Lekari ovo još nisu videli: Čopor pasa unakazio devojku, izujedali je po glavi

Обилић

Elita
Poruka
17.205
https://nova.rs/vesti/hronika/lekar...-pasa-unakazio-devojku-izujedali-je-po-glavi/

Да ли је могуће да се то дешава
и још горе, да ли је могуће да народ не реагује ?!

Па бре у Индији кад се деси да тигар убије човека
цело село крене у џунглу и нађе га, гледао сам 100 клипова на Јутубу.

Код нас народ чека да држава нешто предузме,
држави руке свезала удружења за заштиту животиња.

Знам решење !
Недостаје удружење за заштиту човека !

Звучи невероватно ?
Е па јееебига ...

Poslednja izmena od moderatora:
Problem je što građani imaju vezane ruke, niko ne sme da dira pse lutalice, a šinterska služba ne radi svoj posao iz X razloga.

Знаш шта, забрањено је позивати на насиље,
иначе бих ја објаснио како се та ситуација решава.

Ми смо народ недавно дошао са села
и у том "недавно" је уствари проблем.

Како ?

У селу смо проблем вука који терорише сеоске торове
решавали хајком.

У граду нам рекли да за све комуналне проблеме постоје одговарајуће службе
и да случајно закон не узимамо у своје руке
па макар нам керови нејач клали.

И ?

И ми сад гледамо како нам нејач страда
и ништа не предузимамо јер се није баш нама десило.

Problem je što građani imaju vezane ruke, niko ne sme da dira pse lutalice, a šinterska služba ne radi svoj posao iz X razloga.
Ја ове џукеле, које ми се пред капијом окупљају кад год ми је женка у терању, свакодневно млатим мочугом, па нека ми неко зове полицију ако баш хоће. Живим у прометној улици, пролазе мала деца кад иду у школу и из школе, чујем џукеле како лају, страх ме је да не изуједају некога, има плашљивих људи који не умеју са њима. Боли ме уво за законе.

Ја ове џукеле, које ми се пред капијом окупљају кад год ми је женка у терању, свакодневно млатим мочугом,

Ствар је отишла даље од тога да неко уме са њима,
а шта ћемо са онима који не умеју ?

Да их иселимо из градове и људско станиште препустимо керовима ?
Ово је специјална врста иживљавања коју неко спроводи над нама
и наравно, није једина - али нећу сад да проширујем !

Ја сам за немачко решење !

Тамо не постоје керови луталице !
Не постоје !!!

Ствар је отишла даље од тога да неко уме са њима,
а шта ћемо са онима који не умеју ?

Да их иселимо из градове и људско станиште препустимо керовима ?
Ово је специјална врста иживљавања коју неко спроводи над нама
и наравно, није једина - али нећу сад да проширујем !

Ја сам за немачко решење !

Тамо не постоје керови луталице !
Не постоје !!!
Немам живаца да их хватам и таманим, иначе бих. С друге стране, људи немају живаца да уче како да поступају са њима или немају храбрости да им се супротстављају као ја, поготово ако им делују агресивно. Од мене бежи сваки, укључујући и оне највеће. У животу ме није ујео, осим мог јазавичара кад сам имао око 10 година, ниједан једини пас. Срећом па није међу тим луталицама које сам растеривао никад било оних које зову ,,опаснијим", попут питбула, али било је лабрадора и великих мешанаца. Један ми је дохватио маче баш пред дочек Нове 2022. Личио је на догу и био мало мањи. Успело ми је да га једном само шутнем у врат, имао је среће што сам био у папучама. Други ми упао у двориште кад је неко оставио отворену капију и напао штене. Затворим капију и узмем мочугу, јурим сам га 10 минута, 3 пута га одаламим и пустим напоље. Хтео сам да га убијем али дојадило ми јурцање тамо-вамо, имам велико двориште и не баш завидну кондицију. Комуналци не реагују, а кладим се да би долетели с ерекцијом да ми пишу казну за злостављање животиња, кад би им неко дојавио.

