lek za dushu ili uzas?

u bilet servisu je 2000 din, ne znam raspitaj se, a to umnogome zavisi od mesta, da li hocesh da budesh blize bini, na balkonu, da li je uopshte ostalo povoljnijih cena za karte. obichno postoji vishe cena koje se razlikuju po 200, 300 din. ali je to u odnosu 1500-2000 mala razlika.

pa ne vredi ti nishta da skidash, ako si na dial-up-u. mnogo ce ti trebati vremena, plus telefon koji je stalno zauzet, mozda ako imash dve linije...... ako si iz beograda, mozemo da se dogovorimo da ti dam shta ja imam od nje. ili da mi dash adresu na private, pa da ti poshaljem poshtom cd.
josh jednom hvala za avatara :-)

Ocean_state:
Ja obozavam macke. Moja mackica je bila car. Sedne onako na prednje noge i gleda ves masinu kako pere. Ko da gleda tv onako zadubljeno. Pa je pila pivo pa je jela sarme i satarash i tako to. Ali je nestala sa lica zemlje. Moja mawa Coka.

ooooooooooooo........... bedak. bash mi je zao :sad: :sad: :sad: ma to su divna stvorenja..... ja imam mog vec 5 i po godina, nikad mi nije dosadno da posmatram ludorije te krznene loptice..... ali ovo vec nije podforum za to, tako da se necu vishe rasplinjavati...... veliki pozdrav za ocean_state! :lol: :lol: :lol:

Back