Legalizacija pedofilije?????

Tu bi mogli da se ugledamo na azijate i njihovu ''čeličnu volju'' u okviru npr.budizma, samokontrolu:cool:Oni su skroz druga priča što se tiče većine verovanja, ali neke stvari bi trebalo ''pozajmiti'':wink:.....

Evo jednog primera: Budisti veruju da se neki ljudi radjaju dvopolni. Tako objashnjavaju homoseksualizam. Tako da je ta tvoja konstatacija samo delimichno tachna.

Slažem se. Balkan je ovo. Voli deda da proba snaju... da ne idemo na niže. U Incest trauma centru u Beogradu, pune ruke posla. Na 4 seksualno zlostavljene devojčice, od strane oca ili očuha, uvek je i jedan seksualno zlostavljani dečak. Sve to ima svoje objašnjenje u poljuljanosti muškog libida nesigurnim ekonomskim statusom, ugrožen je od sve samostalnije žene, a sa svih strana ga bombarduju goli stomaci, dekoltei... Ne branim, daleko bilo, objašnjavam. Ali, nemoj mi Iron Lord, majke ti, još uvek izjednačavati problem pedofilije ovde ili recimo u Velikoj Britaniji ili Belgiji... gde je to već alarmantno. Holanđani su takođe pre devijantni nego demokrate. NA to sam mislila kada sam rekla... da im uvedemo vizu, ali da se KAŽE jasno i glasno zašto, a istovremeno ovde povećati kazne za pedofiliju. Jer pedofil, isto kao i narkoman... ubija mnogo više jednim "udarcem" od zlostavljene devojčice ili dečaka. Ubija njih, njiho zdrav razvoj, njihove buduće partnere ako ih bude koji će se boriti sa alteregom i kompleksima, ubija roditelja onog drugog, ubija brata ili sestru žrtve... Nisu to ni malo naivne stvari. I nie uvek bolest. Ne retko je pokvarenost i halavost. Seksualna, kao kod nekih finansijska...

Back