Legs

7951357.jpg

Ja na zeni prvo primetim noge. Volim one koje kipte od oblina. Najvise volim listove koji su jaki tj. jako izrazeni, zatim siroke chlanke i veca stopala (42-43) Zatim kolena i zadnja loza......i veliko du.pe!!!!!!!!!!!!.......(dobih temparaturu) i sve to spakovano u visoke stikle i najlonke.......Nikakve velike sise ne mogu da nadomeste dobre noge!!!!

- Bogme, kako im bude - tako nek' im bude! - zakljuci sasvim nesentimentalno Stevanija, plecata cura prignjecena nosa i debelih listova, s kablom pod rukom, koja se tu slucajno nasla iduci na vodu.

Vladan Desnica, Zimsko ljetovanje, Zagreb 1950, str. 105.

Opis idealne zene za mene. :zaljubljena:

Ko u druga Kapetana Radovica ..., dobre mazne izdepilirane noge sa lepim anatomskim stopalima ispedikirana i izmanikirana u vintage najlon carapama na halterima ...po meni je nema dalje zenski atribut ... Ono Pamela Anderson sise volke nolke ne vredi ni 5 para ako ne prodje test shacovanja na stopala i noge ... ende .

Ne treba da ima listove kao Siniša Mihajlović, ali mišići moraju biti lepo izdefinisani. Gomila žena misli da je dovoljno da nemaju kg viška, pa će dobro izgledati u minjaku. Ali najn. Nista bez fizičke aktivnosti. Ona koja ima izdefinisanu muskulaturu nogu bolje će ''nositi'' i eventualni višak kilograma.

Back