LEGALIZACIJA JAVNIH KUCA-DA.ILI NE.???

U ovoj nasoj,nekada lepoj zemlji Srbiji,oduvek je vladalo misljenje,da ono sto postoji,
ali nije po volji crkvenim krugovima -ustvari,ne postoji! E,pa nije tako.Prostitucija u
Srbiji,kao i u svim zemljama postoji.To,sto mi necemo da priznamo,da ona postoji,
govori mnogo o nama.Govori o nasem u prvom redu,primitivizmu.Govori o licemerstvu
koje je siroko rasprostranjeno,kada se raspravlja o svim "skakljivim" pitanjima,od
sireg znacaja,za celokupno drustvo.
Pre par dana,na jednoj nasoj televiziji,bila je emisija,posvecena prostituciji.Port parolka
beogradskog MUP-a,govorila je o lokacijama u beogradu,gde se odvija prostitucija.
Naveden je park kod ekonomskog fakulteta,plavi most,Zrenjaninski drum,itd.Pa ako
se sve to zna,ako je taj "zanat" obavljan i u vreme Xrista,a i hiljade godina pre njega,
sto se svi pravimo ludi,kao mi to ne primecujemo.Dakle kao ozbiljni ljudi.Ako nesto vec
postoji,a to MORA DA POSTOJI,svidjalo se to,nekome ili ne,dajte da to ukolotecimo
kroz propise.Dajte da osnujemo kao mnoge druge evropske zemlje (Svajcarska,Nemacka itd.) legalne kuce ljubavi.Zar nije bolje (u zdravstvenom smislu)
da se sve to,odvija legalno.Da drzava dobija porez,da korisnici usluga,budu zdravstveno zasticeni,da te devojke,budu socijalno osigurane,sa pravom na penziju.
Zasto bi se nesto,sto se odvija,pod nehumanim uslovima,zakonskom regulativom,
smestilo u normalne tokove.Znam da ce protiv ovog misljenja,biti crkveni prelati,pravoslavne crkve.Oni ce javno,kao i za mnoge druge stvari,biti protiv,a tajno
ce voditi i dalje blud,na prljav nacin,sa maloletnom decom.

malo me čudi ovaj "apel"
to je prikaz najsiromašnije klase u lancu prostitucije
zaboravio si na prostituciju na visokom nivou, kroz poslovne pratnje, eskort usluge
za koje se primaju velike svote novca
nemalo-neki dan pisalo je o devojci koja se "obogatila" na ovakav način i koliko je prestižna
jer samo jako bogata klijantela može do nje da dodje
koliko devojaka bez i sa fakultetima prolaze na svim nivoima kroz "obaveznu" proveru "znanja" i
dobijaju na taj način radno mesto?
prostitucija je danas pojam prodaje vlastitog uma, naravno da ćeš sve da podnosiš za visoku nadoknadu
( ne mislim da je sve u telesnom opštenju već i u mentalnom, gde psihopate uživaju nad "robovima")

znači, nema legalizacije nečega što je notorno za ceo svet

a ti "krajputaši" najbolje znaju kroz koje strahove i strahote prolaze, na žalost :(

EVO JOŠ JEDNE INICIJATIVE , koja je poprimila sveopšti javni medijski karakter....njušim ga u budućnosti kao referendumsko pitanje : http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/45...oga-za-i-protiv-koriscenja-u-medicinske-svrhe

"Marihuana: Pet razloga za i protiv korišćenja u medicinske svrhe "
451552_27_lb.jpg

jeca.95;bt258437:
Legalizacija javnih kuca - DA ! I svaki posao da se radi legalno i po propisima !
p.s. Naravni i svi da budu zadovoljeni.

