Legalizacija Marihuane

chika_doktor:
Joj zilote pa zar i ti na ovu temu..Aj sad lijepo u ljepote manastira...medju kojima je kaludjerica mira....klekni na kuruze i 3 oce nas..Valja oprati grijehe...

grijehe...
dragi zemljace cemu nervozica
2.gif
.......bio sam kratak.......a naravno da si u pravu....treba ici u manastire......i treba se kajati........i naravno....drogu izbegavati,a ovisnicima pomoci da nadju nacin da se skinu........chika doktore.....

Nismo mi zemljaci....A da mi je potrebna pomoc potrazio bih je al kod ljudi koji su skolovani za odredjenu problematiku a ne u nekom manastiru...Dijelis savjete ljudima koji su integrisaniji u drustvu od tebe..

Koliko puta sam ti rekao veruj sebi,
Nemoj da se nerviras
A ti ih pratis i sve mislis mora tako
Sve bi da im das

Rasta zna, Rasta uvek zna
Jer oseca
Rasta zna, Rasta uvek zna
Sta oseca

Bolje da uzmes jedan dim iz moje lule
Pocni da kuliras
Bolje uzmi to sto imam da ti dam
A onda hodaj prav

A preko brda vec se valja nova prica
Nova prica za sve nas
A basta puna je mirisa divljine
Vreme je za nas

Hodaj prav, pod Suncem ti si covek Bolje je da uzmes
Hodaj prav, dan za tebe kao stvoren Bolje je - dim iz moje lule

Basta je puna mirisa i boja
Dobra je biljka spas
Pogledi sire se u jasnu sliku sveta
Vreme je za nas

e evo chlanka iz blica datum 23....dakle

STABJIKA MARIHUANE U CENTRU BIJELOG POLJA

BIJELO POLJE-u strogom centru bijelog polja , u ulici Zharka Zhizhutja , u parkitju ispred zgrade u kojoj su smeshtene prostorije Carine , shpedicije i ZOIL "lovjten" izrasla je stabljika marihuane-konople , sivoka preko 70 centimetara . jedan od sudija bijelopoljskog Visheg suda kazhe da se od osushenog lista marihuane , kada stabljika dostigne odredjenu visinu , prave dzointi koji uzhivaoci droge pushe kao cigaretu , dok plo - zrnevlje narkomani ushmtkuju i pushe . Prema njegovim rechima , neovlashtjena sadnja marihuane predstavlja krivichno delo.

da sam znao kako podvuko bi ovo o zrnevlju....el neko pushio od vas semenke trave?....mislim kakav glupi skot mora biti jedan sudija da bi to izjavio....ovo nije zemlja ovo je rupa

chika_doktor:
Kad se radis radi se sa stilom....Ako uopste mozes da me razumijes...Ipak sam vjerovatno barem duplo stariji bio sam u ratu zarobljen, ranjavan itd...

Razumem priču, veći adreanalin ti netreba a ovi klinci željni extreme varijanti probaće sve....užas....droga je užas lomi čoveka i pravi od njega fleku bre ej FLEKU bez ličnosti, reči, obraza, poštenja....itd., ali JBG-a sad zvučim kao neko ko popuje a to nije uvek pravilno shvaćeno al 'teo sam da kažem koga je jednom život gurnuo u sranje tipa rata ili neku drugu bedu taj definitivno zna da ceni život.........naravno da sam bio u ratu i to u žestokim pričama i posle svega mogu da kažem da je život tren, sijalica, za čas ode u k...c.........mislite o tome!!!

Back