Legneš sa ženom, probudiš se sa akrepom! Internet bruji zbog šokantne transformacije

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.899
Piše u Kuriru...

2912327_collage555_ls.jpg

Korisnica društvene mreže "TikTok" Valerija Voronina, skupila je veliki broj pratilaca upravo zbog svojih sjajnih šminkerskih veština koje zabeleži kamerom.

Zahvaljujući neverovatnim transformacijama, skoro svi se pitaju da li je ista osoba na početku i na kraju videa.

Imajući na umu Valerijine transformacije, mnogi su se složili da bi šminkanje trebalo biti zabranjeno, jer ne pokazuje realnu sliku i pravi izgled osobe.
https://www.kurir.rs/zabava/ludi-sv...eda-niko-ne-veruje-kako-stvarno-izgleda-video
Amen

Lično sam se šminkala najviše kad mi je šminke najmanje trebalo, sa 22, 23 godine. Sad tek ponekad nosim samo ruž, a i to u boji vrlo sličnoj svojih usana, tako da sam poprilično uvek ono što se vidi...
Kad se setim nekog davnog spremanja za izlazak, pa tutorijal, pa ovo ide pre, ovo ide posle, ovo ovako, ono onako, pa dvadesetak proizvoda mi treba da se kompletiram... :besna: i konačno izađem u neki mrak na đuskanje...
Žali Bože onog truda i vremena!

Valerija je ovde slikala sebe u pozi u kojoj svako ima ''double chin'' tj. podbradak, a i sa šminkom u toj pozi bi izgledala jednako glupo!

Piše u Kuriru...

Pogledajte prilog 1142735

Korisnica društvene mreže "TikTok" Valerija Voronina, skupila je veliki broj pratilaca upravo zbog svojih sjajnih šminkerskih veština koje zabeleži kamerom.

Zahvaljujući neverovatnim transformacijama, skoro svi se pitaju da li je ista osoba na početku i na kraju videa.

Imajući na umu Valerijine transformacije, mnogi su se složili da bi šminkanje trebalo biti zabranjeno, jer ne pokazuje realnu sliku i pravi izgled osobe.
https://www.kurir.rs/zabava/ludi-sv...eda-niko-ne-veruje-kako-stvarno-izgleda-video
Amen
ovo su razlicite osobe...malo senzacije

Па имао сам и ја случај. Ајде што јој се истопила и обрисала шминка, фризура била као да се чешљала петардом него јој вирила протеза из уста?
А претходно вече ми је била баш јебозовна.

Lično sam se šminkala najviše kad mi je šminke najmanje trebalo, sa 22, 23 godine. Sad tek ponekad nosim samo ruž, a i to u boji vrlo sličnoj svojih usana, tako da sam poprilično uvek ono što se vidi...
Kad se setim nekog davnog spremanja za izlazak, pa tutorijal, pa ovo ide pre, ovo ide posle, ovo ovako, ono onako, pa dvadesetak proizvoda mi treba da se kompletiram... :besna: i konačno izađem u neki mrak na đuskanje...
Žali Bože onog truda i vremena!

Valerija je ovde slikala sebe u pozi u kojoj svako ima ''double chin'' tj. podbradak, a i sa šminkom u toj pozi bi izgledala jednako glupo!
Da, namerno je sebe maksimalno unakazila sa pozom

pogledaj kakvu surlu ima na pocetku...a posle se vidi da je radjen nos...ovo ne stima
ali nos definitivno nije njen
vidi se da nemate pojma o sminkanju :lol:

inace sam i sama bila u soku kad sam videla da konturisu i dekoltee pa od malih grudi ''naprave'' velike

vidi se da nemate pojma o sminkanju :lol:
А откуд ти идеја да се мушкарци баве шминкањем?
Нама је једина шминка бријање а и то 99% мушкарца не воли!
Кажу да једино муве посвећују толико времена свом изгледу као жене?

To je zenska prednost i njihovo umece.Ko vam je kriv sto ne sacekate da devojka skine sminku pre svega.Opet misli da bar 70% muskaraca ne bi smetao izgled.
После 10 вињака све су ми лепе!

Ona koja ne skida šminku pred spavanje je nemarna, aljkava i nedisciplinovana i taj šablon će (možda) prenositi na sve što radi, vrlo alarmantno!
Ako je neko legao sa jednom, a probudio se sa drugom ženom po izgledu, kao iz priloženog videa, treba da brine o faktima, a ne o tome koliko ga je izgledom frapirala i razočarala.
Kaže: zacementirala se, fasada, maska. Lice koje se ne umije pred spavanje je prljavo, ono se spušta na jastuk... jastuk je prljav.
Fuj!

А откуд ти идеја да се мушкарци баве шминкањем?
Нама је једина шминка бријање а и то 99% мушкарца не воли!
Кажу да једино муве посвећују толико времена свом изгледу као жене?
ej, pa vidim bavite se cim ste na temi i komentarisete
inace, ja se sminkam u proseku dva put godisnje a nekada i manje, ako si zeleo da uvredis lupio si u zatvorena vrata :malav:

Ona koja ne skida šminku pred spavanje je nemarna, aljkava i nedisciplinovana i taj šablon će (možda) prenositi na sve što radi, vrlo alarmantno!
Ako je neko legao sa jednom, a probudio se sa drugom ženom po izgledu, kao iz priloženog videa, treba da brine o faktima, a ne o tome koliko ga je izgledom frapirala i razočarala.
Kaže: zacementirala se, fasada, maska. Lice koje se ne umije pred spavanje je prljavo, ono se spušta na jastuk... jastuk je prljav.
Fuj!
А ти се шминкаш и пред спавање?

Back