LEEEETOOOOOOOOOOOOO!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Тунижани су лења стока. Нисам у животу видео веће ленчуге и смараче. Иначе земља тако тако. Ништа посебно. Море им је никако.

Ja sam isla sama, i bas mi bilo frka kad sam pogledala dole. Mislim da mi je to bio prvi i poslednji put u zivotu.
DSC02036_resize.jpg
P7120302_resize.jpg
P7120308_resize.jpg

Prosle godine mi bilo krivo sto idem u CG :dash:, ove godine bih se odusevila, makar i slutomore. :aha:
:)
Jeste, frka je, ali je predivno, a ici ces ti opet, mozda se jedne godine tamo i sretnemo..

Mene privlaci ono sto me plasi (niko nije savrsen) i ove godine imam nameru da malo vise "istrazim", recimo bila sam u Lucicama (to je nekih pola km.od Petrovca u pravcu Bara) bisercic, i sva ta - ja bih rekla mala "sela" u sklopu, okruzena su tim stenama, sumama (i to veoma bujnim), evo je
lucice.jpg
Lucica ali cu pokusati da odem u cuveni Perazica do,kazu da je plaza smstena izmedju dve kamene litice(naravno da se necu penjati na njih) ispod jednog manastira, ne mogu da se setim sad kako se zove, plaza je kazu peskovita i predeo da svisnes:)

I, ako jos neko odluci da ode u Petrovac, jako se trude da deci organizuju raznovrsne zabavne programe (obicno hoteli angazuju i organizuju sve to za decu - hotelske goste) a jedan slikar na plazi je slikao moje dete, da skoro nema razlike izmedju kamere i slike bojama, ma ista, uramila sam, bas sam odusevljena:)
Eto, sad izvolite da ne davim vise, gde god da odete, lepo se provedite, budite zivi i zdravi i pocrneli da nam se vratite, naravno i sebi i svojoj devojcici i mami- isto:)

Aj Biljo lepo se provedi u CG i želim ti da imaš vode da se makar zapereš, a ne da se pirkaš sa vodom iz flaše kao ja pa da ti to ostane jedini utisak o letovanju u CG.:sad2:
I izlivenoj kanalizaciji na glavnoj plaži...:dash:

A Tunis mi je ostao bledunjav u sećanju zbog ružnog mora.

Nisam baš nešto mnogo putovala po svetu, ali od onog što sam probala, moja preporuka su Hrvatsko primorje zbog mirisa, čistog mora, bujne prirode...i Egipat zbog takođe čistog, ali i toplog mora punog predivnih stanovnika, dobre usluge, a sve za male pare.:super:
Ja ću ove godine da se mučim tj.grčim u Grčkoj.:mrgreen:

Biljo, ako ti ne smeta malo pentranja po vrucini, evo jednog saveta. Na samom kraju plaze, ispred ulaza u Pontu, imas stepenice koje vode na vrh Malog brda, a odatle imas stazu koja preko brda silazi do same plaze Lucice. Lep provod pa da cujemo utiske kad se vratis. :bye:
@ Eli: Petrovac ima svoj vodovod, nezavisno od ostalih gradova u primorju. I kad ostali imaju frku sa vodom, Petrovac nema.

Poslednja izmena:
Biljo ako ti ne smeta malo pentranja po vrucini, evo jednog saveta. Na samom kraju plaze, ispred ulaza u Pontu, imas stepenice koje vode na vrh Malog brda, a odatle imas stazu koja preko brda silazi do same plaze Lucice. Lep provod pa da cujemo utiske kad se vratis. :bye:
@ Eli: Petrovac ima svoj vodovod, nezavisno od ostalih gradova u primorju. I kad ostali imaju frku sa vodom, Petrovac nema.

Hvala ti mnogo, ovo cu da kopiram, za svaki slucaj, obecavam da cu preci preko tog brda stazom do same plaze, naravno, cuces i ti i ko jos bude zeleo:)

Da, da i ja kazem Eli, bila sam prosle godine i napisala sam ovde da sam bila, ja nisam imala ama bas nikakav problem s vodom i niko nije, hotel je bio tako dobro snabdeven, cist, i inace, jer kako rece cyanidesun, Petrovac ima svoj vodovod, u to sam se licno uverila prosle godine. Sto se tice vode za pice, ja i kod kuce u tu svrhu koristim uglavnom flasiranu.

