Lekar psuje pacijentkinju

Omda ti nemocni,t.j. koji memaju para treba da se skupe i da pomlate sve lekare,koji uzimaju pare i takve koji misle kao ti.Batina je iz raja izasla.Pa kada vam obiju bubrege,ko pretekne.
svi su povezani, tale se u raznim poslovima...drzava ih stiti, niko ne odgovara..vecina su umisljeni, bahati, puni kompleksa...a veoma prosto pitanje bi bilo...sto ne napusti posao u bolnici i otvvori privatnu praksu, ako je toliko spososban

svi su povezani, tale se u raznim poslovima...drzava ih stiti, niko ne odgovara..vecina su umisljeni, bahati, puni kompleksa...a veoma prosto pitanje bi bilo...sto ne napusti posao u bolnici i otvvori privatnu praksu, ako je toliko spososban
Znam to prosao sam sa njima mnogo toga,ali kakav sam ja,mnogo se njima obilo o glavu i obicno su ostajali nemi posle mog odgovora,ali postoji i raznog naroda koji ne slusa sta mu se prica.Ako je ko imao sukobe sa doktorima,taj sam.

Treba doneti zakon da ko radi u drzavno nema otvaranja nicega privatno i obrnuto, ljudi nam beze odavde a pazi neko moze da ima 10 radnih mesta.

Treba doneti zakon da ko radi u drzavno nema otvaranja nicega privatno i obrnuto, ljudi nam beze odavde a pazi neko moze da ima 10 radnih mesta.
brat od strica, trazio mi je pare za operaciju ramena u Nisu, zet i prijatelj su mu doktori tamo...nije mi brat od rodjenog strica, vec su njegov deda i moj deda rodjena braca...po krvi smo poveyani i nosimo isto prezime...bio sam iznenadjen, priznajem...tolike zasluge imam oko njegovog pokojnog oca, a mog strica, da to ne mogu opisati...stvarno sam se sokirao, da mi se traze pare...mogu zamisliti, sta rade tek sa drugim ljudima, kada su mene ovako zapisali kao poslednjeg beskucnika

Back