LEGALIZACIJA - Drga, Prostitucija...

Peruzzi:
CIKLON B:
Nije meni problem sto se neko yebe u guzicu i sto je nastran i bolesan. To je njegov problem i da ne kenjamo vise o tome. Moj problem je sto se to JAVNO promovise!

Bravo care!
Danas svakakve nakaze imaju veca prava od nas normalnih.
E, posto su u Indiji krave svete zivotinje i niko ne sme da ih pipne, nego ih cuvaju kao bogove, odoh ja tamo da budem krava. 'Oce neko samnom?

ja bih radije bio bik !
jesu li i bikovi svete zivotinje ?
a krava bas i ne bi bio ... :lol:
bas zbog bikova ! :lol: :lol:

CIKLON B:
Nije meni problem sto se neko yebe u guzicu i sto je nastran i bolesan. To je njegov problem i da ne kenjamo vise o tome. Moj problem je sto se to JAVNO promovise!

E sad je nesto puklo u meni....
Pocecu da urlam koliko me grlo nosi...

U OVOJ YEBENOJ DRZAVI COVEK MOZE DA BUDE STA GOD OCE I DA SE DROGIRA I DA SE YEBE U GUZICU I DA SVE TO JOS BUDE I LEGALNO I NORMALNO...
SAMO JA EKSTREMNI SRBSKI ULTRANACIONALISTA I KLEROFASISTA IMAM PROBLEMA ZBOG TOGA STO JESAM, I STO VOLIM OVU SRBIJU SVIM SVOJIM SRCEM1
OVDE JE STRASNIJE STO SAM JA NACIONALISTA NEGO TO STO CE SUTRA SVI LEGALNO DA SE UPUCAVAJU U VENU I U DUPE
I STO CE ****** DA USVAJAJU DECU!!!!!!

ODOH DA SE NAPIJEM OD TUGE & BOLA.

Meni vise odgovara da homoseksualci JAVNO promovisu svoju sexualnu orjentaciju,nego fasisti da JAVNO truju svojim politickim otrovom ovaj narod!Homoseksualci nisu ubice i zlocinci,kakvi su fasisti!Eto na primer,kod Novog Sada se sasvim JAVNO odrzavaju NAZI svirke i salutira se fireru u jednoj zemlji koju je isti u crno zavio!TO NIJE NORMALNO!

zox:
CIKLON B:

E sad je nesto puklo u meni....
Pocecu da urlam koliko me grlo nosi...

U OVOJ YEBENOJ DRZAVI COVEK MOZE DA BUDE STA GOD OCE I DA SE DROGIRA I DA SE YEBE U GUZICU I DA SVE TO JOS BUDE I LEGALNO I NORMALNO...
SAMO JA EKSTREMNI SRBSKI ULTRANACIONALISTA I KLEROFASISTA IMAM PROBLEMA ZBOG TOGA STO JESAM, I STO VOLIM OVU SRBIJU SVIM SVOJIM SRCEM1
OVDE JE STRASNIJE STO SAM JA NACIONALISTA NEGO TO STO CE SUTRA SVI LEGALNO DA SE UPUCAVAJU U VENU I U DUPE
I STO CE ****** DA USVAJAJU DECU!!!!!!

ODOH DA SE NAPIJEM OD TUGE & BOLA.

Meni vise odgovara da homoseksualci JAVNO promovisu svoju sexualnu orjentaciju,nego fasisti da JAVNO truju svojim politickim otrovom ovaj narod!Homoseksualci nisu ubice i zlocinci,kakvi su fasisti!Eto na primer,kod Novog Sada se sasvim JAVNO odrzavaju NAZI svirke i salutira se fireru u jednoj zemlji koju je isti u crno zavio!TO NIJE NORMALNO!

a gde to kod novog sada? mislim zanima me :)
ja bih naciste lepo pohapsio i kolektivno poslao u solarijum.... na jedno fino kvarcovanje. pa nek nose svoje crne uniforme onda... lepo cje im icji uz boju kozhe :)

Back