- Poruka
- 91.683
Da li bi trebalo legalizovati upotrebu marihuane u medicinske svrhe u Srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, treba je potpuno legalizovati, u bilo koje svrhe.Da li bi trebalo legalizovati upotrebu marihuane u medicinske svrhe u Srbiji?
,,,koliki je postotak koncentracije kababisa,,,Probala pastu za zube. Ima u sastavu ulje kanabisa. DM.
Pogledajte prilog 1760075
Da li isto misliš i u vezi alkohola?,,,lichno,,,nikad nisam bio pristalica legalizacije ove psihotropne biljke ,,,u bilo kojoj formi,,,za bilo koju svrhu,,,
Ovu sliku sam skinula sa Interneta. Ima stvarno u DM prodavnicama ta pasta. I ja sam se iznenadila. Znači već je u upotrebi kao ljekoviti dodatak. Vjerovatno da ima još proizvoda.,,,koliki je postotak koncentracije kababisa,,,
,,,prvi put vidim ovo,,,
?Kod nas je majonez aktualniji.
Lijek za sve, naročito za pojačanje ludila.
,,,tachno,,,ali,,,pa ide ovo,,,Postiji masa lekova bez lekarskog recepta koji mogu da te nadrogiraju. Ako je to strah od marihuane
Kategorija | Kanabis | Sedativi |
---|---|---|
Umirenje | Da (posebno CBD) | Da |
Izaziva „high“ | Da (THC) | Ne |
Protiv anksioznosti | Može pomoći | Da, veoma efikasno |
Pospanost | Zavisi od doze i tipa kanabisa | Da, često i jako |
Navika / zavisnost | Moguća (naročito od THC) | Da, često i ozbiljno |
Postiji masa lekova bez lekarskog recepta koji mogu da te nadrogiraju. Ako je to strah od marihuane
,,,ne bi da paushalno iznosim mishljenje/lichno/,,,ali sve to je uvod u neku shiru sliku,,, namenjena za masovni atak na ljude,,,
Moguće.,,,ne bi da paushalno iznosim mishljenje/lichno/,,,ali sve to je uvod u neku shiru sliku,,, namenjena za masovni atak na ljude,,,
i masu lekova srbi piju po svom nahodjenju... isedaju za volanPostiji masa lekova bez lekarskog recepta koji mogu da te nadrogiraju. Ako je to strah od marihuane
Samo pazi da ne saznaš!ja kada se nasikam i izadjem na skelu. uopste mi nije bitno koliko se klati![]()