Slavko Kulik
Početnik
- Poruka
- 32
Pozdrav, imam jedan problem, vec neko vreme pokusavam da dobijem upalu ledja, i ako ih radim jednom nedeljno, ne znam zbog cega ne mogu da ih dovoljno "unistim", na treningu ne osecam pumpanje, jutro posle ne osecam upalu, ne znam gde gresim, do sada sam pokusao na dva nacina da dobijem upalu, ili ti da odradim dobro. Ovako, ovo je moj plan za ledja:
-zgibovi siroki 4serije od 6-12 ponavljanja
-mrtvo dizanje 4serije od 6-12 ponavljanja
-veslanje 4serije od 6-12 ponavljanja
-vucenje na lat masini iza glave 4serije od 6-12 ponavljanja
-vucenje na lat masini ispred glave uzi hvat ((kao zgibovi)vucenje ka sisama) 4serije od 6-12 ponavljanja
e sada pokusao sam na dva nacina da napumpam ledja, prvi nacin je da radim super serije ((sto nije uspelo) nisam uspeo da napumpam ledja ili ti dobijem upalu sledece jutro) a drugi nacin je bio da radim sa malom kilazom, ali da radim polako, da maximalno osecam misic koji radim i da se vise fokusiram na formu, na 1000% formu. To takodje nije uspelo. Ako neko zna gde gresim, i ako ima neko resenje, bio bih mu veoma zahvalan ako bi to podelio samnom.
-zgibovi siroki 4serije od 6-12 ponavljanja
-mrtvo dizanje 4serije od 6-12 ponavljanja
-veslanje 4serije od 6-12 ponavljanja
-vucenje na lat masini iza glave 4serije od 6-12 ponavljanja
-vucenje na lat masini ispred glave uzi hvat ((kao zgibovi)vucenje ka sisama) 4serije od 6-12 ponavljanja
e sada pokusao sam na dva nacina da napumpam ledja, prvi nacin je da radim super serije ((sto nije uspelo) nisam uspeo da napumpam ledja ili ti dobijem upalu sledece jutro) a drugi nacin je bio da radim sa malom kilazom, ali da radim polako, da maximalno osecam misic koji radim i da se vise fokusiram na formu, na 1000% formu. To takodje nije uspelo. Ako neko zna gde gresim, i ako ima neko resenje, bio bih mu veoma zahvalan ako bi to podelio samnom.