Ledom okovana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Imam novog decka. U vezi smo skoro jedan dan. Juce sam se smuvala s njim. Ljudi, on je najbolji frajer na svetu. Ne mogu da opisem koliko je zgodan. Uh! Bas je sladak. Ima svetlosmedju kosu, plave oci. Jednostavno, kada ga vidim ja se potpuno izgubim. To mi se desavalo i sa mojim trenerom, ali sam odlucila da njega jos malo drzim na holdu. Nema veze, neka ceka. Sinoc sam nesto bila tuzna. Pre dva dana sam raskinula sa deckom. Znate sve o njemu, da se ne ponavljam i odem ja kod moje komsinice Ljubine na kafu. Mislim, ona mi zvanicno nije vise komsinica, ali i dalje je u zgradi u kojoj je moj bivisi stan, koji ce ipak, jednog dana biti moj. Ja nju povremeno vodim kod lekara i slicno. Ona je malo dosadna, ali kada joj kazem da je vise necu voditi, ona se odmah smiri i opameti. S tim starim ljudima je tako lako. Mnogo su dosadni, ali je Ljubina coool. I tako sam otisla kod Ljubine, a ona pocela da izmislja neke stvari, kako se necu udati i spominjala je neke strane reci kao sto je promiskuitet, pa sam ja otisla do jednog kafica i tu sam srela njega. Rekao mi je: "Cico, pored tebe se osecam kao pravi muskarac! Zelim te!" Mi smo se ljubili, a posle me je odvezao do stana. Ima neka kola nepoznate marke, ali je rekao da ce kpiti neka bolja, tako da mi je drago zato sto je ambiciozan. Sta mislite, sta je on mislio pod tim sto mi je rekao? Da li me voli? :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back