gost 353303
Iskusan
- Poruka
- 5.848
Zvezdice ti pokvarile poruku u rečenici...***** je uvreda, politicki korektno je upotrebiti izraz gay ili "veseljak". ***** je karakterna osobina u nasem jeziku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvezdice ti pokvarile poruku u rečenici...***** je uvreda, politicki korektno je upotrebiti izraz gay ili "veseljak". ***** je karakterna osobina u nasem jeziku.
Cistas mi misliZvezdice ti pokvarile poruku u rečenici...![]()
Sad si moderator...Vratite se na temu, ionako ce se pola uvreda obrisati jer su spam. Toliko o argumentima.. Umesto njih, tu su etiketacije, primitivisticka podmetanja bez dizanja `s gajbice`, lekcije iz gramatike i frazeologije... tako te cari i lepote...Pa vam je, kao, moderator kriv...
Koji, usput, i ne moderise ovaj deo foruma.
![]()
![]()
Ama nisam, govorim ti, ali to ne vredi posto si ti, izgleda sasvim izvesno, jedan krajnje Nepismen Covek, kad tako mora da ti se napise...Mozda disleksican?Sad si moderator...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nesrećnik....Ama nisam, govorim ti, ali to ne vredi posto si ti, izgleda sasvim izvesno, jedan krajnje Nepismen Covek, kad tako mora da ti se napise...Mozda disleksican?
...
E, pa kad necete da se upristojite, ja vam ostavljam svoj poslednji spam, odoh odavde, yebe se more meni za vas i ovakva prepucavanja.
Lajte kere Jakobsfelda...Kako sam vidovit......
![]()
Nepismen... Zao mi je. Zaista.Nesrećnik....
По обичају никада ниси нити ћеш укапирати суштину.Ja sam jednostavno siguran u svoja heteroseksualna ubeđenja i za mene ljubav sa suprotnim polom nema alternativu. Zato mi ne smetaju drugi, mogu svaki dan da drže paradu, ja ću misliti za sebe isto. Očigledno je da su homofobi pre svega slabi ljudi, nesigurni u svoja ubeđenja, ali to neće priznati ni za živu glavu.
Ali dragi kolega, ne misle svi u Rusiji tako. Ima mnogo ljudi koji su se i po ceni da budu zatvoreni ili ubijeni usprotivili tome. Prema tome nije do Rusije, do čoveka je.Dobro, ti si predugo u Rusiji, verovatno ti je ostavila posledice u vidu zracenja na mozak..Tacnije mracenja, posto to tako ide.
Наравно да има, могу напунити цео аутобус! Могу се истим и провозати и то је то. Више од тога не може.Ali dragi kolega, ne misle svi u Rusiji tako. Ima mnogo ljudi koji su se i po ceni da budu zatvoreni ili ubijeni usprotivili tome. Prema tome nije do Rusije, do čoveka je.
Pošto ipak nisu stali u autobus protivnicima režima u Rusiji napunjeni su zatvori i groblja. Doduše, mnogi su i pobegli. Iz Rusije je pobeglo više ljudi nego iz Ukrajine. Neverovatno, ali istinito.Наравно да има, могу напунити цео аутобус! Могу се истим и провозати и то је то. Више од тога не може.
Fukaru i treba u gulage,pozdravljam i zalazem se za ostre zakonske merePošto ipak nisu stali u autobus protivnicima režima u Rusiji napunjeni su zatvori i groblja. Doduše, mnogi su i pobegli. Iz Rusije je pobeglo više ljudi nego iz Ukrajine. Neverovatno, ali istinito.
Наравно. Путин ради на денацификацији и демилитаризацији а Лукашенку је препустио депедеризацију:Pošto ipak nisu stali u autobus protivnicima režima u Rusiji napunjeni su zatvori i groblja. Doduše, mnogi su i pobegli. Iz Rusije je pobeglo više ljudi nego iz Ukrajine. Neverovatno, ali istinito.
Чекај док буду направили WC за оба пола, и док се појача притисак мањине на већине.Ja sam jednostavno siguran u svoja heteroseksualna ubeđenja i za mene ljubav sa suprotnim polom nema alternativu. Zato mi ne smetaju drugi, mogu svaki dan da drže paradu, ja ću misliti za sebe isto. Očigledno je da su homofobi pre svega slabi ljudi, nesigurni u svoja ubeđenja, ali to neće priznati ni za živu glavu.
Да ли си видео листу захтева хомосексуалаца ? Значи слажеш се са промоцијом хомосексуализма у основној школи и у предшколском узрасту ?Ja samo vidim teror siledžija koji bi da im zabrane njihovo ustavno pravo.
https://orientalreview.org/2012/03/20/britain-to-take-off-the-cross/The news that the British cabinet upholds the ban on wearing Christian symbols at work appears surreal at first glance, but, upon scrutiny, incidents in which Christian believers face discrimination from their employers over their religious practices mirror a profound global trend.
Alkoholizam je bolest, a turanje udupe nije?Britain to Take Off the Cross
https://orientalreview.org/2012/03/20/britain-to-take-off-the-cross/
Не би ме чудило да се ово појави код нас, да се већина нађе под ударом мањине.