grande
Zainteresovan član
- Poruka
- 278
mozda sam promasio podforum,a ako nisam interesuje me neko Za grad Kraljevo dali zna na osnovu cega ce se formirati cene i svi ostali troskovi .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako propao, ?
jer mozes sada da predas za legalizaciju za okoninu bg, ili je kasno, znam da je kasno ali ajde da drzim palceve......
Bojim se da to, nazalost nece moci tako. Po zakonu je bespravan objekat za koji nije placen komunalni doprinos.
Sto bi ti bio bolji od onih koji su posteno platili komunalni doprinos, a ima ih mnogo vise od onih koji nisu?
Lepo je da Drzava pomogne, zbog lose ekonomske situacije ljudima da plate po nizoj ceni, na rate ... ali ona to po zakonu nije obavezna da cini.
Po zakonu se bespravni objekti uklanjaju. Ne kazem da ce drzava sebi da napravi veliki problem pa ce da rusi ljudima kuce ... ali ima puno vikendica, stracarica, poslovnih objekata, fabrika, benzinskih pumpi ... prvo njih, pa ... mislim da ce biti dovoljno 5-6 da se srusi (uz medijsku paznju) da se ostali vlasnici bespravnih objekata "stimulisu"
Pored toga drzava ima drugih instrumenata da one koji nisu platili komunalni doprinos da natera da ga plate ... dodatni porez, na primer.
Ako se ne plati komunalni doprinos ne samo da se krsi zakon nego se ugrozavaju oni koji su ga posteno platili i omogucili uzivanje u "blagodetima" zivota na odredjenom mestu. To je vrsta utaje poreza ... i neki od najboljih kriminalaca na svetu su "pukli" zbog njega.
Argument tipa "i on je krao pa sto ne bih i ja?" po meni je malo labav.
Oni koji su se prijavili za legalizaciju su se lepo evidntirali kao vlasnici nelegalnih objekata. Vise nema nazad ni za one koji su se prijavili, ni za drzavu! Legalizaija se mora dovrsiti (naravno, trajace godinama) ... i nakon nje vise nece ostati mnogo nelegalnih objekata.
Nisam ni drzavni ni partijski sluzbenik, ali se, zbog posla koji radim, puno bavim ovom temom.
Vreme o kome pricas je proslo, i sada vaze neka malo drugacija pravila ... koja imaju tendenciju da budu jos ostrija, obzirom da se priblizavamo EU.
Meni je jako zao sto se ti osecas ostecen ... ako mislish da mozes, pa ti lepo tuzi onog za koga smatras da je odgovoran i dokazi da si u pravu.
Bojkot svakog tipa je, naravno, jedan od nacina politicke borbe ... mada se kroz istoriju pokazalo da, da bi uspeo mora biti vrlo masovan.Srecno!
"takvi kao ja" samo misle da je bilo dosta divljastva i bezvlasca, i da je vreme da se malo napravi reda. Ako to znaci da treba da se ruse objekti koji ugrozavaju druge ili upropastavaju prirodne lepote ... molim lepo.
Srbija
Crna Gora
Hrvatska
I dalje mislim da ... "i oni su krali, hocu i ja" nije OK.