Lekovi za smirenje i spavanje (bez recepta)

nenadkgkg

Aktivan član
Poruka
1.725
Vec godinama patim od nesanice a ponekad i on neke blage nervoze, pa me interesuje me da li postoje neki lekovi bez recepta za nesanicu i nervozu. Takvi lekovi su uglavnom na biljnoj bazi. Znam za Persen, ali on na mene nije imao skoro nikakav efekat ili ga nisam uzimao kako treba. Znaci interesuje me konkretno ime preparata, tako da bih vas zamolio da me ne savetujete kako treba da jedem kiseli kupus, dubim na glavi i vise se ***** sa devojkom. Hvala unapred!

Imas onaj Slipin...
Ako ni to ne pomogne, obrati se psihijatru, on ce verovatno imati neku malo jacu hemiju koja ce ti sigurno pomoci.

Da.A jedan od glavnih sastojaka je kaliofornijski mak.

"I remember reading that California Poppies don't have any actual opiodes, but they have some chemicals that are kinda related and give some effect, although mild."

Read more: http://www.drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=5708#ixzz2xghuniex

Što će reći nije kao opijumski mak, ali daje neke slične efekte mada blaže.:lol:

Vec godinama patim od nesanice a ponekad i on neke blage nervoze, pa me interesuje me da li postoje neki lekovi bez recepta za nesanicu i nervozu. Takvi lekovi su uglavnom na biljnoj bazi. Znam za Persen, ali on na mene nije imao skoro nikakav efekat ili ga nisam uzimao kako treba. Znaci interesuje me konkretno ime preparata, tako da bih vas zamolio da me ne savetujete kako treba da jedem kiseli kupus, dubim na glavi i vise se ***** sa devojkom. Hvala unapred!
sport i batine

Vec godinama patim od nesanice a ponekad i on neke blage nervoze, pa me interesuje me da li postoje neki lekovi bez recepta za nesanicu i nervozu. Takvi lekovi su uglavnom na biljnoj bazi. Znam za Persen, ali on na mene nije imao skoro nikakav efekat
ni na mene Persen nije delovao,ali su mi sjajno pomogle kapsule,takodje na biljnoj bazi `erbe della notte`...ima ih u nekim apotekama,a mogu i preko neta da se naruce.

Гледао сам састав ових лекова што сте предлагали и видео сам да сви садрже валеријану. Купио сам валеријанине капи у апотеци, и веровали или не спавао сам 11 сати. Најмешнија је цена, 150 динара. Ако неко има проблем са несаницом, а не пију му се лекови предлажем му валеријану.

Гледао сам састав ових лекова што сте предлагали и видео сам да сви садрже валеријану. Купио сам валеријанине капи у апотеци, и веровали или не спавао сам 11 сати. Најмешнија је цена, 150 динара. Ако неко има проблем са несаницом, а не пију му се лекови предлажем му валеријану.

Super :-)
Mozes slobodno nekad i da popijes solju caja od maticnjaka, on je dobar za umirenje.

Ta валеријана је ипак хемија, а хемију треба избегавати.
Valeriana_officinalis_2007-06-02_(flower_with_bee).jpg

Valerijana je biljka

Nenade, a zašto ne možeš da zaspiš?
Jesi li proverio da li ti je možda visok pritisak, ili srce nepravilno radi, ili varira šećer, ili se oko nečega jako nerviraš?
Mislim, nesanica je posledica nečega a ako ne znaš uzrok kakva ti je korist od stalnog kljukanja preparatima za spavanje?
Polazim od sebe: ja sam srčani bolesnik ali i pored svoje stalne terapije burno reagujem na promenu vazdušnog pritiska. Ume da mi se poveća gornji pritisak ako ne popijem jedan lekić koji ga koriguje - ne mogu da zaspim.
Neki ljudi čak reaguju na mesečeve faze pa imaju problem sa spavanjem kada je pun mesec.
Pokušaj da otkriješ šta konkretno tebi smeta pa ćeš lakše naći i rešenje.

Pametnije je trazhiti uzrok te nervoze i nesanice no kljukat se nekim preparatima iako su biljne . mene samo zanima zashto volite da kljukate te tablete pa to je strashno

Back