Legalizacija Prostitucije

Treba li u Srbiji legalizirati prostituciju

• To mi je jedina prilika za sex

glasova: 0 0,0%
  • men je i masturbacija sex

• To zlo a Zapada će uništiti Srpski identitet

• želim da postanem seksualni radnik/radnica

• Ukupno glasova
    26
Onda ti nikada nista u zivotu nije bilo jasno.
Previše je prosto, razumiješ? Ako je izvedeš na piće, večeru, iznajmiš apartman...bla bla, kupiš cvijeće, otvaraš vrata, itd. naravno da ti plaćaš, ali plaćaš na druge načine. Parama, pažnjom, vremenom...ali ako dodješ i tako prosto platiš parama...sve to gubi na vrijednosti, ne značaju.

Nekako postaje previše...jadno. Sad razumiješ?

Previše je prosto, razumiješ? Ako je izvedeš na piće, večeru, iznajmiš apartman...bla bla, kupiš cvijeće, otvaraš vrata, itd. naravno da ti plaćaš, ali plaćaš na druge načine. Parama, pažnjom, vremenom...ali ako dodješ i tako prosto platiš parama...sve to gubi na vrijednosti, ne značaju.

Nekako postaje previše...jadno. Sad razumiješ?
Imas li ti 15 godina, al iskreno?

To sto se prica u Srbiji da je prostitucija na zapadu legalizovana, nije skroz tacno. Istina je da prostitutke u izlozima i na ulici skoro niko ne dira, mislim na policiju, ali je daleko od legalizacije.
Nema tu ni poreza, ni doprinosa.
Makroi su i dalje Albanci, Bugari i Rumuni, ima i crnaca, dovoze se devojke iz Afrike kojima se obecava posao i zavrsavaju u prostituciji.
Devojke iz Afrike veruju u voodoo magiju i makroi ih drze na tu foru, i one nece da se zale policiji i kazu da to rade dobrovoljno.
Ista situacija je sa devojkama iz Bugarske i Rumunije. Njima prete da ce im ubiti nekoga iz porodice.
U principu je sve OK ukoliko se devojke ne zale policiji na zlostavljanje. Policija zna da su ucenjene, ali nista ne mogu da urade kad one to negiraju.
Te devojke stoje u izlozima, cela ulica je pokrivena makroovim spijunima i prati se ko ulazi u ulicu, ko samo gleda, a ko koristi usluge.
Postoji i prostitucija gde devojka bira musterije, ali ne verujem da je legalizovano i da placa porez, tj. da ce imati penziju. One uglavnom stoje na ulici u boljem delu grada, imaju svoje garsonjere i neko ih stiti. Taj neko dobija deo para.
Policija cesto nadje devojku koja nije ni punoletna, a desi se i ubistvo, ako je devojka na silu tamo i nece to da radi.
Ovo kazem za Belgiju, za druge zemlje ne znam.
Znam da u Amsterdamu postoji lokal koji svako moze da iznajmi za 400 evra po danu (ja mislim da je 400) i da se prostituise ceo dan, i zadrzi sve pare sto zaradi. Cula sam da to koriste studenti kojima trebaju pare.

Ocigledno je da drzave i murija to ne zele da sprece a podrazumeva se i da koriste usluge,sta kao ne mogu da ih pitaju gde zivis,imas decka,oces da ti samo posao u marketu,pa naravno da nece ici tim resenjem ni da dolaze konkretno do makroa,pa svaka musterija moze da ih tipuje,posalju gomilu klinaca pandura s akademije kao da skidaju mrak ,i sve ih snime

• Podržavam
Reactions: DUH
Nisam za legalizaciju prostitucije.
Isto tako mislim da ni alkohol ne bi trebao da bude legalan i lako dostupan na svakom koraku; svakoj prodavnici i trafici.
Jedini razlog što jeste je - da bi država mogla da naplati akcize i zbog kontrole kvaliteta.
Ali, lako je dostupan, jeftin i čovek uopšte ne mora da se muči da bi došao do njega.
Da li bi broj alkoholičara bio isti da nije tako?
Da li bi broj onih koji bi naplaćivali seksualne usluge porastao kada bi se prostitucija legalizovala? - I to kako.
Da li bi to dovelo do još manjeg broja uspešnih veza i brakova? - naravno da bi. Čemu cimanje: živiš solo; radiš - daš sebi oduška i častiš se par puta mesečno, bez ikakvog rizika, sa sve fiskalnim računom...
Pro'past...

Poslednja izmena:
Ikskjuuuuz mi?!
Jašta!
Niko ne sme da sadi duvan, osim ako ga ne sadi za duvansku industriju.
A svako može da peče rakiju...
Ne mislim da bi trebao da bude banovan, ali bi trebalo da bude teže dostupan. Samo na određenim mestima, uz paprene cene. K'o gandža u Holandiji.
A krivično treba da odgovaraju i prodavačice zadovoljstva, kao i kupci - javno.
Ne može se drug'čije - samo radikalno!

Back