...genijalno...kul...svetski a naš kadar .....:dash::dash:
...treba i to zanimanje zavesti u nomenklaturu zakonski javno priznatih poslova , a nakon toga uvesti u obrazovni sistem države....za političare i klonirane belosvetske intelektualce otvoriti posebna odelenja...
...školovanje ovakvog kadra obaviti po edukativnim obrazovanim propisima ( što podrazumeva : dvogodišnji praktičan rad u agencijama za političku i poslovnu pratnju, te diplomski rad na estradi , sportskim manifestacijama i u filmsko zabavnoj industriji ), uz obavezan nadzor veroučitelja , koji su osposobljeni na studijama u kačavend versaju ; tako da se izgradi profesionalni kadar , svetskih a naših prostitutki...
...a ove samouke uličarke , kaldrmke i ostale sa štajge, strpati u večernje škole....praktičan diplomski da daju na putu bratstva jedinstva..
...naravno , ne treba praviti diskriminaciju prema muškom polu...ima i njih tma i tušta - delija, u tom zanimanju ... i sa njima postupiti isto....
...socijalno i penziono obavezno da plaćaju.....
...ako tako bude , buće više takvih osiguranika ( kud ide ova državna i opšte narodna izborna pamet ) , nego ovih sa dosadašnjim primitivnim i prevaziđenim - prostačkih radničko seljačkih zanimanja !:rotf::rotf:

123Loncar-Dragi Prijatelju.Povodom mog izlaganja,o potrebi legalizacije Javnih kuca,ili bolje receno "Domova ljubavi",moram reci,da one u beogradu
vec fakticki postoje,samo ih TREBA LEGALIZOVATI.Ono sto sam imao reci,povodom tvog napisa,o postavljenoj temi,sta da kazem.....Ti si me
bukvalno odusevio.Tvoje izlaganje,na blogu,pretstavlja vrhunac najinteligentnije vrcave duhovitosti,najviseg ranga.Sve sto si izneo,kroz urnebesni
humor,ziva je opora istina,izneta na nabolji moguci nacin,prilagodjen i onim manje pismenim od nas dvojice.Veliko TI hvala,srecan sam sto znam,
da ipak kod nas (nazalost malo) postoje takvi ljudi,koji svojim zdravim logickim razmisljanjima,razbijaju barustinu primitivizma i laznih moralnih
vrednosti.

Hvala Lorde ! Hvala !

...retki si ljudi koji spoznaju vide u kritici koja izaziva polemiku i pretvara se u debatu....mi smo društvo "monologa odozgo"...dakle , šta kažu sa zvaničnog mesta !?...u svemu duša našeg čoveka čeka izvestija sa zvaničnog mesta....dal istorijski pogibelj ili političko kriminalni teror učini od nas takvu masu / puk , tek mi kso ljudi , nemamo o ničemu lični stav i osobenost da kroz spoznaju evoluiramo - a samim tim menjamo i stavove....i to je između ostalih , veliki naš problem....

...ponekad je lakše diskutovati na tuđoj temi , jer može se obuhvatiti širok dijapazon pitanja iz različitih uglova - onako , pomalo zbrda zdola ; jer se nema da kažem autorska odgovornost...konačno , svak ko govori više govori o sebi nego nekakve istine koje svetu-čovečanstvu su nepoznate....verovatno zbog toga većina ćuti...mislim na ovaj nš puk ( kako ovde u sajber svetu , tako i u stvarnom životu)....mi smo poznat svet ćutologa....nemih mudrijaša....i kako nam stvari danas stoje , moja ocena je da ovo naše ćutanje je kralnje pokvareno , podlo , ništačko - uništiteljsko...mi smo toliko smešni - " kao crta" , da smo u poslednjem veku sami sebi srušili sedam osam država ....onako svojski , i do temelja sve opljačkali.....a svaku pljačku revnosno legalizovali.....

...zasedne beogradska bratija iz čuvenog " krufa dvojke" , i svaki zločin pretvori u društvenu dobrobit , aktere odlikuje i imetkom nagradi , te sve to pretoči u zakon i ozakoni....

...današnji svet u svojoj najvnosti misli da je internet neviđeno svetsko čudo , samo zato što nepoznaju našu duhovnost i njenu zakonodavnu sledstvenost....

