Lekarska komora hitno da isključi šarlatana za kojeg je homoseksualnost bolest...kaze N1, Nova s....a vi, sta vi kazete

Vratite se na temu, ionako ce se pola uvreda obrisati jer su spam. Toliko o argumentima.. Umesto njih, tu su etiketacije, primitivisticka podmetanja bez dizanja `s gajbice`, lekcije iz gramatike i frazeologije... tako te cari i lepote... :cool: Pa vam je, kao, moderator kriv...;) Koji, usput, i ne moderise ovaj deo foruma. ;) :lol:

Vratite se na temu, ionako ce se pola uvreda obrisati jer su spam. Toliko o argumentima.. Umesto njih, tu su etiketacije, primitivisticka podmetanja bez dizanja `s gajbice`, lekcije iz gramatike i frazeologije... tako te cari i lepote... :cool: Pa vam je, kao, moderator kriv...;) Koji, usput, i ne moderise ovaj deo foruma. ;) :lol:
Sad si moderator...
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:

Sad si moderator...
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:
Ama nisam, govorim ti, ali to ne vredi posto si ti, izgleda sasvim izvesno, jedan krajnje Nepismen Covek, kad tako mora da ti se napise...Mozda disleksican?
...
E, pa kad necete da se upristojite, ja vam ostavljam svoj poslednji spam, odoh odavde, yebe se more meni za vas i ovakva prepucavanja.
Lajte kere Jakobsfelda... :cool: Kako sam vidovit...... ;)

Ama nisam, govorim ti, ali to ne vredi posto si ti, izgleda sasvim izvesno, jedan krajnje Nepismen Covek, kad tako mora da ti se napise...Mozda disleksican?
...
E, pa kad necete da se upristojite, ja vam ostavljam svoj poslednji spam, odoh odavde, yebe se more meni za vas i ovakva prepucavanja.
Lajte kere Jakobsfelda... :cool: Kako sam vidovit...... ;)
Nesrećnik....

Ja sam jednostavno siguran u svoja heteroseksualna ubeđenja i za mene ljubav sa suprotnim polom nema alternativu. Zato mi ne smetaju drugi, mogu svaki dan da drže paradu, ja ću misliti za sebe isto. Očigledno je da su homofobi pre svega slabi ljudi, nesigurni u svoja ubeđenja, ali to neće priznati ni za živu glavu.

Ja sam jednostavno siguran u svoja heteroseksualna ubeđenja i za mene ljubav sa suprotnim polom nema alternativu. Zato mi ne smetaju drugi, mogu svaki dan da drže paradu, ja ću misliti za sebe isto. Očigledno je da su homofobi pre svega slabi ljudi, nesigurni u svoja ubeđenja, ali to neće priznati ni za živu glavu.
По обичају никада ниси нити ћеш укапирати суштину.
"Што се грбо роди време не исправи!"

Dobro, ti si predugo u Rusiji, verovatno ti je ostavila posledice u vidu zracenja na mozak.. :lol: Tacnije mracenja, posto to tako ide.
Ali dragi kolega, ne misle svi u Rusiji tako. Ima mnogo ljudi koji su se i po ceni da budu zatvoreni ili ubijeni usprotivili tome. Prema tome nije do Rusije, do čoveka je.

Ali dragi kolega, ne misle svi u Rusiji tako. Ima mnogo ljudi koji su se i po ceni da budu zatvoreni ili ubijeni usprotivili tome. Prema tome nije do Rusije, do čoveka je.
Наравно да има, могу напунити цео аутобус! Могу се истим и провозати и то је то. Више од тога не може.
Интересантно је, како су протерали НВО и остале западне фекалије, тешко и аутобус да могу напунити?
Тако да ти је твоје писање јалова работа, као и увек.
Већ сам ти рекао, држи се ти игрица па једног дана када порастеш и ако порастеш, можда ћеш нешто и укапирати?
За сада тешко или никако.

Наравно да има, могу напунити цео аутобус! Могу се истим и провозати и то је то. Више од тога не може.
Pošto ipak nisu stali u autobus protivnicima režima u Rusiji napunjeni su zatvori i groblja. Doduše, mnogi su i pobegli. Iz Rusije je pobeglo više ljudi nego iz Ukrajine. Neverovatno, ali istinito.

Pošto ipak nisu stali u autobus protivnicima režima u Rusiji napunjeni su zatvori i groblja. Doduše, mnogi su i pobegli. Iz Rusije je pobeglo više ljudi nego iz Ukrajine. Neverovatno, ali istinito.
Fukaru i treba u gulage,pozdravljam i zalazem se za ostre zakonske mere

Наравно. Путин ради на денацификацији и демилитаризацији а Лукашенку је препустио депедеризацију:
Када буду долазили код нас, доћи ће опет са севера, значи преко Новог Сада. Имај то у виду!

Чекај док буду направили WC за оба пола, и док се појача притисак мањине на већине.
Кад деца буду мењала пол после 15-те године без одобрења родитеља и још свашта.
Кад хомосексуалци буду усвајали децу, питаћемо се где смо стигли и како.
За сада имамо само промоцију хомосексуализма, а можда и дочекамо терор мањине над већином.
Већ сад када неки хомосексуалац каже нешто против неког верника, новине то не објаве.
То је ваљда поштено, јер би се неко из њихове организације увредио.

Ja samo vidim teror siledžija koji bi da im zabrane njihovo ustavno pravo.
Да ли си видео листу захтева хомосексуалаца ? Значи слажеш се са промоцијом хомосексуализма у основној школи и у предшколском узрасту ?

Britain to Take Off the Cross​

The news that the British cabinet upholds the ban on wearing Christian symbols at work appears surreal at first glance, but, upon scrutiny, incidents in which Christian believers face discrimination from their employers over their religious practices mirror a profound global trend.
https://orientalreview.org/2012/03/20/britain-to-take-off-the-cross/
Не би ме чудило да се ово појави код нас, да се већина нађе под ударом мањине.

Back