ot_fan
Obećava
- Poruka
- 90
Da li moze neko da mi kaze koje lektire imamo u prvoj godini gimnazije (drustveni smer ako ima neke razlike)....???? Hvala unapred
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm,ne znam gde si nasla ovaj dokument,ali neke lektire vise ne vaze.
Hmm,ne znam gde si nasla ovaj dokument,ali neke lektire vise ne vaze.![]()
Ja bih ti preporucio da ne citas lektire tokom raspusta,vec uporedo u toku skolske godine.Uvek se dosta pozaboravlja.Stariji forumasi, mozete li da mi preporucite neku lektiru za prvi razred koju bih citao tokom raspusta? Nemam nikakvu ideju..![]()
Stariji forumasi, mozete li da mi preporucite neku lektiru za prvi razred koju bih citao tokom raspusta? Nemam nikakvu ideju..![]()
Roman je sjajan,ali je lektira za drugu godinu (koliko ja znam).,,Kad su cvetale tikve''
Dragoslav Mihajlović
Lektira je savršena. Ja sam uživala dok sam je čitala.![]()
Iznenadićeš se kakvim je jezikom napisana.
Roman je sjajan,ali je lektira za drugu godinu (koliko ja znam).
http://www.mp.gov.rs/propisi/dokume...astavnom_planu_i_programu_za_gimnaziju-02.doc
Ako si pogledala onaj dokument(to je nastavni plan i program Ministarstva prosvete),tamo pise da je za drugu.Meni ''Tikve'' takodje stoje u Interpretacijama za drugu godinu.Mi smo je ove godine (I raz gimnazije) radili kao redovnu lektiru.![]()
s druge strane ako nemaš sve u kući treba uračunati nabavljanje itd.
Ako si pogledala onaj dokumet(to je nastavni plan i program Ministarstva prosvete),tamo pise da je za drugu.Meni ''Tikve'' takodje stoje u Interpretacijama za drugu godinu.
Nznm za koju li su,al' nije ni bitno.Mi ih u skoli nismo ni radili,posto imamo kretena od profesorke.Sjajan roman,ali svirep i tuzan.![]()
Vazno je da ste radili....Stvarno ne znam šta da kažem.Verovatno postoji više šk programa koji profesori srpskog jezika biraju, pa naše dve profesorke predaju po različitim programima.
![]()