigle te godine izgleda, pod ovim nickom si živi smor
fala bogu ne dize mi se na tebe.... ko tebi na mene....![]()
znaci ona prica koju je DSS mleo na poslednjih 10 izbora i koju je Kostunica ponavljao u oba ekspozea kako su nam EU integracije u samom vrhu prioriteta je ustvari bilo laganje naroda ?
gde ce mu dusa ?![]()
A sve druge ce banovati, pa ce on imati najvise postova.Joj još malo pa si na okruglom broju postova![]()