Legalne prevare

a sad ozbiljno.
jel neko stvarno misli da ljudi stoje na sred ulice i nude besplatno slikanje? ono, kao dosadno im pa nemaju sta pametnije da rade?
ljudi zaradjuju za zivot
ja ne razumem kako neko ocekuje nesto besplatno?
Не знам, не сликам се ни са ким осим ако нису шакира или софија вергара. Вероватно ( већина туриста) људи мисле да то кошта долар,два па и пет. Е сад, и ове црнкиње у шареним аљинама су смислиле фору да траже 30$ а просечна плата им 300$. Углавном, то су многобројне замке за туристе и треба их избегавати.

To je kao ona kafa u Rimu koja košta 80e, sa pogledom na nzm, šta već beše.
Svi se tamo slikaju u piju tu kafu,...ja kažem:" Koja bre šoljica kafe može koštati 80 e"? Ne košta kafa toliko, već mesto na kojem piješ tu kafu. Meni eto,...nikad ne bi palo na pamet da baš tamo popijem tu "snobovsku" kafu, dok je bivši šef dao mojoj najboljoj drugarici 100 e, da baš tamo popije tu kafu i slika se, što je ona i uradila, pa mu poslala mu fotku. :hehe:

To je kao ona kafa u Rimu koja košta 80e, sa pogledom na nzm, šta već beše.
Svi se tamo slikaju u piju tu kafu,...ja kažem:" Koja bre šoljica kafe može koštati 80 e"? Ne košta kafa toliko, već mesto na kojem piješ tu kafu. Meni eto,...nikad ne bi palo na pamet da baš tamo popijem tu "snobovsku" kafu, dok je bivši šef dao mojoj najboljoj drugarici 100 e, da baš tamo popije tu kafu i slika se, što je ona i uradila, pa mu poslala mu fotku. :hehe:
Платиш изрекламирани луксуз. :lol:
У Грчкој смо платили два еспреса 50 евра, можда и кисела вода (једна) била конзумирана.
Мој добар друг, атински студент у датом тренутку и ја.
Ај' што ја појма нисам имала да ће нас толико коштати, али он који је живеу ту и зајунио да попије кафу баш на том месту.
Место јесте фантастично, поглед на добар део Атине али ипак.
То је било 2005. године.
Верујем да је сад то та цифра, 80-90е.

Платиш изрекламирани луксуз. :lol:
У Грчкој смо платили два еспреса 50 евра, можда и кисела вода (једна) била конзумирана.
Мој добар друг, атински студент у датом тренутку и ја.
Ај' што ја појма нисам имала да ће нас толико коштати, али он који је живеу ту и зајунио да попије кафу баш на том месту.
Место јесте фантастично, поглед на добар део Атине али ипак.
То је било 2005. године.
Верујем да је сад то та цифра, 80-90е.
Ljudi se "pecaju" na te stvari.
Evropa je po tome generalno poznata.
U Turskoj recimo, to nije slučaj.
Cene su uglavnom svuda, manje-više iste.
Kad odeš u neku Evropsku prestonicu, podrazumeva se da ti "oderu kožu".
Ako može,...i vazduh bi ti naplatili. 😁

Back