Lek protiv mamurluka

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
h015.gif

Ajde na crtu! :razz:

eee...
ja sam jednom za 100 maraka pila sa jednim nemcom tekile...
moja sreća j ešto sam ja radila(ko šanker) a on sedeo za barom...
i kod 10-e kada je popio...kaže ide da prošeta i padne...
a ja da sam popila i tu desetu...
ko zna šta bi bilo:lol:

Ma zanimljivo mi, mene tekila nikad ne patosira, al' od dve case vina umem da se uspavam.:lol: Al' to je verovatno sto tekilu pijem kad se dzuska, a vino u obicnim situacijama. Kad dzuskas sve izvetri! :lol:

pajamaca:
zavisi gde si bila mala:p
(na tradiciju služenja uza ja to)
inače...jesi li probala uzo on the rocks:p sa tri kapi sirupa soka od npr maline?
(grenadin,jagoda...)
mmmmm tako oni na krfu:lol:
Halkidkiki :P
on the rocks obavezno, plus voda i narezani limun. Ja sam doduše i malo red bula u to mešala ....:lol: (e ondak i cipuro, tek koliko da se proba, i dve tri tekile sanrajz, uz to šotovi prijateljstva, zna se - mora se......a posle toga gaće same spadaju :lol: )

btw. evo sad sam probala, ni to nije loše - booster i ouzo, i led i limun i vodu - samo nek je veselo :lol: I nek se ide na more još koji pit do kraja leta! Ya mas! :D

Betty:
Halkidkiki :P
on the rocks obavezno, plus voda i narezani limun. Ja sam doduše i malo red bula u to mešala ....:lol: (e ondak i cipuro, tek koliko da se proba, i dve tri tekile sanrajz, uz to šotovi prijateljstva, zna se - mora se......a posle toga gaće same spadaju :lol: )

btw. evo sad sam probala, ni to nije loše - booster i ouzo, i led i limun i vodu - samo nek je veselo :lol: I nek se ide na more još koji pit do kraja leta! Ya mas! :D

Ocu i ja to da i meni spadaju same
hhahahahahahhhahaha
ih bre :lol:

nije hahahaha! :lol: kažu meni "ajde idemo sad kući, pijana si" a ja kažem "jesam pijana, i neću kući - oću još da pijem" :mrgreen:
ma mislim....HIT...:P

e, ali važno je da nema mamurluka ako jedeš jabuke :D Posle odspavaš pod suncobranom i sve ok.

Da li je nagonska želja da se jedno drugom dopadnemo po svaku cenu, nesvesno naglasila ono najzanosnije u nama, potisnuvši sve ostalo u drugi plan kao nevažno?
Vrlo je verovatno da su se naše duše izmešale, i da nismo više samo svoji.
Sudbina je, ili bolje reći nagon, odigrala svoju neizbežnu i opasnu ulogu.
Kamen se kotrljao, rušeći sve na svom putu: i čast, i razum, i sreću i vernost i mudrost i... vrlinu!

Back