Lekari upozoravaju ljude da ODMAH prestanu da pišaju pod tušem

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.852
Uroginekolog dr Tereza Irvin otišla je na TikTok da podeli svoja razmišljanja o ovoj temi, navodeći da, iako će te pravilno isprazniti bešiku dok stojite, to takođe trenira vaš mozak da ispušta urin svaki put kada čujete kako voda teče.

„Ne želite to da radite stalno jer svaki put kada čujete zvuk vode, vaša bešika će poželeti da piški – jer je navikla da čuje zvuk vode pod tušem“, objasnila je ona. . 'Dakle, kad god perete ruke, perete suđe, bešika će vam reći da hoće da piški.'

AAXVGuY.jpg

Uroginekolog dr Tereza Irvin otišla je na TikTok da podeli svoja razmišljanja o ovoj temi, navodeći da, iako će te pravilno isprazniti bešiku dok stojite, to takođe trenira vaš mozak da ispušta urin svaki put kada čujete kako voda teče.

„Ne želite to da radite stalno jer svaki put kada čujete zvuk vode, vaša bešika će poželeti da piški – jer je navikla da čuje zvuk vode pod tušem“, objasnila je ona. . 'Dakle, kad god perete ruke, perete suđe, bešika će vam reći da hoće da piški.'

Pogledajte prilog 1163497
Ne radim to,ali to je cisto majmunisanje od njene strane.Mada znam sigurno da pali kada neko spava,a pretace se voda iz caseu casu da se covek upisa.To smo probali jednom tipu na radnoj akcije.Posle su pricali da su i meni to radili,ali da nista nisam osetio,niti se upisao.Posle sam citao o tome da takve stvari hoce da se desavaju ljudima sa slabom besikom.

Dr Alicia Jeffrei-Thomas (na slici), koja je terapeut za karlično dno sa sedištem u Bostonu, složila se sa dr Irvin, detaljno opisujući opasne nuspojave koje mogu proizaći iz mokrenja dok stojite pod mlazom vode.

AAXVxND.jpg

„Ako piškite dok voda teče, stvarate vezu u svom mozgu između zvuka tekuće vode i potrebe da piškite“, rekla je svojim 468.000 pratilaca na TikTok-u 2021.

Bez jakog karličnog dna, ovo bi „moglo potencijalno može dovesti do nekih problema sa curenjem kada čujete tekuću vodu izvan tuša," dodala je, "da ne spominjemo da ljudi rođeni sa ženskom anatomijom nisu dizajnirani da pišaju stojeći."

Evo je ova nastavlja
AAXViqB.jpg

očigledno se radi o ženama...

Čak i sa jednom podignutom nogom u pozi 'Kapetan Morgan' dr Džefri-Tomasa po uzoru na video, 'vaše karlično dno se neće opustiti kako treba, što znači da zaista nećemo prazniti bešiku super dobro'.

„Zato pokušajte da piškite pre nego što uključite vodu pod tušem, a ako dobijete želju da piškite dok ste unutra, pokušajte da to ignorišete“, preporučila je dr Džefri-Tomas.

na osnovu ovih komentara doktorki, čini mi se da je veći problem za žene. Mi muškarci slabo pamtimo
Izveo si pogrešan zaključak.
Nigde nije jasno definisan pol učesnika u istraživanjima, jedino su žene vršile istraživanja.

Što se tiče jačanja karličnog dna, svaka žena zna i radi kegelove vežbe.
Na aerobiku i pilatesu takođe rade kegelove vežbe.
Uostalom, te vežbe se mogu raditi u svako doba i na svakom mestu, od kancelarije,ambulantne čekaonice, bioskopa, u taksiju, autobusu, na klupi u parku.
Tako da ne brineš za žene.
Pobrini se za onu tvoju temu 'šok terapije' i prouči suspenzorijume. :malav:

Evo je ova nastavlja
Pogledajte prilog 1163510
očigledno se radi o ženama...

Čak i sa jednom podignutom nogom u pozi 'Kapetan Morgan' dr Džefri-Tomasa po uzoru na video, 'vaše karlično dno se neće opustiti kako treba, što znači da zaista nećemo prazniti bešiku super dobro'.

Zato pokušajte da piškite pre nego što uključite vodu pod tušem, a ako dobijete želju da piškite dok ste unutra, pokušajte da to ignorišete“, preporučila je dr Džefri-Tomas.
pisati u suvoj kadi, pa onda pustiti vodu je big no..

Izveo si pogrešan zaključak.
Nigde nije jasno definisan pol učesnika u istraživanjima, jedino su žene vršile istraživanja.

Što se tiče jačanja karličnog dna, svaka žena zna i radi kegelove vežbe.
Na aerobiku i pilatesu takođe rade kegelove vežbe.
Uostalom, te vežbe se mogu raditi u svako doba i na svakom mestu, od kancelarije,ambulantne čekaonice, bioskopa, u taksiju, autobusu, na klupi u parku.
Tako da ne brineš za žene.
Pobrini se za onu tvoju temu 'šok terapije' i prouči suspenzorijume. :malav:
ukapirao sam da žene vežbaju karlično dno kad sam video ovaj rekord
https://forum.krstarica.com/threads/bizarni-seks-rekordi.952177/post-44836908

ukapirao sam da žene vežbaju karlično dno kad sam video ovaj rekord
https://forum.krstarica.com/threads/bizarni-seks-rekordi.952177/post-44836908
Nije poenta izguglati podatak, važnije je obraditi informaciju.
Dakle, odoh na spvanje a ti ponovo na potragu za informacijama u skladu sa temom.
Čekaj, zar nije mokraća lekovita? Neki čak i piju svoju mokraću.
:malav:

Ti se stvarno uževeo u ulogu moda Zanimljivosti
Znaš kako na fakultetima, profesori mogu da rade do sedamdesete, oni koji su dali poseban doprinos nauci dobijaju titulu Emeritus, doživotni profesor.

Predložićemo tabu da i ti dobiješ neki rang na forumu isključivo na Zanimljivostima, jer tu me najolje iznerviraš :malav:

Čekaj, zar nije mokraća lekovita? Neki čak i piju svoju mokraću.
dezinfekciono sredstvo

Pogledajte prilog 1163497

Back