Легендарне изјаве и бисери Мила Ђукановића

Pa kako da ti kazem, zao mi je sto ti je moc opazanja slaba. Ako ce tebi biti lakse,neka ti bude. Doduse recimo ti ne znas nista o srpskoj politici, pa je logicno da tamo ni ne navracas. O pozoristu, tesko da mozes da znas koliko i ja, o sportiu takodje. Eto, kad si bas navalila, da ti skratim potragu z:poz:

I zakljucak je da si ,,jaka" samo u tri polja,sto bas i nije za pohvalu,ali sustina je bila posjecenost crnogorskih tema,a iz tvojih postova nijesam zakljucila da znas mnogo o politici CG,posto ti napisa da je to neophodno pri posjecivanju jedne teme,no.. z:poz:

I zakljucak je da si ,,jaka" samo u tri polja,sto bas i nije za pohvalu,ali sustina je bila posjecenost crnogorskih tema,a iz tvojih postova nijesam zakljucila da znas mnogo o politici CG,posto ti napisa da je to neophodno pri posjecivanju jedne teme,no.. z:poz:
Sta si ti sada htela da kazes, mislim da ni tebi nije jasno. Ja sam zadovoljna svojom "jacinom", a poimanje politike mi se ne svodi na racunanje kad je rodjendan "omiljenom" politicaru, jer takve vise nemam. O CG politici djevocice znam malo vise nego ti.

I ja bih tebi predlozila da prosetas malo,jer se nerviras,a to nije dobro za 'takve' (razumijes valjda kakve) poput tebe.

lolchina, ko se nervira? z:D
dlakava, projektujes svoje kamenjarske frustracije
crnogorka.jpg

Sta si ti sada htela da kazes, mislim da ni tebi nije jasno. Ja sam zadovoljna svojom "jacinom", a poimanje politike mi se ne svodi na racunanje kad je rodjendan "omiljenom" politicaru, jer takve vise nemam. O CG politici djevocice znam malo vise nego ti.

Meni jeste jasno,tvoj problem ako nijesi shvatila.
Sto se tice poslednje recenice - ,,Stvari stoje kako stoje,a nama izgledaju kako nam se cine." Enough od mene. z:poz:

Па немојте је задиркивати Тужна мала ће заплакати па није она крива што је јадна неписмена. Јели мала де ти је онај рашчињени поп што води вашу назови цркву. Јели ко вам је представник цркве у Аустрији ја колико знам ЦРНАЦ да се ниси мало сгла и њему да видиш да ли му је све међу ногама на броју

....
Da je Srbija moćna i razvijena članica u EU, od danas bi se zalagao za referendum i obnovu drzavne zajednice sa Srbijom. Pri tom bi i vratio i srpski jezik i govorio kako su Crnogorci "druga srpska nacija".....

To je suština... Bravo...

Ne mora biti u EU, dovoljno je samo ovo boldovano....

Nakon WW1 i balkanskih ratova, Srbija je iza sebe imala niz pobeda i tako stekla enorman ugled u svetu, svi su u to vreme hteli biti deo te priče, vezano za ceo balkan....

Isto bi bilo i danas, da je Srbija nakon svih ovih dešavanja bila zemja pobednica....

Tad bi crnogorci opet bili Srbi, najprviji...

Ide bona...

Da,da..ali je u javnosti predstavljeno da je zbog bolesti Sturanovica,a ja nijesam doktor da bih procijenila je li bio jednako bolestan pri postavljanju na to mjesto i poslije pri povlacenju sa istog,kao ni ti pretpostavljam?z:lol:
Zato sam i navela oboje..

Željko je imao zdravstvenih problema i kada je došao na premijersku poziciju. Onda mu se stanje malo pogoršalo, ali je sada bolje

zike, to nije nikakav izgovor. z:mrgreen:

Prosto ide gdje ima vatre.

Da je Srbija moćna i razvijena članica u EU, od danas bi se zalagao za referendum i obnovu drzavne zajednice sa Srbijom. Pri tom bi i vratio i srpski jezik i govorio kako su Crnogorci "druga srpska nacija".

Kada bi ga pitali sta je sa periodom pocetkom 21. vijeka, on bi govorio kako njegove izjave ne treba izvlaciti iz konteksta, i kako ako se pazljivo pogledaju izjave "nikada nijesam rekao da Crnogorci nijesu Srbi - jer oni to i jesu", a za crnogorski jezik i ostala uvjerenja bi "krivio" Dukljansku akademiju nauka i umjetnosti i ljude kao Brkovic, Rotkovic, Ivanovic, Rastoder i Nikcevic, govoreci "...početkom dvijehiljaditih godina, često su se plasirale razne izjave iz raznih znanih i samozvanih institucija kao Matice crnogorske, raznorazne dezinformacije i propaganda, što su mnoge naveli da vjeruju u budalaštine" i kako "iz toga treba izaći s naukom", kao i naglašavajući da one čak ni ne dolaze iz Crne Gore i kako Crnogorci nikada nisu htjeli crnogorski za svoj jezik, a ne srpski, već iz Hrvatske, iz Zagreba, koristeći primjer Adnana Čirgića kao dokaz (doktor srpskog jezika, otišao u Zagreb i tamo doktorirao "crnogorski").

Pa sada neka neko kaže da nisam u pravu. :zima2:

Ja ni ne pokušavam da opravdam njegove postpuke.
A što se tiče ovog smajlija na kraju, je li to u čast ruskog Gazproma i ukrajinskih vlasti z:mrgreen:z:mrgreen:

Kod nas ođe je toplo, mi ne zavisimo od ruskog gasa z:mrgreen:
Али зависите од шиптарских гласача. Захваљујући шиптарима изгласали сте независност и задржали власт, а сад им правите уступке радећи против Србије и њене покрајине.

Па немојте је задиркивати Тужна мала ће заплакати па није она крива што је јадна неписмена. Јели мала де ти је онај рашчињени поп што води вашу назови цркву. Јели ко вам је представник цркве у Аустрији ја колико знам ЦРНАЦ да се ниси мало сгла и њему да видиш да ли му је све међу ногама на броју

Za tvoju informaciju JE_LI se pise odvojeno,tako da kad naucis pravopis javi se i ne pripisuj svoje postupke drugima da te zamolim,nijesi zanimljiv.

Kod nas ođe je toplo, mi ne zavisimo od ruskog gasa z:mrgreen:
Pa onda lepo to objavite na TVCG, sa sve laznom informacijom o restrikcijama struje u Srbiji. Po principu, vidis kako je nama dobro, a oni nemaju i :zima2:.
Cak i da postoji sistem daljinskog grejanja u CG, sto sva sreca nije slucaj z:lol:, Rusi ne bi zavrnuli gas, jer ne mogu sami sebi da zavrcu z:D

Back