cherry_girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 117
Ocean_state:Ondak idem i ja. Volem ja da iskusim nove stvari. Iako slusham pank zanima me ovo.
cool, it's good to feel a good thing.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocean_state:Ondak idem i ja. Volem ja da iskusim nove stvari. Iako slusham pank zanima me ovo.
A poshto je karta?cherry_girl:cool, it's good to feel a good thing.
Ocean_state:Joo pwesladak ti je awatar.
fantom piroman:Jesam rek'o!!!!!??????Jesam rek'o!!!!!!!!!????????
mnogo je sladak avatar, stvarno..... obožavam mačke, a i imam svog debelog mačora...cherry_girl:hvala :razz: podseca me na mog machora koji obozava da drema![]()
![]()
![]()
![]()
pozzz
Ja obozavam macke. Moja mackica je bila car. Sedne onako na prednje noge i gleda ves masinu kako pere. Ko da gleda tv onako zadubljeno. Pa je pila pivo pa je jela sarme i satarash i tako to. Ali je nestala sa lica zemlje. Moja mawa Coka.cherry_girl:hvala :razz: podseca me na mog machora koji obozava da drema![]()
![]()
![]()
![]()
pozzz
*goofy:eeee... Mariza je odlicna, svakako treba otici... a jeste li slusali Madradeush? Nije bas isto, ali slicno... isto portugalci... bili su u bgu vec par puta...
Ocean_state:Ja obozavam macke. Moja mackica je bila car. Sedne onako na prednje noge i gleda ves masinu kako pere. Ko da gleda tv onako zadubljeno. Pa je pila pivo pa je jela sarme i satarash i tako to. Ali je nestala sa lica zemlje. Moja mawa Coka.
Mislio sam na cenu.Inace,dobar ti je avatar samo zato sto me podseca na garfielda.Inace ne volim macke.cherry_girl:shta? :shock:
fantom piroman:Mislio sam na cenu.Inace,dobar ti je avatar samo zato sto me podseca na garfielda.Inace ne volim macke.![]()
![]()
![]()
![]()