Lekar suspendovan zbog dezinformacija o KOVID-u

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.370
https://www.miamiherald.com/news/coronavirus/article257335847.html

Odbor za licenciranje države Mejn u SAD je naredio hitnu suspenziju licence lekaru optuženom za širenje lažnih informacija o KOVID-19 i, u posebnom nalogu, naložio joj da se podvrgne neuropsihološkoj proceni od strane psihologa izabranog odbora.

U nalogu o suspenziji od 30 dana navodi se da je Meril Nas, doktor medicine, internista u Elsvortu, iznela niz lažnih tvrdnji o KOVID-u u video intervjuu i na svojoj veb stranici, i da joj omogućavanje da nastavi lekarsku praksu „predstavlja neposrednu opasnost po zdravlje i fizičku bezbednost javnosti“.

„Informacije koje je primio Odbor pokazuju da dr Nas može ili možda neće moći da se bavi medicinom sa razumnom veštinom i bezbednošću za svoje pacijente zbog mentalne bolesti, neumerenosti alkohola, prekomerne upotrebe droga, narkotika ili kao posledica psihičko ili fizičko stanje koje ometa nadležnu medicinsku praksu“, navodi se u naredbi od utorka.

Državni dokumenti takođe navode da je Nas lagala i rekao da pacijent ima lajmsku bolest kada nije, kako bi tom pacijentu prepisala recept za hidroksihlorokin (HCK) za KOVID.

Osim toga, u dokumentima se navodi da je Nass nagovestila da „nije nameravala da se pridržava naredbi o maskiranju i vakcinama“, da nam savezna vlada „neće dozvoliti da saznamo“ koliko ljudi ima imunitet na manje teške ili asimptomatske slučajeve“, i da vlada čuva važne informacije o imunitetu na COVID od javnosti.

96652.jpg

Zapalo mi je za oko da je kažnjavaju zato što "laže" a ne da je namerno ili slučajno pogrešno dijagnozirala pacijenta?!?

Poslednja izmena od moderatora:
a sad čitam još u vezi ovoga...

Državna agencija navodi da je Nas tvrdila da "možda ima stvari u ovim vakcinama koje vlada želi da nam ubrizga" i sugerisala da se vakcinacija dece podstiče "iz nekog drugog podlog razloga".

Nass je priznala da veruje da HCK, koji se pokazao neefikasnim protiv COVID-a, u stvari funkcioniše, ali da vlada zahteva od pacijenata da potpišu formulare za pristanak za njegovu upotrebu koji su „dizajnirani da uplaše pacijente od upotrebe bezbednog leka koji dobro funkcioniše za COVID iznošenjem lažnih tvrdnji“.

I, kako se navodi u državnim dokumentima, ona je priznala da je lagala o medicinskom tretmanu svojih pacijenata kako bi upravljala neefikasnim HCK.

U jednom od svojih odgovora odboru, Nas je rekla da je pokušala da leči pacijenta koji se zarazio virusom COVID-a, ali nije mogla da pronađe farmaceuta „koji bi bio spreman da izda lek. Na kraju sam bila primorana, kada je farmaceut pozvao nekoliko minuta pre i zatražio od mene dijagnozu, da dam dezinformacije: da sam prepisivao lek za lajmsku bolest, jer je to bio jedini način da dobijem lek koji bi mogao da spase život mom pacijentu."

Na Zoom sastanku sa članovima zakonodavnog tela države Mejn, Nas je priznala da je „lagala i rekla da pacijent ima lajmsku bolest i da je farmaceut izdao lek samo zato što sam lagala“.

izvod iz njene biografije

„Dr Meril Nas je diplomirala biologiju na MIT-u i doktorirala na Univerzitetu Misisipi 1980. godine… Ona je internista sa sertifikatom odbora u Mejnu poznata po stručnosti u oblasti antraksa, bioterorizma, vakcine protiv antraksa i sindroma Zalivskog rata. prva moderna upotreba antraksa kao biološkog oružja, koja se dogodila 1978. tokom građanskog rata u Rodeziji.

Svedočila je u sedam kongresnih odbora o vakcinama protiv bioterorizma, pismima o antraksu i sindromu Zalivskog rata. Konsultovala je direktora Nacionalne obaveštajne službe i Svetsku banku o prevenciji i ublažavanju bioterorizma."

•Dve od pritužbi koje su podnete protiv dr Nas bile su od nasumičnih ljudi koji su videli njene video snimke i rekli da ona „širi dezinformacije“. Kada je dr Nas zatražila pojašnjenje o tome šta tačno predstavlja „dezinformaciju“ koju je navodno širila — i od čega je od nje traženo da se brani — nije dato nikakvo pojašnjenje.

•Druga pritužba odnosila se na prepisivanje ivermektina pacijentu kome nije bilo mnogo bolje od ivermektina i koji je morao da ode u bolnicu. Pacijent je preživeo i nije imao nikakvih pritužbi na dr Nasa. Ni u jednom trenutku dr Nas nije naneo štetu pacijentu ili proglasio da je ivermektin panaceja.

•Još jedna pritužba odnosila se na prepisivanje hidroksihlorokina trudnici. Medicinski radnik koji se žalio predložio je da umesto toga moraju biti propisana monoklonska antitela. Navedeni medicinski radnik nekako nije znao da je hidroksihlorokin odobren u trudnoći, dok monoklonska antitela nisu.

U jednom od svojih odgovora odboru, Nas je rekla da je pokušala da leči pacijenta koji se zarazio virusom COVID-a, ali nije mogla da pronađe farmaceuta „koji bi bio spreman da izda lek. Na kraju sam bila primorana, kada je farmaceut pozvao nekoliko minuta pre i zatražio od mene dijagnozu, da dam dezinformacije: da sam prepisivao lek za lajmsku bolest, jer je to bio jedini način da dobijem lek koji bi mogao da spase život mom pacijentu."

