Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Danas mi se nesto slosilo pa sam posetio lekara po 5 put u svom zivotu mozda
I sad, znam da nije nista ozbijno najverovatnije obicna prehlada, zapusen pomalo nos, grlo koje mnogo boli i kasljanje kao nenormalno , i posetio sam lekara i ona mi je prepisala tri leka, flamavel ili tako nesto , coldrex i cefzil . Deo koji me je zaprepastio je momenat kada sam usao u apoteku sa 700 dinara (u cilju da platim lekove, napomenucu da je ovaj cefzil na repcept) a gospodja farmaceut mi kaze 1500 o_O
Zanima me, da li je tacno da lekari imaju tamo neke ugovore, dogovore sta li vec nisu sa nekim proizvodjacima lekova i da ako prepisuju njihove lekove doticni lekari dobijaju procenat ili ne ? I takodje me zanima da li je postojala neka jeftinija varijanta ovog leka cefzila ili sam ja stvarno delovao tako bogato pa je gospodja pomislila da jedan lekic za prehladu od 800(samo ucesce) za mene nece biti nista .
Mislim da nijednim delom nisam prekrsio pravilnik . Valjda

Zanima me, da li je tacno da lekari imaju tamo neke ugovore, dogovore sta li vec nisu sa nekim proizvodjacima lekova i da ako prepisuju njihove lekove doticni lekari dobijaju procenat ili ne ? I takodje me zanima da li je postojala neka jeftinija varijanta ovog leka cefzila ili sam ja stvarno delovao tako bogato pa je gospodja pomislila da jedan lekic za prehladu od 800(samo ucesce) za mene nece biti nista .

Mislim da nijednim delom nisam prekrsio pravilnik . Valjda