...dakle , problem je zakonodavna legalizovanost....ovaj pojam je u oktobarskim previranjima izforsirao javno Koštunica.....čovek je za sve stvari video rešenje u zakonodavnom legalizovanju....Trocki je govorio : "imaš problem imaš čoveka; nemaš čoveka nemaš problem" - i tako je napunio masovne grobnice , od ukrajinskih karpata do sibirskih stepa.....naš vajni ustavotvorni naučni delatnik , u zakonodavnoj legalizaciji zbrisao je sve probleme i sačuvao ljude koji prave probleme; bio mu mrzak trockizam , jer je imao saznanja o masovnim grobnicama na našim prostorima , koje su ostavili karađorđevići , kominternaši i brozovci....a model zakonodavne legalizacije već je tako fino radio kod karađorđevića , brozovaca , miloševićevaca - pa što da ne radi i posle oktobra , ali bez masovnih streljanja...i zaista , masovnih legalizovanih ubijanja nije bilo posle oktobarskih previranja...na tome hvala..

LEGALIZACIJA

...kažu da je svaka naša revolucija , kao i ona velika istočnog pravoslavnog sveta , izvedena sa liderima, naročito u srednjem i donjem nivou rukovođenja pokretom , koji su bili životni gubitnici....kockari , lezilebovići , alkosi , cinkaroši , podkazivači , kažnjenici , robijaši - jednom rečju , oni koji nisu imali šta da izgube....ovo nije neproverena stvar....Staljin je bio nesvršeni student bogoslovje , pljačkaš banaka - koji je svoje razbojničke svojstvenosti opravdavao svojim nihilističkim kvazi političkim stavom...bio je sproteran iz ruske carevine , a pljačkanje pošta i seoskih banaka nastavio je po srednjoj evropi....njega navodim kao primer....no kad se otvore arhivi i studijski prati žitije svih velikih i malih revolucionara , dođe se do ovog profila revolucionarnih vođa ...dakle , opšte je poznata stvar , da taj soj ljudi nije prezao od ničega.....
...no slavodobitničke revolucije , pišu istoriju , a sa njom i biografije svojih vođa....tako slavodobitničke biografije se ozakonjuju i u školsko i naučnoj literaturi...slavodobitnička biografija legalizuje se - zar ne.....

....politički kurvarluk , revolucionarna prostitucija i njena legalizacija - to je naša duhovnost....

...duhovna prostitucija i njeno vekovno legalizovanje je naš problem....nisu problem ilegalne javne kuće i slični objekti....

...na današnji dan , mi smo vlast dali jednoj političkoj javnoj kući , i tako na demokratskim izborima legalizovali političku prostituciju njenih lidera i članova....

.......sučim se naučno opravdava i objašnjava naša duhovna prostitucija i njen životni kurvarluk ?...to je interesantno pitanje !

....truktura razloga kojima se svaki duhobni kurvarluk i etički zločim kavzi naučno opravdava :
1. novom socijalnom pravdom sa većim ličnim slobodama u vezi slučaja, doseže se viši nivo kvaliteta življenja stanovništva ieliminiše diskriminacija

1. eliminisanje društvenih negativnih pojava , neželjenih posledica i kolektivnih frustracija , koje se u vezi slučaja postižu kad je stvar nezakonita , pa samim time zabranjena i nelegalna
  2. eliminiše se u tom slučaju , svaka individualna ili grupna ilegalna aktivnost stanovništva , koja ga time stvlja izvan zakona i suprodstavlja državi i njenim zakonima , pa se tako masovno društvo bespotrebno kriminalizuje
  3. eliminacijom kriminalizovanog sektora , ozakonjivanjem i legalizovanjem razloga kojima se stvar smatrala kriminalnom , država štedi sredstva i ljudske resure , kojima je štitila zakonitost i pravni poredak - a time ostvaruje racionalizaciju , vidne uštede , a i operativno postaje moćnija u sektorima gde cveta kriminal ; a ako je stvar tržišna , legalizovanjem se ostvaruje i porezska budžetska dobit ,a upošljava stanovništvo
  4. čineći stvar zakonitom , ona postaje opšte dobro , pa je stanovništvo kao njen korisnik iz mezakonitosti i nemoralnosti prevedeno u legalne svere i njene moralnosti , stoga postaje moralno svesnije i duhovno uzvišenije

Back