Na Zoom sastanku sa članovima zakonodavnog tela države Mejn, Nas je priznala da je „lagala i rekla da pacijent ima lajmsku bolest i da je farmaceut izdao lek samo zato što sam lagala“.
I šta je bilo s pacijentom?

Упозорење СЗО: Превише користите заштитне маске

pa zasto neko ne zatvori ludaka faucija koji nas je terao i ko nas i dalje tera da ih nosimo, onda?

gde su sada svi maskeri, doktori i marveni doktori?

gde su pametnjakovici koji su hvalili japance sa maskama?

a japan kaze ivermektin. KOWA u sardnji sa japanskim med. univerzitetom, kazu da je iver antiviralan? - kako sad to?

sto se nas tice mozete da kazete da je ova zena i terorista i ja isto, to nista ne menja fakat da ste vi pukli, a ne mi.

Nass je priznala da veruje da HCK, koji se pokazao neefikasnim protiv COVID-a, u stvari funkcioniše,
radi se o hcq - Hydroxychloroquine, Drug class: Quinoline, lek koji se postao kontroverzan, jer je ''trampov'', i zbog diletantskog doziranja u brazilu, i bese vijetnamu...
na drugoj strani, dr zelenko je nasao elegantno resenje, kako sam kaze, a znamo da je on koristio isti lek za svoje kovid pacijente, na pocetku, pa potom ivermektin, pa se na kraju setio kvercetina o kome je naucio od NIH:

…I lost my hydroxychloroquine zinc delivery system, so I was forced to innovate. So on the NIH server of all places, I learned about quercetin, which is available over the counter. - kaze dr vladimir zelenko

Dakle, ja sam u Srbiji video da se penzionerima daje cink, pa pitam: sta je problem da se doda taj flavonoid kverectin, ako je vec tacno da je za cink da bi usao u celiju i ubio virus poreban delivery system?

The Study of Quadruple Therapy Zinc, Quercetin, Bromelain and Vitamin C on the Clinical Outcomes of Patients Infected With COVID-19

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04468139
the aim of the study to inhibit viral replication and decrease the severity of the disease as antiviral and anticytokine storm , antithrombosis Zinc is a mineral element needed to regulate adaptive immune cells' functions. Higher level of intracellular zinc showed to increase intracellular pH; which affect on RNA-dependent RNA polymerase and decrease replication mechanism of RNA viruses. Therefore, drugs that described as zinc ionophores could be used with zinc supplement to act as antiviral against many RNA viruses including SARS-CoV-2 Quercetin is natural compound act as zinc ionophore to cause zinc influx intracellular.
Quercetin is a safe natural anti-oxidant and anti-inflammatory polyphenolic compound that found in various natural sources include onion, red grapes, honey and citrus fruits. It was shown that quercetin has the ability to chelate zinc ions and act as zinc ionophore. Therefore, quercetin could have antiviral activity against many RNA viruses .

to vam isto kaze i dr. zelenko, to se prosto zna, ali se informacija brani ljudima, i on da imamo ovakve slucajeve kao dr. NASS

ja sam svojevremeo uzimao helirani cink, o mogu vam reci da sam bio kao munja, gutnem cink i postanem brus li, sada se omatorilo, izgubila se brzina itd

sada imamo i koloidni cink, vidi ovde http://blog.colloidsforlife.com/products/colloidal-zinc-health-benefits/ jedino da se ja zarazim, i napravim studiju, ne znam sta drugo da kazem ...

Poslednja izmena:
https://www.miamiherald.com/news/coronavirus/article257335847.html

Odbor za licenciranje države Mejn u SAD je naredio hitnu suspenziju licence lekaru optuženom za širenje lažnih informacija o KOVID-19 i, u posebnom nalogu, naložio joj da se podvrgne neuropsihološkoj proceni od strane psihologa izabranog odbora.

U nalogu o suspenziji od 30 dana navodi se da je Meril Nas, doktor medicine, internista u Elsvortu, iznela niz lažnih tvrdnji o KOVID-u u video intervjuu i na svojoj veb stranici, i da joj omogućavanje da nastavi lekarsku praksu „predstavlja neposrednu opasnost po zdravlje i fizičku bezbednost javnosti“.

„Informacije koje je primio Odbor pokazuju da dr Nas može ili možda neće moći da se bavi medicinom sa razumnom veštinom i bezbednošću za svoje pacijente zbog mentalne bolesti, neumerenosti alkohola, prekomerne upotrebe droga, narkotika ili kao posledica psihičko ili fizičko stanje koje ometa nadležnu medicinsku praksu“, navodi se u naredbi od utorka.

Državni dokumenti takođe navode da je Nas lagala i rekao da pacijent ima lajmsku bolest kada nije, kako bi tom pacijentu prepisala recept za hidroksihlorokin (HCK) za KOVID.

Osim toga, u dokumentima se navodi da je Nass nagovestila da „nije nameravala da se pridržava naredbi o maskiranju i vakcinama“, da nam savezna vlada „neće dozvoliti da saznamo“ koliko ljudi ima imunitet na manje teške ili asimptomatske slučajeve“, i da vlada čuva važne informacije o imunitetu na COVID od javnosti.

Pogledajte prilog 1094609

Zapalo mi je za oko da je kažnjavaju zato što "laže" a ne da je namerno ili slučajno pogrešno dijagnozirala pacijenta?!?
Pre sto godina bi je spalili na lomači a danas je proglašavaju ludom :think:

Back