Тунижани су лења стока. Нисам у животу видео веће ленчуге и смараче. Иначе земља тако тако. Ништа посебно. Море им је никако.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam isla sama, i bas mi bilo frka kad sam pogledala dole. Mislim da mi je to bio prvi i poslednji put u zivotu.
![]()
![]()
![]()
Prosle godine mi bilo krivo sto idem u CG, ove godine bih se odusevila, makar i slutomore.
![]()
@ Eli: Petrovac ima svoj vodovod, nezavisno od ostalih gradova u primorju. I kad ostali imaju frku sa vodom, Petrovac nema.
Biljo ako ti ne smeta malo pentranja po vrucini, evo jednog saveta. Na samom kraju plaze, ispred ulaza u Pontu, imas stepenice koje vode na vrh Malog brda, a odatle imas stazu koja preko brda silazi do same plaze Lucice. Lep provod pa da cujemo utiske kad se vratis.
@ Eli: Petrovac ima svoj vodovod, nezavisno od ostalih gradova u primorju. I kad ostali imaju frku sa vodom, Petrovac nema.
sad cu da dosadim i bogu i ljudima..bas me uhvatilo..
taman sam mislila da ovog leta zbog posla nade nema da me more vidi ni na kratko, a prijatelji mi ponude predlog neke varijante produzenog vikenda sreda - nedelja pa sve izmedju
znam sta cu..
i fotke cu da bacim..ima da vam se smucim..
kako najradije provodite odmor?
koji vam je ostao kad se okrenete iza sebe u secanju kao najjaci proIZIVLJENI?
meni onaj od pre dve godine..otisla sam sa detetom na tri dana da ona zavrsi neki kurs (za koji nam je trebalo more)..a ostale 26
ni znala nisam kako dobro mogu da se provedem i koliko mi je malo stvari potrebno za dobar odmor!
i to nije samo moj utisak..to je utisak i mog deteta i svih koji smo bili na tom mestu u to vreme..a fotke slede..
obozavam leto, pa makar i u beogradu, na plus 40
volim sarenilo na pijaci, volim da zarijem zube u breskvu, pa da mi njen sok curi sve do lakta,volim onaj vatromet boja i mirisa, kamione pune lubenica na coskovima ulica, volim kad sam preplanula i kad nosim leprsave stvari i svoju omiljenu belu boju, volim letnje rasprodaje i pice na terasama u pola noci, volim zvezde padalice u avgustu, vooooolim leto!
jedino mi je more ono sto zovem letovanjem, nista reka, nista putovanje po evropi, deset zimovanja bih dala za jedno morsko letovanje
najlepsa letovanja su mi: jedno sa tadasnjim deckom, a kasnije muzem i nasa dva kuma u kuci jednog od njih, bili smo bez plana, sa autom i camcem i tada sam obisla citavu cg obalu koju btw. uopste ne volim, al smo isli na predivna mesta, svaki dan negde drugde i tad sam bila zaprosena u vodi, izmedju dva poljupca
jedno kada sam sa koleginicom otisla na jedno grcko ostrvo poslom, a ostale jos tri nedelje na moru, u spetembru, divna voda, malo ostrvo, divan mir, totalno opustanje, nirvana...
i prosle godine mi je leto bilo prelepo, prvo grcka, pa spanija poslom, pa opet grcka dva meseca kasnije-pravo letovanje..mislim da se nikada vise nisam kupala, no tada...
...juche bio...
......boldoFano mirishe na...
![]()
Tunis, prosle godine... Pogled sa terase
Ove godine nemam pasosMogu jedino sa kumovima u Sutomore...