Немам живаца да их хватам и таманим, иначе бих. С друге стране, људи немају живаца да уче како да поступају са њима или немају храбрости да им се супротстављају као ја, поготово ако им делују агресивно. Од мене бежи сваки, укључујући и оне највеће. У животу ме није ујео, осим мог јазавичара кад сам имао око 10 година, ниједан једини пас. Срећом па није међу тим луталицама које сам растеривао никад било оних које зову ,,опаснијим", попут питбула, али било је лабрадора и великих мешанаца. Један ми је дохватио маче баш пред дочек Нове 2022. Личио је на догу и био мало мањи. Успело ми је да га једном само шутнем у врат, имао је среће што сам био у папучама. Други ми упао у двориште кад је неко оставио отворену капију и напао штене. Затворим капију и узмем мочугу, јурим сам га 10 минута, 3 пута га одаламим и пустим напоље. Хтео сам да га убијем али дојадило ми јурцање тамо-вамо, имам велико двориште и не баш завидну кондицију. Комуналци не реагују, а кладим се да би долетели с ерекцијом да ми пишу казну за злостављање животиња, кад би им неко дојавио.

Цивилизовани смо људи (цивилизовани значи натрпани у градове) и морамо наћи мирољубивија решења.
Сад је угроженост људи дошла до нивоа да гомила узме мочуге и убија без разлике !

Наравно да гомили не би могао да се супротстави нико !

Да не би дошло до тога крајње је време да комунална полиција почне да ради свој посао.
А ако влада одлучи, покупљене керове не би ни враћали на улицу,
већ би их остављали у азилима.

Kod mene u Valjevu u ulici se desilo pre mnogo godina da je čovek izašao iz kuće i upucao par komada tih uličnih lutalica koji su kidisali na nekoga, a posle dolazila policija i 'apsili njega.
Због неовлашћене употребе ватреног оружја, претпостављам. Да је имао пригушивач, вероватно не би ни сазнали, овако је неко пријавио пуцње.

А шта воли тај ај лав догс ?
Керове или клање људи ?
Kerove naravno.

Šta ja imam sa ovim? Moji psi nikada nikog nisu napali niti će imati priliku da ikoga napadnu. Nemam ništa sa vlasničkim neotesanim džukelama ili psima lutalicama.

Sigurno ne ovo drugo.
Pa ništa nemaš ti lično nego obožavaš džukele pa eto...

Ja volim pse, ali kad kažem pas mislim na pravog psa koji ne čeka nekog da proždere, napadne, ujede.

Ја чак не бих тако делио псе
на подобне и неподобне,
пас је пас,
волим их све али под контролом !

Волим ја и слонове, па их не бих пустио да слободно шетају улицама !

Ја чак не бих тако делио псе
на подобне и неподобне,
пас је пас,
волим их све али под контролом !

Волим ја и слонове, па их не бих пустио да слободно шетају улицама !
Ma ne delim ih, generalno oni nisu krivi pored neodgovornih vlasnika.
Svaki pas bi to učinio. Doduše ako ga držiš na konopac, povodac, lanac, brnjicu onda teže malo...
Izdresiran pas pod kontrolom to nikada ne bi učinio.

Ma ne delim ih, generalno oni nisu krivi pored neodgovornih vlasnika.

Izdresiran pas pod kontrolom to nikada ne bi učinio.

Србија нема више неизуједане деце, стараца, девојака и болесника,
ми не можемо више да поднесемо да сваки трећи дан читамо наслове

"Пси изуједали"
"Масакр у предграђу"
"Дете остало без оба уха и пола носа ..."

Тебе ценим, кажеш да своју пашчад држиш под контролом.

Ако дође до тога да овај народ дође до куражи,
а доћи ће, и Турци су то чекали 5 векова па су дочекали народни бес,
боље би ти било да не пресуђујеш у корист керова
и не шириш идеологију "криви су власници"
јер кука и мотика неће умети да схвати твоју логику !

Овде се не ради о власничким псима, већ о луталицама.

