LED sijalice : H1, H3, H4, H7, H8, H9... led dnevna svetla

Vec smo skontali da ti uglavnom stoji u garazi jer si za 10+ godina presao 60000 km.
Tako bi i Yugo bio bez kvarova kao sto i meni na Puntu nista ne crkava a auto 2003.
To je best bay kupovina,das 1300€ za auto sa 36000km i vozis ga 3 godine bez i najmanjeg kvara a cak ni veliki servis nije radjen jer je upisan da je radjen na 31000km.
I ko zna koliko ce jos da sluzi jer nema nikakvih promena od onda tj lampica od serva se pocela paliti ali servo radi normalno a i da pocne da zeza jednog dana to mi je 20€ za koliko mi drugar elektronicar to popravi.Ali eto nije koreanac ili japanac i ne kvari se.
Pa kako to?
z;)

Jednostavno ti si preprodavac polovnjaka pa ti se ništa ne kvari, sutra kada ti dođu na vrata praviš se blesav sav u čudu kao ne možeš da veruješ, prvi put neverovatno, niko se do sada nije žalio, otkud to da im ispadne motor. Što nebi bila dobra kupovina moj komšija je imao toyotu sa 15.000 km i prodao je na kvarno da niko od nas ne kupi.

I kakve sad to ima veze tvoje trabunjanje i samohvaljenje na temi o led sijalicama?!??

Back