tema je smoki sta bi promenila ili za sta bi posavetovala svoju decu da promene kod sebe, a sto vidis da nisi najbolje uradila
svoej dete sam vaspitavala da bude odgvorna i posvecena
decembar je na poslu izginula sa inventima koje je morala da organzijue
bukvalno kad se probudi u sred noci, prvo skace da se uhvati za poslovni mobilni da vidi da nije propustila neku poruku ili mail
uz to je prihvatila i zavrsila usput i neke poslove koje su trebale da zavrse klege, a koji su se sapleli i zaglavili
to je na kraju rezultiralo dvojako
ona je morala da uzme dve nedelje odmora da dodje sebi, naspava se, resetuje potpuno
i direktor je taj njen rad nagradio sa 300eu bonusa
radi tek godinu dana u toj firmi, odgovara joj i posao i okruzenje i plata..ali ocigledno mora da povuce rucnu jer ce ovako da sagori potpuno..a to nikakav novac ne moze da nadoknadi
ona radi 5 dana u firmi i vikendom kod oca u firmi jer tako mora..ne postoji opcija zaposljavanja nekog drugog u ovom trenutku i narednoh godinu, dve sigurno
u vezi je pola godine sa momkom koji je iz mog ugla korektan, emotivan, voli je..
sad kad je bio ovaj kijamet, u najgorem trenutku neociscenih ulica isla je u ponoc da ga pokupi sa aerodroma, a ujutru u 8h je trebala da bude na poslu
zaglavljivali su se na autoputu dok su stigli do njega, dok su ocistili mesto gde da parkira, ujutru su neki prolaznici morali da je odglavljuju i guraju da bi izasala iz snega i zakasnila je sat i po na posao kod oca
juce sam sela da razgovarma sa njom i rekla sam joj da je sada u najlepsoj fazi zivota, ali i najtezoj
da je cekaju lepe stvari za koje ce morati da ima puno snage - neki brak, neke trudnoce i deca..i da mora sebe malo da pristedi i da se ne daje toliko, jer treba sebi i drugima dugo da traje
da me ne shvati pogresno, ali da sam na mestu njenog momka ja bih insistirala da ne dolazi po mene i da bih dosla taksijem
da ne podmece ledja toliko i gde treba i gde ne treba, jer ce onda ljudi iz njenog okruzenja to da ocekuju od nje uvek i da smatraju podrazumevanim
da voli i cuva sebe vise nego sada