Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa na svoju ruku,kada su u pitanju bilo kakvi lekovi.Nemoj da ti bude neprijatno.Porazgovaraj sa neuropsihijatrom o svim problemima,tako da bi mogao da odredi pravu dijagnozu i lekove.
Ma manje više dijagnoza mi je jasna, nema tu on mnogo čega da postavi, ako odem tamo ima da me gnjavi godinu dana, A voleo bih da mi nekako odma prepiše lekove.
Ovo kako pišeš je veoma nezrelo i opasno po tebe i one oko tebe...Bez duže psihoterapije i upotrebe lekova nećeš uspeti da se izboriš sa tim bolestima.. I zapamti, lekar neće da te "gnjavi" nego će da ti pomogne da izađeš iz zamki zabluda sopstvene psihe...i još u ponečemu će da ti pomogne... na tebi je da pronađeš lekara sa "toplim srcem", što je, verujem, najteže u tvojoj situaciji...Ma manje više dijagnoza mi je jasna, nema tu on mnogo čega da postavi, ako odem tamo ima da me gnjavi godinu dana, A voleo bih da mi nekako odma prepiše lekove.
Ovo kako pišeš je veoma nezrelo i opasno po tebe i one oko tebe...Bez duže psihoterapije i upotrebe lekova nećeš uspeti da se izboriš sa tim bolestima.. I zapamti, lekar neće da te "gnjavi" nego će da ti pomogne da izađeš iz zamki zabluda sopstvene psihe...i još u ponečemu će da ti pomogne... na tebi je da pronađeš lekara sa "toplim srcem", što je, verujem, najteže u tvojoj situaciji...
Aj' u zdravlje!!!![]()
Potpuno se slazem. Vecina ima unapred zamisljen negativan ceo scenario u vezi lekara i strucnjaka raznih vidova te unapred katastrofiraju i zamisljaju - "ma oni ce samo to i to da mi urade, znam ja, nema od toga nista, necu ni da idem ni da pokusavam", a zapravo istina je DA NE ZNAJU sta ce biti i kako, vec idu linijom "manjeg otpora".
Nekada i najbezveznije i najmanje promene, suprotne nasim uvrezenim misljenjima o bilo cemu, iskorak iz te sfere komfora, nam MOGU PROMENITI CITAV ZIVOT NA BOLJE, I TO MNOGO BOLJE.
I posle uvek kazemo - jaooo zasto ovo bre nisam uradio ranije, zasto sam toliko dugo cekao/cekala ! E sada imas priliku, URADI TO, BAS SADA. SKOCI, KRENI. NE CEKAJ OD PONEDELJKA, NE CEKAJ U TACNO 3:00 ILI BILO KOJE ZAOKRUZENO VREME, NEGO ODMAH U 2:38 NPR, NE CEKAJ "OD NOVE GODINE CU", SADA I ODMAH ! SRECNO.
Je l' ste vi psihijatar? Ovo sad ozbiljno pitam, pošto vidim da ste dosta aktivni i stručni u vezi ovih stvari...