Србија нема више неизуједане деце, стараца, девојака и болесника,
ми не можемо више да поднесемо да сваки трећи дан читамо наслове

"Пси изуједали"
"Масакр у предграђу"
"Дете остало без оба уха и пола носа ..."

Тебе ценим, кажеш да своју пашчад држиш под контролом.

Ако дође до тога да овај народ дође до куражи,
а доћи ће, и Турци су то чекали 5 векова па су дочекали народни бес,
боље би ти било да не пресуђујеш у корист керова
и не шириш идеологију "криви су власници"
јер кука и мотика неће умети да схвати твоју логику !

Овде се не ради о власничким псима, већ о луталицама.
Svejedno, ljudi su krivi. Psi lutalice postoje zbog ljudi, psi uopšteno su po gradovima zbog ljudi.
Psi nisu igračke, popustiš im malo ode mast u propast. Lutalice su i najmanji problem, njih rešavaju kako ko gde stigne. Problem su vlasnički psi koji su pod "kontrolom" tih tzv. vlasnika koji prvi put imaju psa, vode ga bez povodca i brnjice, ne kupe izmet, misle da je njihov pas najbolji na svetu i posle kad se nešto dogodi, opa pas kriv.

Svejedno, ljudi su krivi. Psi lutalice postoje zbog ljudi, psi uopšteno su po gradovima zbog ljudi.
Psi nisu igračke, popustiš im malo ode mast u propast. Lutalice su i najmanji problem, njih rešavaju kako ko gde stigne. Problem su vlasnički psi koji su pod "kontrolom" tih tzv. vlasnika koji prvi put imaju psa, vode ga bez povodca i brnjice, ne kupe izmet, misle da je njihov pas najbolji na svetu i posle kad se nešto dogodi, opa pas kriv.

Све си у праву
зато је немачко решење најбоље !

На улицама нема слободних паса

сви су нечији,
ко керове воли нек их у спаваћу собу уведе и мирна Бачка !

Све си у праву
зато је немачко решење најбоље !

На улицама нема слободних паса
сви су нечији,
ко керове воли нек их у спаваћу собу уведе и мирна Бачка !

zato što ih ubijaju verovatno, kao ima ta svetska praksa sterilizacije ali kod nas su ti azili prepuni tako da je psima verovatno zanimljivije da lutaju gradom nego da ih je hiljadu u nekom velikom kavezu... ima tu nekog prostora ali nije baš to neko super rešenje... mislim da ih na zapadu ipak kokaju a verovanto i kod nas

verovatno bi nekako trebalo da se kontroliše populacija, tipa koji su ti psi, onda lutalice valjda uvek neko hrani?! otkud se pojavljuju novi ili tako nešto

kako nekad psi nisu bili problem??

jedno je da prave neki kurs ponaašnja sa čoporom što je hmm
drugo je da nosiš neki biber sprej ili tako nešto, što opet treba da se snađeš da upotrebiš al eto teoretski je valjda rešenje da ga onesposobiš ... mada čopori su zeznutiji od pojedinačnog

zato što ih ubijaju verovatno, kao ima ta svetska praksa sterilizacije ali kod nas su ti azili prepuni tako da je psima verovatno zanimljivije da lutaju gradom nego da ih je hiljadu u nekom velikom kavezu... ima tu nekog prostora ali nije baš to neko super rešenje... mislim da ih na zapadu ipak kokaju a verovanto i kod nas

verovatno bi nekako trebalo da se kontroliše populacija, tipa koji su ti psi, onda lutalice valjda uvek neko hrani?! otkud se pojavljuju novi ili tako nešto

kako nekad psi nisu bili problem??

jedno je da prave neki kurs ponaašnja sa čoporom što je hmm
drugo je da nosiš neki biber sprej ili tako nešto, što opet treba da se snađeš da upotrebiš al eto teoretski je valjda rešenje da ga onesposobiš ... mada čopori su zeznutiji od pojedinačnog

А да пустимо и тигрове по улицама ?

Организујемо курсеве преживљавања,
одемо у џунглу,
а њих оставимо у граду - шта мислиш ?

Back