:bye:

sad cu da dosadim i bogu i ljudima..bas me uhvatilo..
taman sam mislila da ovog leta zbog posla nade nema da me more vidi ni na kratko, a prijatelji mi ponude predlog neke varijante produzenog vikenda sreda - nedelja pa sve izmedju :mrgreen:
znam sta cu..
i fotke cu da bacim..ima da vam se smucim..:zurka:
kako najradije provodite odmor?
koji vam je ostao kad se okrenete iza sebe u secanju kao najjaci proIZIVLJENI?

meni onaj od pre dve godine..otisla sam sa detetom na tri dana da ona zavrsi neki kurs (za koji nam je trebalo more)..a ostale 26 :cool:
ni znala nisam kako dobro mogu da se provedem i koliko mi je malo stvari potrebno za dobar odmor!
i to nije samo moj utisak..to je utisak i mog deteta i svih koji smo bili na tom mestu u to vreme..a fotke slede..

obozavam leto, pa makar i u beogradu, na plus 40
volim sarenilo na pijaci, volim da zarijem zube u breskvu, pa da mi njen sok curi sve do lakta,volim onaj vatromet boja i mirisa, kamione pune lubenica na coskovima ulica, volim kad sam preplanula i kad nosim leprsave stvari i svoju omiljenu belu boju, volim letnje rasprodaje i pice na terasama u pola noci, volim zvezde padalice u avgustu, vooooolim leto!
jedino mi je more ono sto zovem letovanjem, nista reka, nista putovanje po evropi, deset zimovanja bih dala za jedno morsko letovanje
najlepsa letovanja su mi: jedno sa tadasnjim deckom, a kasnije muzem i nasa dva kuma u kuci jednog od njih, bili smo bez plana, sa autom i camcem i tada sam obisla citavu cg obalu koju btw. uopste ne volim, al smo isli na predivna mesta, svaki dan negde drugde i tad sam bila zaprosena u vodi, izmedju dva poljupca :zaljubljena:
jedno kada sam sa koleginicom otisla na jedno grcko ostrvo poslom, a ostale jos tri nedelje na moru, u spetembru, divna voda, malo ostrvo, divan mir, totalno opustanje, nirvana...
i prosle godine mi je leto bilo prelepo, prvo grcka, pa spanija poslom, pa opet grcka dva meseca kasnije-pravo letovanje..mislim da se nikada vise nisam kupala, no tada...

Poslednja izmena:
obozavam leto, pa makar i u beogradu, na plus 40
volim sarenilo na pijaci, volim da zarijem zube u breskvu, pa da mi njen sok curi sve do lakta,volim onaj vatromet boja i mirisa, kamione pune lubenica na coskovima ulica, volim kad sam preplanula i kad nosim leprsave stvari i svoju omiljenu belu boju, volim letnje rasprodaje i pice na terasama u pola noci, volim zvezde padalice u avgustu, vooooolim leto!
jedino mi je more ono sto zovem letovanjem, nista reka, nista putovanje po evropi, deset zimovanja bih dala za jedno morsko letovanje
najlepsa letovanja su mi: jedno sa tadasnjim deckom, a kasnije muzem i nasa dva kuma u kuci jednog od njih, bili smo bez plana, sa autom i camcem i tada sam obisla citavu cg obalu koju btw. uopste ne volim, al smo isli na predivna mesta, svaki dan negde drugde i tad sam bila zaprosena u vodi, izmedju dva poljupca :zaljubljena:
jedno kada sam sa koleginicom otisla na jedno grcko ostrvo poslom, a ostale jos tri nedelje na moru, u spetembru, divna voda, malo ostrvo, divan mir, totalno opustanje, nirvana...
i prosle godine mi je leto bilo prelepo, prvo grcka, pa spanija poslom, pa opet grcka dva meseca kasnije-pravo letovanje..mislim da se nikada vise nisam kupala, no tada...

...juche bio...:cool:

...:per:...boldoFano mirishe na...:per:

Back